Soluksuz geri çıkıyor lebron.Kısalar patlamasa bari...
Printable View
Soluksuz geri çıkıyor lebron.Kısalar patlamasa bari...
[quote=The Tatar;351392]günaydın patronlar,iyi seanslar ![/quote]
eyi flatmışık dıtatar:o
[quote=Astatin;351397]eyi flatmışık dıtatar:o[/quote]
[IMG]http://images.beyazgazete.com/haber/resim/genis-aile-82-bolum-fragmani-izle.jpg[/IMG]
[SIZE=3][B]Naber Haciii??::::::[/B][/SIZE]
:o[quote=excali;351398][IMG]http://images.beyazgazete.com/haber/resim/genis-aile-82-bolum-fragmani-izle.jpg[/IMG]
[SIZE=3][B]Naber Haciii??::::::[/B][/SIZE][/quote]
:D:Deyiyim le faydasız diyecem ama olmaz..sen gayet faydalısın ganaatimce..yalnız eskiden sabah ajans özeti çekerdin, kurudun sonra..üww:D
[quote=Astatin;351402]:o
:D:Deyiyim le faydasız diyecem ama olmaz..sen gayet faydalısın ganaatimce..yalnız eskiden sabah ajans özeti çekerdin, kurudun sonra..üww:D[/quote]
eskiden volatilte yaratıyordu. şimdi pek az etkisi oluyor gibi . onun için artık pek takip etmiyorum.
[QUOTE=Astatin;351397]eyi flatmışık dıtatar:o[/QUOTE]
iyiki almışız o puanları patron ;)
82800 ciddi destek olarak çalışmıştı..
bakalım direnç olarakta aynı etkiyi gösterecekmi ?
Yalnız vadeli isteksiz gibi neredeyse eksi makas yapacak...
dıtatar,
yaw sanki bu graşacak sonra biz yetişemeyeceğuz sonra apartta iki kişi çıkıp bize nooolllttiiiii diyecek gibi geliyor..üühühü
[quote=Astatin;351423]dıtatar,
yaw sanki bu graşacak sonra biz yetişemeyeceğuz sonra apartta iki kişi çıkıp bize nooolllttiiiii diyecek gibi geliyor..üühühü[/quote]
Sanki Alırken yetişebiliiin mi , hacii??:D
Nooolttii??
[quote=Astatin;351423]dıtatar,
yaw sanki bu graşacak sonra biz yetişemeyeceğuz sonra apartta iki kişi çıkıp bize nooolllttiiiii diyecek gibi geliyor..üühühü[/quote]
yok şöle olacak. alıcan puanları sonra keşke almayaydım diye zırlıycan:::
[quote=excali;351425]Sanki Alırken yetişebiliiin mi , hacii??:D
Nooolttii??[/quote]
bak bu da ayrı bir sorun..sabahı gastediyosan yok lonklayamadım:D
yok dün öğleden sonra lonkladığım vakayı soruyorsan he yetişdim..hatta 400 den mal alan son kişiydim..çok mutluydum:p:p:p