[SIZE=6][COLOR=red][B][COLOR=blue]Ağustos vadede short olan[/COLOR] "BİZ KAÇ KİŞİYİZ?"[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng
Printable View
[SIZE=6][COLOR=red][B][COLOR=blue]Ağustos vadede short olan[/COLOR] "BİZ KAÇ KİŞİYİZ?"[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng
lem millet SHORT ağustos vadede nooliy lem? bu kadar SHORT a ekmek çıkar mı?
günaydın,
hayırlı işler,bol kazançlar......
APS dibe vurmuş durumda yeni vadede sadece 124.000 kontrat açık poz var.kimsecikler kalmamış gibi VOB ta.bu gözler 230.000-240.000 APS gördü.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Hayırlı Cumalar
[quote=saraylı;363829]77.800 uzun...
:::
kd=77.650[/quote]
kd aynı...
[quote=TÜRKOĞLU;363928]günaydın,
APS dibe vurmuş durumda yeni vadede sadece 124.000 kontrat açık poz var.kimsecikler kalmamış gibi VOB ta.bu gözler 230.000-240.000 APS gördü.[/quote]
eeee sonuc ne;ne anladin yani.
laf olsun beri gelsin diyemi yazdin yani.
bende senin gibi zaman zaman cok bos konusurum.
bu borsada kaybedince.neyapcin bos bos konusacan.
elden ne gelir turkoglu.
turkunoglu olman bile yetmiyor degil mi .
Günaydın güzel insanlar :) Yeni vade hepimiz için hayırlı olsun.
kahretsin.
gene toplantiya girecegim.
asti yaw.
bu toplantilar ikimizide bitirdi be kardesim.
ikide bir toplanti.
zaten butun gun forumlardayiz.
bos bos yaziyoruz.
bizimle toplanti yapip da ne yaacaklar.
bizden ne koy olur nede kasaba.
medical cihaz satiyorum.
abi hepsi yalan bu cihazlarin.gelde sat.
satmiyorum yaw.
herkese gunaydınlar
Yenı vade umarım herkese optimum ve standart bir kazanç sağlar...yazılan eksi puanlar 300-400 puanı geçmez...
Standart bir getiri eğrisi olur hesaplarda..volatil değil..:)
ahaaanda yaziyorum.agustos vade 78 000 kapayacak.
toplantiya gidiyorum.asti yerime sen geyikle.
[quote=Lex;363932]eeee sonuc ne;ne anladin yani.
elden ne gelir turkoglu.
turkunoglu olman bile yetmiyor degil mi .[/quote]
Türkoğlu APS nin düştüğüne dikkat çekmiş,söylemese ben görmeyecektim mesela,
boş konuşmak falan demişsiniz ,ayıp yani, bu nasıl bir üslup,
kendi gönderilerinizi bir okuyun bakalım,boş mu dolu mu konuşuyorsunuz?
üüü
[quote=saraylı;363944]Türkoğlu APS nin düştüğüne dikkat çekmiş,söylemese ben görmeyecektim mesela,
boş konuşmak falan demişsiniz ,ayıp yani, bu nasıl bir üslup,
kendi gönderilerinizi bir okuyun bakalım,boş mu dolu mu konuşuyorsunuz?
üüü[/quote]
kişi kendi gibi görür işi..:))
herkese günaydın yiğitler, yiğideler, vobçular :)))ve hatta İrlandalılar:D
[quote=TÜRKOĞLU;363928]günaydın,
APS dibe vurmuş durumda yeni vadede sadece 124.000 kontrat açık poz var.kimsecikler kalmamış gibi VOB ta.bu gözler 230.000-240.000 APS gördü.[/quote]
elden ne gelir turkoglu.
Amanın da amanın..Bugün tatildeyim..Ayrıca 12 saat uyudum..Bi enerji bi enerji...:D Şimdi güne yukardaki olayı analiz ederek başlayalım.
En yeni! üyelerimizden sevgili Lex the "Irish";
-Ben şahsen insanların forumda boş laflar yazması özgürlüğüne sahip olmasından yanayım..Mesajlarımdan da anlaşılıyordur:..:
-Amma gördüğüm kadarıyla sen forumda boş laflar yazılmasından rahatsız oluyorsun. Amma o noktada bir sıkıntımız var. şöyle ki; yukardaki iki mesaja baktığımda, senin mesajın Türkoğlununkinin yanında bir hayli boş duruyor. Bu durumda kendini rahatsız etmemek açıısndan bence böyle mesajlar yazma..ha yok ben sırf arıza çıkarmak için yazdım onu yoksa ben de boş yazmayı çok severim diyorsan buyur, arıza maksatlı olmamak kaydıyla boş yazmaya devam et, özgürlük iyi bir şey...
