69000 altında kaldıkça 683xx yeresine kadar düşüş potansındayık :::
Printable View
69000 altında kaldıkça 683xx yeresine kadar düşüş potansındayık :::
[quote=jani;183668]birazdan s@p nt artırımı kurtarır bunnarı....[/quote]
Bunları hiç bir şey kurtaramaz guzum, ver ver kazan kazan derken çok verdiler, adamı ağlatırlar valla kucağa oturmuyacan hiç bir dönem, basiretli tacir olacan, elin oğlu acımaz valla, oyar, devletlerde dostluk yoktur, payandasız hiç bir zaman kalmayacan,...................
gördünüzmü usaglar...
ben size aklınıza uymayın diyorum....çünki referansı yok....
altında 67 650 var....
S&P yide çakarlarsa geriye hiç bir şey kalmıyor konya ovası düz yarar gidersin, o nu saklarlar bence, ayağa düşürdüler zaten rtingçileri, bu arada AB nin karasularına IMF girmeye başladı,........başbakan IMF için arkadaşlardan hayırlı haberr bekliyorum dedi, kulaklarıma inanamadım, hayır zannederim rakam büyüklüğü,.........yoğsam bunun neresi hayır,.......
usagar...
paraarı cebime kdum...ele tatlılarki....IMF paraları...ha ha ha
guzu bu....boru deellll....
CNBC-E satışlar derinleşti nedenini soracaz diyor, ulam bunlar yatacak yerleri yok bunların,....
[quote=jani;183694]usagar...
paraarı cebime kdum...ele tatlılarki....IMF paraları...ha ha ha
guzu bu....boru deellll....[/quote]
azcuk da bize ver:::
[QUOTE=fXci;183670]69000 altında kaldıkça 683xx yeresine kadar düşüş potansındayık :::[/QUOTE]
ahanda 683xx yeresinede geldik simdi tepik on the road olması lazım mınımum 375 pıvan
60 lıktamamladı pasajı, günlük te yükseliş devam,
gız nunu...bi yukarı gelsin bi daha bakacagım....
[quote=indregandi;183701]cnbc-e satışlar derinleşti nedenini soracaz diyor, ulam bunlar yatacak yerleri yok bunların,....[/quote]
bunlar paralı uşak......
guzum frenler boşalırmı sence :::
68075 altında frenler boşalır deyor grafik... 66xxx yeresine kadar ... fikring ?