-
Olmuyor
yukarda boşluk bıraktılar
şimdi 75425 gördü en düşük buralardqn yukarı yapar boşluk kapanır düşüşe devam ederler mantığıylan shortları kapadım aynen longa geçtim, 76000 üzeri shorta geçmek şartıyla, 75475 long, şu sisteme ters hareket etmeyi seviyorummudur nedir:) ama 75650 shortları kazançlı kapadım yeter bana hehe.
stop 75100 tabiki:)
long devam long.
-
vay be benimi bekliyomuş bunlar 300 e kadar çaktı.
dur bakalım ani satış numaramı değilmi?
pozmu takibediyolar yav?
-
bu pozları nasıl izliyorlar.
-
[QUOTE=Kerberoys;400734]bu pozları nasıl izliyorlar.[/QUOTE]
ya senin ip adresinden gelen sinyallerin alış satış olup olmadığı belli oluyor kabak gibi, ne alıyon ne satıyon bilniyor işte anında
başka bişey değil, müthiş teknoloji müthiş programlar devrede.
bu iş yapılmaz
vobun yumurtasından sarı çıkmaz yani.
-
[QUOTE=bull market;400736]ya senin ip adresinden gelen sinyallerin alış satış olup olmadığı belli oluyor kabak gibi, ne alıyon ne satıyon bilniyor işte anında
başka bişey değil, müthiş teknoloji müthiş programlar devrede.
bu iş yapılmaz
vobun yumurtasından sarı çıkmaz yani.[/QUOTE]
ayrıntılı mı yoksa sadece şu kadar alış var şu kadar satış var diye mi görüyorlar
-
[QUOTE=Kerberoys;400739]ayrıntılı mı yoksa sadece şu kadar alış var şu kadar satış var diye mi görüyorlar[/QUOTE]
en ince ayrıntısına kadar
senin kim olduğunu, ne kadar paran olduğunu, ne yaptığını, vobun ana işlemcisine ne giriyor ne çıkıyor bilirler, bu çok basittir aslında, ama teknoloji işte eline geçirecen, vobun işlemcisine girmeden önce onlardan geçer, senin işlemcine girmeden önce ordan geçr, işlemcinden çıkan önce oraya sonra vobun işlemcisine, bu böyle bi teknoloji, önüne geçemezsin bunun çok hızlı, anlayacağın parayı basmış teknolojiye düdüğü çalıyor adamlar.
-
O yüzden kısa marjları kazanca çevirecen
hep başka adreslerden emir verecen
ben mesela aracı kuruma tlfn eder açarım
kapatırken pc mden falan arada değiştiririm yani
herkes bunu yapsa biraz daha şaşırır dümbükler
yada ayrı hesaplarıda devreye sokacan vs. vs...
bikaç aracı kurum ayrı yerlerden emir vs. vs... kullanacan
herkes böyle yapsın sterim.
-
[QUOTE=bull market;400743]en ince ayrıntısına kadar
senin kim olduğunu, ne kadar paran olduğunu, ne yaptığını, vobun ana işlemcisine ne giriyor ne çıkıyor bilirler, bu çok basittir aslında, ama teknoloji işte eline geçirecen, vobun işlemcisine girmeden önce onlardan geçer, senin işlemcine girmeden önce ordan geçr, işlemcinden çıkan önce oraya sonra vobun işlemcisine, bu böyle bi teknoloji, önüne geçemezsin bunun çok hızlı, anlayacağın parayı basmış teknolojiye düdüğü çalıyor adamlar.[/QUOTE]
bunu yapanlar şahıs mı kurumlar mı ?
-
[QUOTE=Kerberoys;400751]bunu yapanlar şahıs mı kurumlar mı ?[/QUOTE]
piyasayı elinde tutanlar, bikaç kişi diyolar işte
aralarında bankası ve aracı kurumu olanlar bunlar, iş büyük kerberoysum;)
-
Bu sistemler akıllara zarar para kazandırdı adamlara
halada kazandırmaya devam ediyor.
şu sıra büyük terse getirmiyolar milleti, hesapları erittiler ama yakında paralanan ve yeni biten yatırımcı sürüsü katılır eksik olmaz piyasadan, tokadı yemeye gelen olur dönem dönem, çok biten oldu gerek imkb gerek vobda.
akıllara zarar.
-
öyle az buz değil milyar dolarları götürmüş keltoş
başında keltoş ve ekibi varmış, büyük pay sahibisi keltoş.
[IMG]http://b1204.hizliresim.com/w/4/42vwk.jpg[/IMG]
-
ben shorta döndüm yine 100 puan zararnan
short devam short.