Bu arada sorması ayıp; ben sayamadım, kaçıncı nick oldu...:D
Short devam short:)....650 den fullendi shortlar
nick hala parayla değil...değil mi..:)
evet evet ben de özgürlükten yanayım...çok güzel bir boş konuşma olmuş stetom..:)
ilerleyen saatlerde seni manipule edesim,sana sarasım var stetom..:))kayıtlara geçsin gayri..:)
tg ler hala alda ama kd in altına geldik
,kısaya geçtim,
kd=77.750
:)
[quote=ATHLON;363951]nick hala parayla değil...değil mi..:)
evet evet ben de özgürlükten yanayım...çok güzel bir boş konuşma olmuş stetom..:)
ilerleyen saatlerde seni manipule edesim,sana sarasım var stetom..:))kayıtlara geçsin gayri..:)[/quote]
abi yeni nickleri bilmem ama benimki paralı..daha doğrusu bedelli:..: 5-6 kg lik Sinop orjinli bir kalkan balığına karşılık nick imi satabilirim:D ayrıca boş konuşma nütfen...:..:
allah ıslah etsin senide senin gibileride.yaşın kaçtır kimbilir? insan bir topluluğa girince helede yeniyse hal ve hareketlerine daha bir dikkat eder.buradakilerin çoğu birbirini çok uzun zamandır tanıyan insanlar.yenileride her zaman kabullenen insanlar.ama senin gibi yırtık dondan çıkar gibi piyasa çıkanların sonu genellikle hüsran oluyor,kabul görmüyor.forum hayatı pek uzun soluklu olmuyor.
eski nick neydi bu arada? :D
neyse HeLLim hanım ilgilenecektir sanırım seninle.
elden ne gelir turkoglu.
ufff bitti.
az satiyormusuz.
sistem gelistirmisler.
ona gore satacagiz.gene atilmadik.
konuya donersem.
hedef abi 78 000.
rastgele patronlar,iyi seanslar !
[quote=saraylı;363955]tg ler hala alda ama kd in altına geldik
,kısaya geçtim,
kd=77.750
:)[/quote]
Dün vadesonu olduğundan ve benim sistem MS ta X30YVADE de çalıştığından, bu sabah yukarı yönlü büyük bir gap oluşmuş gibi gösteriyor,onun için tg ler de bir müddet sapıtır,akşama doğru normale dönerler...
kd ise bundan etkilenmez..
;)
sistem mistem deyince aklıma bir kişi geldi, doğru tahmin mi acaba :rolleyes:
Konuyla ilgisiz ama paylaşmak istedim.5000 ayaklı ayaklı köprü yapmış adamlar, adı haiwan :)
[quote=TÜRKOĞLU;363959]allah ıslah etsin senide senin gibileride.yaşın kaçtır kimbilir? insan bir topluluğa girince helede yeniyse hal ve hareketlerine daha bir dikkat eder.buradakilerin çoğu birbirini çok uzun zamandır tanıyan insanlar.yenileride her zaman kabullenen insanlar.ama senin gibi [B]yırtık dondan çıkar[/B] gibi piyasa çıkanların sonu genellikle hüsran oluyor,kabul görmüyor.forum hayatı pek uzun soluklu olmuyor.
neyse HeLLim hanım ilgilenecektir sanırım seninle.[/quote]
abi benim yasim 24.
[B] yirtik dondan cikar...[/B]
dedigin sey nedir.bu kufur mu yoksa.
ya sen acikla bu yazdigini.
yada hellim hanim aciklasin.
cumhuriyet savciligi aha orada.
atilman lazim senin.
bende sizin gibi geyik yaiyorum.
niye alindiniz anlamadim.siz aksama kadar boyle yaziyorsunuz.bende sizin gibi yazdim.
cok uzuldum simdi.
[quote=aslan;363964]sistem mistem deyince aklıma bir kişi geldi, doğru tahmin mi acaba :rolleyes:[/quote]
pambıha sataşınca benimde aklıma bi kişi geldi ama aynı kişi mi bilemiyorum.İpucu versene patron :)
Değerli hocam yönünüz hala short mudur?
teşekkürler
[quote=OttomanEmpire;363971]Değerli hocam yönünüz hala short mudur?
teşekkürler[/quote]
değerli ve hoca olduğumu zannetmemekle beraber bana dediniz sanıyorum,
evet kısa.:)
Fileks niki seks...Aslında çözüm basit.
-Pambıkla geçmişte ciddi şekilde takışmış,
-İng. q klavye kullanan,
--de ekini ayrı yazılması gereken durumlarda bile birlesik yazan
kriterleri ile geçmişe dönüp bakarsan bulursun kim olduğunu..:) ben artık sıkıldığım için uğraşmıyorum...:D
daha zor vakalar lazım:p
polemiğe de gerek yok..isteyen "arıza" maksatlı yazmamak kaydıyla istediğini yazsın.. başka türlü yazarsa da sağ üstteki mesaj şikayet butonuna basıverin, Hellpatros a havale edin...o kadar:rolleyes:
Evet sayın hocam size sormuştum.
teşekkürler.
