-
çünkü dönem dönem her sistem güzel performans gösterebilir.. ama sonrasında verdiklerini geri toplar piyasa..
10 günlük yatayda bile kazançlı işlemler olması umudumu artırıyor..stoploss'lar maliyetin daima %2.5 uzağında olmak kaydıyla tabi.. sinyal sonrası feyklerden kurtarmak için..
-
[QUOTE=padişah;347327]patron, makas niye daraldı? pala buradan short açmayı mı uygun gördü?
ya da KY short açsın diye mi makası daralttı acaba?[/QUOTE]
makas mı daraldı?..:)... takip etmiyorum ki..ekranımda sadece vob grafiği açık..
stresi baya azaltıyor..tavsiye ederim..
-
makas 450 puanda.
kelebek resimleri gibi geliyordur sana grafikler. dinlendirir tabii ki...
-
yeni tepe beklemiyorum şu son görüntüye göre..gelmesi stop ettirebilir..
ama oyun oynamak istiyor pala..bekliycem başka çare yok..
-
[quote=halojen;347337]yeni tepe beklemiyorum şu son görüntüye göre..gelmesi stop ettirebilir..
ama oyun oynamak istiyor pala..bekliycem başka çare yok..[/quote]
pala yine kelebeğin kanatlarını çizmeye başladı.brv.brv.brv
-
akşama kadar kas, sonra bas.................
-
su akar...yolunu bulur.... :)
-
[quote=halojen;347356]su akar...yolunu bulur.... :)[/quote]
akşam flat veya long girip, sabah dirençlerden basmak da iyi fikir aslında, ne dersin halojen?
-
[QUOTE=padişah;347359]akşam flat veya long girip, sabah dirençlerden basmak da iyi fikir aslında, ne dersin halojen?[/QUOTE]
vala öyle bi riske girmem ben..yukarda sat varken..
-
flat oldum. tekrar basmayı düşünüyorum........
-
[QUOTE=halojen;347148]77.600-77.750 bandı üzeri tekrar satış fırsatı bölgesi.[/QUOTE]
aynen :)
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/28/7244.bmp[/IMG]
kısaya devam ediyorum...iyi akşamlar arkadaşlar...
-
yine short, olmaz inşallah cort...........
-
değişiklik yok..79binde açılan kısalar korunmakta..bugünkü satış fırsat bandı 77850-78000.. artık çıkması zor gibi oralara..
-
[QUOTE=halojen;347481]değişiklik yok..79binde açılan kısalar korunmakta..bugünkü satış fırsat bandı 77850-78000.. artık çıkması zor gibi oralara..[/QUOTE]
bantlarda time periodunu 89 almanın özel bir nedeni var mı, yoksa en iyi sonucu veren sayı mı?
-
[QUOTE=mur@t;347520]bantlarda time periodunu 89 almanın özel bir nedeni var mı, yoksa en iyi sonucu veren sayı mı?[/QUOTE]
fibonacci sayı dizisinde vob'a en uygun hareket eden 89 idi.. ondan dolayı..
-
bikaç saat içindeki hareketleri kritik olacak..al gelebilir...
şimdilik kısa devam..
-
[QUOTE=halojen;347538]bikaç saat içindeki hareketleri kritik olacak..al gelebilir...
şimdilik kısa devam..[/QUOTE]
hmm... 14:15-14:30 düşüşü işi bozdu.. büyük ihtimalle dip iptal..e kısa devam o zaman napalım :)
-
kelebeğe ihanet edip uzadım, 766** lerden. bekleyelim bakalım...
-
76900 fileto...............
-
kelebeğe ihanet 2 : 76850 long..............
-
76.575 altına inecek çok yüksek ihtimalle... bugün yada yarın...
-
[quote=halojen;347604]76.575 altına inecek çok yüksek ihtimalle... bugün yada yarın...[/quote]
76575'e stop koymalıyım öyleyse.........
-
[QUOTE=padişah;347606]76575'e stop koymalıyım öyleyse.........[/QUOTE]
vala o kadarını bilmem.. dip olabilir..olmayabilirde...
nasıl düştüğüne bağlı olarak değişecek..şimdilik belirsiz..üstteki sat oku geçerli hala..uzun pozisyon için bişey diyemem
-
300-500 puan daha gidermi bilmem.. ama şu anda 76.575 altı nerdeyse kesin gibi..
düşük maliyetli kısalar yada uzun pozisyonlar için birşey diyemem.. 79binden kısa açanlar için durum güvenli... yukarı coşamaz..
-
[quote=halojen;347607]vala o kadarını bilmem.. dip olabilir..olmayabilirde...
nasıl düştüğüne bağlı olarak değişecek..şimdilik belirsiz..üstteki sat oku geçerli hala..uzun pozisyon için bişey diyemem[/quote]
emeklerin için binlerce teşekkür sevgili halojen, yatay piyasada bile sayende iyi iş çıkardık, itiraf etmeliyim.
Allah razı olsun.
-
[QUOTE=padişah;347613]emeklerin için binlerce teşekkür sevgili halojen, yatay piyasada bile sayende iyi iş çıkardık, itiraf etmeliyim.
Allah razı olsun.[/QUOTE]
estağfurullah..sizinle birlikte bende kazanıyorum.. zevkle yapıyorum :)
-
öf be....al gelsede kurtulsak bu kısa eziyetinden.. sakız ettiler bi haftadır..
yarın duruma göre al oluşabilir..böyle bir ihtimal mevcut..ama tabii ki 76.575 altında
-
[quote=halojen;347626]öf be....al gelsede kurtulsak bu kısa eziyetinden.. sakız ettiler bi haftadır..
yarın duruma göre al oluşabilir..böyle bir ihtimal mevcut..ama tabii ki 76.575 altında[/quote]
hocam 76,575 altına ne kadar bir sarkma bekliyorsunuz, bunun U-100 endeksle kolerasyonu kaça denk gelmeli sizce?
-
[QUOTE=tortumlu25;347630]hocam 76,575 altına ne kadar bir sarkma bekliyorsunuz, bunun U-100 endeksle kolerasyonu kaça denk gelmeli sizce?[/QUOTE]
vala 76.550 de olabilir..yada 1000-1500 puan altı da olabilir.. inince göreceğiz :)
-
hergün bu saatlerde matrix kilitlenmeye başladı..böyle bişey yaşayan varmı?
-
16:30 barının açılış,yüksek,düşük,kapanış bilgilerini verebilirmisiniz 15 dk.lık graftan?.. bişey göremiyorum.. karambole getirmesinler..
-
Yok seninkinde bir problem olabilir mi_?
-
açılış 76875
yüksek 76900
düşük76650
kapanış76800
-
-
-
-
oh oh feyke bak :).... neyse bu saatten sonra belirleyici bir hareket olmaz... zaten düzgün izleyemiyorum kilitleniyor alet
yarın 76.575 altında görüşürüz..
iyi akşamlar arkadaşlar..
-
77200 den longlar devredildi. aynı yerden short açtım...
-
[quote=halojen;347674]oh oh feyke bak :).... Neyse bu saatten sonra belirleyici bir hareket olmaz... Zaten düzgün izleyemiyorum kilitleniyor alet
yarın 76.575 altında görüşürüz..
Iyi akşamlar arkadaşlar..[/quote]
hocam fake in boyu biraz uzun olmadı mı?
-
[quote=padişah;347681]77200 den longlar devredildi. aynı yerden short açtım...[/quote]
77225'ten shortları kapatıp geceye flat girdim.
yarın sabah duruma göre pozisyon açarız artık.
iyi akşamlar.