-
Boeing'in net karı yılın ikinci çeyreğinde yüzde 20 artarak 941 milyon dolara çıktı. Hisse başına kar ise 1.25 dolar seviyesinde gerçekleşti.
Bugün Şirketlerden gelen haberler gerçekten çok güzel Yani Bir borç tavanı krizi Bütün Piyasayı kilitledi Olcak birşey değil Bernanke bence bugün Piyasayı rahatlatacaktır zaten piyasa dostu birisi.
-
Destek tutmadı Durum Kötü 14420 Ara destek tutmadı 14320 .
-
Selam Arkadaşlar Bir Haftadır Foruma giremiyorum Biraz işlerim vardı en Son Stop olmuştum :) Kaldığım yerden devam ediyorum Şu anda Açık poz yok Her zaman yazdığım gibi abd Parasal gevşeme programı başlatılacak Ayrıca borç tavanı krizinin de hikaye olduğunu söylemiştim Neyse Bunları bilmek bize para kazandırmıyor Yoksa İktisatçılar Tvler de çıkmazlar gazeteler de yazmazlar :) Bir Plaj da Trade ederlerdi heralde :)
Risk İştahı Kapalı Her yer kırmızı O zaman bende risk almıyorum beklemedeyim Euro-uSD Paritesinin bugün En Yakınımız da 14220-30 destek seviyesi var Kırılması durumun da 14130-40 Destek bulabileceğini düşünüyorum. Alçalan tepeler Devam ediyor Ayılar Markete hakim
-
MB Faiz İndirimi benim için sürpriz Olmadı zaten Konuyu takip edenler biliyor Bir arkadaşımızın sorusu üzerine Böyle bir Beklentim olduğunu söylemiştim.İlgili Kişi umarım faydalanabilmiştir.
-
[QUOTE=Ozkan;369078]
Risk İştahı Kapalı Her yer kırmızı O zaman bende risk almıyorum beklemedeyim Euro-uSD Paritesinin bugün En Yakınımız da 14220-30 destek seviyesi var Kırılması durumun da 14130-40 Destek bulabileceğini düşünüyorum. Alçalan tepeler Devam ediyor Ayılar Markete hakim[/QUOTE]
14140 LONG Poz açtım Hayırlı Uğurlu Olsun :)
-
Euro-Usd Paritesinde 4H Graf RSI Göstergesi ile fiyatlar arasında uyuşmazlık var Öncü bir gösterge olduğu için Sabır gerektiren bir işlem olacak fakat Uyuşmazlıklar çok iyi sinyaller üretiyor.
[URL="http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/nxjoihp4/eur.gif.html"]http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/nxjoihp4/eur.gif.html[/URL]
Resimde Görüldüğü gibi en son İki Dip Bakarasanız Rsı Göstergesinde Öncekinden daha düşük yapmamış ama fiyatlar Göstergeyle uyuşmuyor Öncü bir Oluşum Olarak uyuşmazlıkları takip etmekte fayda var.
-
142-20 Daha Sonrasın da 14280 Seviyeleri hedefler Yarısını ilk hedefte Yarısını ikinci hedefte kapatmak uygun gözüküyor.
Ab Komisyonu Basın açıklaması tv de Şu anda canlı yayın da
-
Abd Veriler son 5 dakika amerikan verilerinin Biraz olsun iyi gelmesi Piyasalar da ki Korkuyu biraz olsun hafifletir.
-
Abd Veriler Pozitif Çok Çok İyi gerçekten Borsalar da Toparlanma görülecektir euro long Pozlara İlave yapılabilir
-
[QUOTE=Ozkan;369471]Abd Veriler Pozitif Çok Çok İyi gerçekten Borsalar da Toparlanma görülecektir euro long Pozlara İlave yapılabilir[/QUOTE]
142-20 Direnç seviyesindeyiz bir miktar kar alınabilir İkinci Hedef seviyem 14280 Hafta sonu risk almıyoruz.
-
[QUOTE=Ozkan;369471]Abd Veriler Pozitif Çok Çok İyi gerçekten Borsalar da Toparlanma görülecektir euro long Pozlara İlave yapılabilir[/QUOTE]
Evet Haftanın Son günü Tek günde Güzel para kazandık Verdiğim hedeflere ulaştık arkadaşlar umarım faydalanan olmuştur Şu anda Saatlik graflar da EMA 365 14280 Direnç seviyesindeyiz Haftaya devam ederiz artık İyi Tatiller.
-
[QUOTE=Ozkan;369342]Euro-Usd Paritesinde 4H Graf RSI Göstergesi ile fiyatlar arasında uyuşmazlık var Öncü bir gösterge olduğu için Sabır gerektiren bir işlem olacak fakat Uyuşmazlıklar çok iyi sinyaller üretiyor.
[URL="http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/nxjoihp4/eur.gif.html"]http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/nxjoihp4/eur.gif.html[/URL]
Resimde Görüldüğü gibi en son İki Dip Bakarasanız Rsı Göstergesinde Öncekinden daha düşük yapmamış ama fiyatlar Göstergeyle uyuşmuyor Öncü bir Oluşum Olarak uyuşmazlıkları takip etmekte fayda var.[/QUOTE]
Sabah Gördüğünüz gibi Uyuşmazlıktan bahsettim Ortada Ne veri vardı ne bir Şey ama ne Oldu Yankeelerden Olumlu Veriler piyasayı Poxitif Yönde etkiledi Biz Öncesinde Uyuşmazlık ile Fiyatların yükseleceğini zaten biliyorduk gerçekten Uyuşmazlıklar Benim gördüğüm en etkili silah Sabırlı olursanız ve sadece Uyuşmazlıklar ile İşlem açarsanız Başarı oranı çok yüksek olacaktır tabi Stop biraz geniş olmalı çünkü Uyuşmazlık Öncü Bir oluşumdur.Zaten Piyasanın Yönünü Tahmin etmekte bir problem Yok Sorun volatilite Stoplar Hesaplar hep bundan eriyor.