[COLOR=red]77.875-78.450-79.000[/COLOR]
-------------------------
[COLOR=green]77.300-76.750-76.200[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=black]sabah ilk dirençten aşağı döndük,[/COLOR]
[COLOR=black]ilk destekten bir tepki denemesi var şu anda,bakalım?[/COLOR]
77.300 kırılsa iyi olacak...:)
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[quote=flexy;363965]Konuyla ilgisiz ama paylaşmak istedim.5000 ayaklı ayaklı köprü yapmış adamlar, adı haiwan :)[/quote]
abi tamamda 1) Ayakların yüksekliği ne kadar 2) Ayaklar arası mesafe ne.. 3) Ayakların kalınlığı ne kadar :p
ona göre karar verelimhayran olup olmayacağımıza...misal 10 cm kalınlığında aralarındaki mesafe 1 cm olan, yükselikleri 5 m olan 5000 ayak bana çok hayranik gelmezdi
geliyor çoğalıp çoğalıp...katıksız süzme...
[quote=Astatin;363974]Fileks niki seks...Aslında çözüm basit.
-İng. q klavye kullanan,
kriterleri ile geçmişe dönüp bakarsan bulursun kim olduğunu..:) ben artık sıkıldığım için uğraşmıyorum...:D
polemiğe de gerek yok..isteyen "arıza" maksatlı yazmamak kaydıyla istediğini yazsın.. başka türlü yazarsa da sağ üstteki mesaj şikayet butonuna basıverin, Hellpatros a havale edin...o kadar:rolleyes:[/quote]
[quote=Astatin;363974]Fileks niki seks...Aslında çözüm basit.
-İng. q klavye kullanan,
polemiğe de gerek yok..isteyen "arıza" maksatlı yazmamak kaydıyla istediğini yazsın.. başka türlü yazarsa da sağ üstteki mesaj şikayet butonuna basıverin, Hellpatros a havale edin...o kadar:rolleyes:[/quote]
CSI Voborsa...Astatin Horatio...:))malum şahsın yazısını eser madde araştırmasına gönderdin mi patronaj...:))
[quote=TÜRKOĞLU;363959]allah ıslah etsin senide senin gibileride.yaşın kaçtır kimbilir? insan bir topluluğa girince helede yeniyse hal ve hareketlerine daha bir dikkat eder.buradakilerin çoğu birbirini çok uzun zamandır tanıyan insanlar.yenileride her zaman kabullenen insanlar.ama senin gibi [B]yırtık dondan çıkar[/B] gibi piyasa çıkanların sonu genellikle hüsran oluyor,kabul görmüyor.forum hayatı pek uzun soluklu olmuyor.
neyse HeLLim hanım ilgilenecektir sanırım seninle.[/quote]
ogrendim...yirtik dondan penis cikiyormus.
[B]bakalim hellim hanim bu penisi mi atacak yoksa benimi.[/B]
yazdiklarim geyik.
savciliga verecegim ona gore.
[quote=flexy;363970]pambıha sataşınca benimde aklıma bi kişi geldi ama aynı kişi mi bilemiyorum.İpucu versene patron :)[/quote]
su testisi su yolunda kırılır diyelim :rolleyes:
[quote=Astatin;363977]abi tamamda 1) Ayakların yüksekliği ne kadar 2) Ayaklar arası mesafe ne.. 3) Ayakların kalınlığı ne kadar :p
ona göre karar verelimhayran olup olmayacağımıza...misal 10 cm kalınlığında aralarındaki mesafe 1 cm olan, yükselikleri 5 m olan 5000 ayak bana çok hayranik gelmezdi[/quote]
fotoları burda ;
[URL]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=48381&rid=2[/URL]
Piramitleri de çinliler yaptı mı diye düşünmeye başladım :D
bende merak ettim şimdi gerçekten.bakalım kimi atacak?
benim hiç alakası olmayan bir mesajımı alıntılayıp sabahın köründe terbiyesizlik eden seni mi? aynı zamanda bana penis dediğin için seni mi atacak yoksa sabah sadece APS bu vade çok düşük dediğim ve sana terbiyesizlik etme dediğim için beni mi atacak?
bana penis diyen sensin! sonrada beni savcılığa veriyorsun.amma komedisin be.:D
[quote=Lex;363981]ogrendim...yirtik dondan penis cikiyormus.
[B]bakalim hellim hanim [COLOR=red]bu penisi[/COLOR] mi atacak yoksa benimi.[/B]
yazdiklarim geyik.
savciliga verecegim ona gore.[/quote]