Altın yorumu geliyo.. Az sonra ....1188 sularında..
jelibon..:D
Printable View
Altın yorumu geliyo.. Az sonra ....1188 sularında..
jelibon..:D
[QUOTE=excali;262073]Altın yorumu geliyo.. Az sonra ....1188 sularında..
jelibon..:D[/QUOTE]
yazayim, belki trade edenler vardır.
Dirençler 1199-1205 ve 1217.
1188 pivot tabii.
Destekler 1178-1183 ve 1157.
9 temmuz tarihi.
11 temmuz ikinci tarih.
Jelibon.
[quote=jelibon;262077]yazayim, belki trade edenler vardır.
Dirençler 1199-1205 ve 1217.
1188 pivot tabii.
Destekler 1178-1183 ve 1157.
9 temmuz tarihi.
11 temmuz ikinci tarih.
Jelibon.[/quote]
Yazmıştın önce zaten..188üstü long altı şort diye..Ben hareketi görmüşsündür diye önden bi öngörü yapayim dedim..
[QUOTE=excali;262080]Yazmıştın önce zaten..188üstü long altı şort diye..Ben hareketi görmüşsündür diye önden bi öngörü yapayim dedim..[/QUOTE]
altı üstü hergün değişiyor ya. onun için yazayım dedim.
[B]"Asti Oy toplama merkezine"[/B] selam eder,.kom
topiğe [B]İyi akşamlar[/B] dilerim..+.
Cümleten iyi aksamlar geceye fılat
Kandiliniz mübarek olsun.
[quote=GATE;261637]Dogrudur Sayın Laros...
Ortada hıcbırsey yokken AMERIKANın bu atagı yapacagı gecenın ıcerısıne bır anda KARARIN acıklanmasının YERLESTIRILMESI de bır ayrı ılgınc....
Var bır acele ama...
Gorecegız bakalım.
72700 ustu doner cover yapıp; 72350 altına tekrar verırız bizde....:)
Eskı zırve gecılmeden UZUN pozısyon dusunmuyorum.
Onemle takıp edılmesı gereken rakamlar: 72.650-850 aralıgı; 73150-300 aralıgı ve 73550-800 aralıgıdır.
Kolay gelsın...[/quote]
Merhabalar;
Hastaneye gıtmek zorunda oldugumdan KISA pozısyonlarla devam etmek zorunda kaldım.
Dondugumdede 73.000 altında olunca 10 dakıka kaldıgından kapatmadım.
Gunsonuda tam verdıgım REFEREANS noktamda kapanıs yapmıs oldu vadelı (72.700)
Halen XU100; 57.760 sevıyesıNI gecebilmiş degıl
Arap fonlarıyla bu kadar oluyor demek.
Kısalarla devam edıyorum.
Not:72.225 sevıyesın cok onemlı oldugunu dusunuyorum. Altında UZUN pozısyonlar sorun yasayabılırler.
Aynı durum ; 73.700 kırılması ıle UZUN lar ıcınde gecerlıdır.
Herkese bol kazanclar dılerım.
[quote=GATE;262151]Merhabalar;
Hastaneye gıtmek zorunda oldugumdan KISA pozısyonlarla devam etmek zorunda kaldım.
Dondugumdede 73.000 altında olunca 10 dakıka kaldıgından kapatmadım.
Gunsonuda tam verdıgım REFEREANS noktamda kapanıs yapmıs oldu vadelı (72.700)
Halen XU100; 57.760 sevıyesıNI gecebilmiş degıl
Arap fonlarıyla bu kadar oluyor demek.
Kısalarla devam edıyorum.
Not:72.225 sevıyesın cok onemlı oldugunu dusunuyorum. Altında UZUN pozısyonlar sorun yasayabılırler.
Aynı durum ; 73.700 kırılması ıle UZUN lar ıcınde gecerlıdır.
Herkese bol kazanclar dılerım.[/quote]
GATE kardeş,
Kısalarla beklerken teminat tedariki konusunda sıkıntılı duruma girdim,konu komşudada kalmadı...
Yeni kaynak oluşturmak içün yarın cumada imamla görüşecem....üüü
[quote=GATE;262151]Merhabalar;
.[/quote]
geçmiş olsun sayın gate...umarım önemli bir şey değildir
[quote=EMEKDAR;262154]GATE kardeş,
Kısalarla beklerken teminat tedariki esnasında sıkıntılı duruma girdim,konu komşudada kalmadı...
Yeni kaynak oluşturmak içün yarın cumada imamla görüşecem....üüü[/quote]
Valla dostum bır oncekı kontratı takıp edıyorduysan 12-14.000 puan cıvarında bır karım olmustu.
Bu sebepten stop noktamıda belırleyerek (kı bu en kotu ıhtımalle 75.200 eskı tepedır) buna baglı KISA ya da UZUN acıyorum. Uzun acmıs olsaydım da 62.000 e kadar dayanacak temınatla acardım.
Aslında bu tepkıyı bekledıgımı pozısyonu acarkende yazmıstım. Bu teknık olarak mumkundu tek sorun BAZI acıklanacak haberlerın (KI GUYA ETKILENME OLMASIN DIYE 2 SAAT ONCEDEN KAMUOYUNA BILDIRILDI YA) Cuma gununden ıtıbaren bazı KAHIN kurumlarımız tarafından TAHMIN edılmesıydı...
Bu ıste VOB un en kotu yanı dıyebılırım.
Umarım sorunsuz bır sekılde temmuz ayının ucuncu haftasından ıtıbaren malıyetımızın altında olacagını dusunuyorum.
Ama ınatta etmem varsın 3500 puan gorev zararı yazalım (73.600)
Kolay gelsın...
[quote=hakansahin;262155]geçmiş olsun sayın gate...umarım önemli bir şey değildir[/quote]
Tesekkur ederım; dısımle ılgılı cıddı bır problem yasadım sabah saatlerınden ıtıbaren...:(
[quote=GATE;262156]Valla dostum bır oncekı kontratı takıp edıyorduysan 12-14.000 puan cıvarında bır karım olmustu.
Bu sebepten stop noktamıda belırleyerek (kı bu en kotu ıhtımalle 75.200 eskı tepedır) buna baglı KISA ya da UZUN acıyorum. Uzun acmıs olsaydım da 62.000 e kadar dayanacak temınatla acardım.
Aslında bu tepkıyı bekledıgımı pozısyonu acarkende yazmıstım. Bu teknık olarak mumkundu tek sorun BAZI acıklanacak haberlerın (KI GUYA ETKILENME OLMASIN DIYE 2 SAAT ONCEDEN KAMUOYUNA BILDIRILDI YA) Cuma gununden ıtıbaren bazı KAHIN kurumlarımız tarafından TAHMIN edılmesıydı...
Bu ıste VOB un en kotu yanı dıyebılırım.
Umarım sorunsuz bır sekılde temmuz ayının ucuncu haftasından ıtıbaren malıyetımızın altında olacagını dusunuyorum.
Ama ınatta etmem varsın 3500 puan gorev zararı yazalım (73.600)
Kolay gelsın...[/quote]
Sağolsunlar benim komşular çok güzel insanlar,yuvarlak çöteye onlarda
kızgınlarmış,durmak yok devam dedilerde,onlarda bir yere kadar...
Şimdi bakalım imamda yuvarlak çöteyi tanıyormu,karşımı,yardımcı olacakmı...:::