[QUOTE=gnome;424775][COLOR="DarkRed"][B]Yolun sonuuuu görünüyooorrr [/B][/COLOR]. . . :)))[/QUOTE]
kardeş bunun anlamı her yer mali sorunlarla boğuşur ken bizim çıkmamız çok zorrrr demek heralde
Printable View
[QUOTE=gnome;424775][COLOR="DarkRed"][B]Yolun sonuuuu görünüyooorrr [/B][/COLOR]. . . :)))[/QUOTE]
kardeş bunun anlamı her yer mali sorunlarla boğuşur ken bizim çıkmamız çok zorrrr demek heralde
Günaydın, hayırlı haftalar cümleten
[quote=citiwan;424776]kardeş bunun anlamı her yer mali sorunlarla boğuşur ken bizim çıkmamız çok zorrrr demek heralde[/quote]
başka yerle ilgili değil , her borsanın kaderi ayrı .
Bizimki artık solunum cihazına bağlandı .
Yalnız tahminimce tatil öncesi kolay kolay vermez makina .
Tatil dönüşünü zehir etmek için :)
Cümleten günaydınlar,bol kazançlar.
Beni korkutamazsın . Aşkımızı sınama . 97.900 kırarsan aşkımız biter . Bunun sorumlusu ben değilim :)
Vob 30'da Şubat vade açılan kontratlar özellikle ilk 5 kurum uzunlar açık ara önde. İlk çeyrek gelebilecek not arttırımı düşünerekten açıyor olabilirmi ne dersiniz...
[IMG]http://i48.tinypic.com/xnhjfc.jpg[/IMG]
Stop 97.950 oldu .
[quote=gnome;424774]Benim gibi hala aralık vadede makinayla yılbaşı valsi yapan varsa pistten çıkma yeri 97.900 altı olmuştur .[/quote]
Larossian üstad, son gün bile olsa vade bitmeden yeni vadeye geçmem derdi, ben de onu örnek aldım kendime...;)
bu konuda yalnız değilsiniz Sn.Gnome...:rolleyes:
Tüm forumdaşların,
Yeni yılın size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim....lelele
yakın vadenin son gününe kadar işlem yapmayı neden seviyorum biliyor musunuz ?
Herkes , siz dahil şubat a gittiniz . Burada ikimiz kaldık fırsattan istifade ortamda tenha çay içip sohbet ediyoruz .
Kimse beni anlamıyor , çok yalnızım diyor :)
Herkesin yeni yılınıda kutluyor .
[QUOTE=gnome;424798]yakın vadenin son gününe kadar işlem yapmayı neden seviyorum biliyor musunuz ?
Herkes , siz dahil şubat a gittiniz . Burada ikimiz kaldık fırsattan istifade ortamda tenha çay içip sohbet ediyoruz .
Kimse beni anlamıyor , çok yalnızım diyor :)
Herkesin yeni yılınıda kutluyor .[/QUOTE]
siz çok iyi analiz etmişsiniz namıssız pala yı daha önceden haberim olsa ne işe yarar bilemniyorum da bir poz la sizin yanınız da olurdum :D
köprünün kenarında durup
tutmayın beni atacağım kendimi aşağıya der gibi
gözü toprağa bakıyor . . .
[QUOTE=gnome;424805]köprünün kenarında durup
tutmayın beni atacağım kendimi aşağıya der gibi
gözü toprağa bakıyor . . .[/QUOTE]
aşağıdaki günlük grafikteki kelebeğin gözü toprağa bakıyor nasıl olacak bakalım .brv
[IMG]http://i46.tinypic.com/2mhg17k.jpg[/IMG]