Kayahan geldi, ben shortlarımı kapatırım abi... Heran burası artıya geçebilir, hatta tavan bile olabilir :::
Printable View
Kayahan geldi, ben shortlarımı kapatırım abi... Heran burası artıya geçebilir, hatta tavan bile olabilir :::
kyhn1:=if((fml("kayahan")=-1),1,0);
kyhn2:=if((fml("kayahan")=0),-1,0);
kyhn1;
kyhn2
:D
Short devam tedirginlik yok,
[QUOTE=Kanaatkar;329337]Short devam tedirginlik yok,[/QUOTE]
Valla garan + İşc +, kayahan coştu ... tedirgin olmak için çok sebep var bence :D
piyasa güçlü görünüyor.bugün taban olması zor.
fdow un duruşuna göre çok çok iyiyiz bile diyebiliriz.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;329341]piyasa güçlü görünüyor.bugün taban olması zor.
fdow un duruşuna göre çok çok iyiyiz bile diyebiliriz.[/QUOTE]
Bankalar %1 e yakın + birazdan vob da artıya geçer bence... 76000 kırılmıyor, burası kırılsa zaten boğa piyasası bitecek... Seçim öncesi trendi bozmak istemiyorlar bence... Şahsi fikrim düşüş bitti...
Haklısın Enorton
İçimdeki sesi dinlesem tedirgin olmak icin cok gerekce var hatta ben tedirginliği 80825 den shortu actiğimda yasamistim sinyalin kar getireceğine % 1 ihtimal vermiyordum piyasanin geldiği yer ortada ,
Herkeze iyi günler, bol kazançlı trade ler:)
Haftaya iyi başlamadık, hemen Deutsche bankdan arkadaşı aradım dedim ne oluyor?
- Türkiye bu, haberin yokmu ortadoğu tozduman...
- Eeeee bize ne bundan?
- İşine gelince ortadoğunun yükselen yıldızı lider ekonomisi, işine gelince yok biz onlardan ayrıyız diyemiyoruz oolm, bonoya tahvile satış var...
-Hınk:confused:
İşte böyle, konuşmanın ilk kelimeleri, sonra açtı laf lafı, demek istediklerini anladım, yada anlayabildiğim kadarıyla anladım.
Durum her zamanki gibi anlayacağınız, batıdan ayrışmışızve zaten öleymişiz, TL dolar karşısında değer kaybediyor, borsamız düşüyor, eee ortadoğuda kaynıyor, haliyle korku var.
Ama esas mesele, kv de ne olur?
-olm vobda uzunda yakalandım naapıyım?:)
Bunuda sordum veeee cevap netti,
- kv de ufak yukarı tepkilerde çıkabilirsin, bir müddet bulaşmazsın...
-oldu be saaol çok güzel akıl verdin:mad:
-oolm tavsiye değil, banane aslında ama sen uzun poz diyince kv de ümit yok ya o sebep kendini koru diye, yoksa risk her zaman var, şimdi riskin boyutu farklı onun için, yoksa tavsiyede bulunmam vs...vs..
Sabah sabah olanlara baktım baktım veee
Kaç yüzyıldır batılışamaya çalışıyoruz emme velakin, batı bizi batılı görmüyor, neden?Ortadoğunun lider ekonomisi kelimesini kendimiz benimsiyoruz, Osmanlı gibi güçlü olsak, bölgeye hakim olsak farklı mı değerlendireceklerdi? Hayır aynısı, çünkü o zamanda onlar batılı sen ortadoğunun lideri:) değişmez bir algı, değiştiremezsin 100 yıllar da geçse 1000 yılda geçse, batı güçlü oldukça sen en güçlü olsanda değişmeyecek bir durum bir gerçek bu:)
Peki nasıl değişirdi?
AB ülkesi olursak değişirdi, oda olmazların arasında, neden? çünkü nüfusu müslüman ortadoğulu ülkeyizde ondan.
Batı hayranlarına sesleneyim en son.
Hadi böyle bir durumda tahvile bonoya gelen satışı engellede göreyim.
kayahana bir destek de ben vereyim,
piyasanın gücünü görmek için,
palayı tahrik etmek lazım.
70bine kadar bas pala
70bin
[quote=Strategist;329332]Vicdanının sesini dinle... :..: Kayahan'a rağmen short tutacak cesaretin var mı gerçekten? ::: :p[/quote]
maliyet 80750 olunca tutmamak elde mi ki :p
hep böyle oluyor zaten.beklemediğin sinyal acaip kar ediyor.piyasada hep beklenmeyen şey gerçek oluyor.
kaç kişi acaba bankalardan bugün bu hareketi bekliyordu.bence hiçkimse.ama bankalar + da.
gün sonuna dönüp basarlar belki ama mısır falan filan kaynıyorken şu anki duruş süper yani.
bize ne mısırdan diyorlar resmen.haksızda sayılmazlar.bize ne mısırdan firavundan,piramitten. piramit olabilir tabii VOB ile ilgili ne de olsa :D
[quote=Kanaatkar;329343]Haklısın Enorton
İçimdeki sesi dinlesem tedirgin olmak icin cok gerekce var hatta ben tedirginliği 80825 den shortu actiğimda yasamistim sinyalin kar getireceğine % 1 ihtimal vermiyordum piyasanin geldiği yer ortada ,[/quote]
Artık ağlamam lazım....
Hani herşeyi hisseden yarımdın sen benim
Yalan söylemek neden
Adaletin bumu senin
[URL]http://video.mynet.com/ahsen7168/Artik-Aglamam-Lazim-kayahan/294758/[/URL]
KAYAHAN ......