[QUOTE=VOBiX;87284]İyi de tartışmayı yeni gelen başlattı. Ortalığı karıştırdı. Olan Astiye oldu.[/QUOTE]
yeni gelen yakar derler bence konuyu kapatalım sn vobix çok sayfa gerideyim okuyorum sırayla
Printable View
[QUOTE=VOBiX;87284]İyi de tartışmayı yeni gelen başlattı. Ortalığı karıştırdı. Olan Astiye oldu.[/QUOTE]
yeni gelen yakar derler bence konuyu kapatalım sn vobix çok sayfa gerideyim okuyorum sırayla
[quote=Vob Trader;87276]HALİS KARATAŞ olmasın :)[/quote]
epey atçı var burada..
benim nickim de efsane bir şampiyona ait..
bende bi düzeltme yapayım saadettin yavuz değil saadettin boyraz.
yavuz olan erhan..
[quote=GÖKHANFINDIK;87253]Bedduam tutmuştur belki..kom.komHerkesi Gökhan sanan var da.Kasımda askerim hadi vatana millete hayırlı olsun.[/quote]
bedelli çıkacak diyorlar biraz daha bekleseydin?
ben de 2yıl çok istikrarlı takip ettim yarışları.sonra 2 yıl sonunda 2 kere oynadım birnde 1 3 birnde 1 e 8 gibi kazanmıştım.benimki biraz numerik analiz gibydi..sonra kazandıklarımı öyle abuk sabuk kaybettimki yani başıma öyle şeyler geldi ki takibi de oynamayı da bıraktım:)
[quote=Vob Trader;87276]HALİS KARATAŞ olmasın :)[/quote]
Pardon evet elim yanlış kaçmış.
[quote=VOBiX;87281]Kasıma daha 9 ay var. Askerlik yakın diyince bende Mayısta gideceksin sanmıştım tekrar hayırlı teskereler.[/quote]
Saol ozaman belli değildi şubat da olabilirdi.Şimdi belli.Sen doğru anladın o gün.
[quote=suprad;87289]yeni bir spekulasyon yeni bir muamma:
attım ya allahhh:
gokhanfındık astatinein klonudur:..:
serenay da at deıl tazıdır:..:[/quote]
Ben zaten klon olunca en geç 3 günde bulunuyorum.Astatin uzun sürdü bulamadılar..lelele.leleleBeni yazı tarzımdan saniyede jet hızıyla buluyorlar zaten..kom.kom.kom
[quote=ÖZGÜR EFE;87295]bedelli çıkacak diyorlar biraz daha bekleseydin?[/quote]
Paramı var bedelliye gariban adamız biz.Yapar geliriz goç gibim.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87365]Ben zaten klon olunca en geç 3 günde bulunuyorum.Astatin uzun sürdü bulamadılar..lelele.leleleBeni yazı tarzımdan saniyede jet hızıyla buluyorlar zaten..kom.kom.kom[/QUOTE]
3 güne ne gerek var..:..: Astatin i 2. mesajında zımbaladık:eek:
[quote=jerfin;87257]küfür eden SEREN yasaklanmadı da , küfür etmeyen Astatin yasaklandı..!!!!
sebebini bende merak ediyorum açıkçası ?[/quote]
[quote=jerfin;87268]iyi de eğer bi kışkırtma varsa bunu sn. SEREN başlattı, hem de ağır ithamlarla..!!!
sonra catedral ve mete de karıştı ve olay büyüdü..
neden ceza tek kişiye kesildi..???[/quote]
evet merak ediyoruz.
[QUOTE=cırcır;87677]evet merak ediyoruz.[/QUOTE]
Yaww baştan anlatiimmm....Merakını gidereyim:)
Astatin in ceza almasının Seren le fala ilgisi yokki... Küfürle falanda ilgisi yok...
Tamamen ben şikayetçi oldum..[B] Çünkü bana iftira dolu yazılar yazdı..[/B][B] Gereksiz yere sataştı[/B].. Seans içinde forumu gereksiz bir şekilde benim başka bir nicklede yazdığım konusunda iftiralarla doldurdu..
Benim aynı anda Türkiyenin iki ayrı ucundan çift nickle bağlandığımı iddia ederken kendisi 2. yazısında Sayın SEREN e sabah sabah kargalar kahvaltılarını etmeden saldırıda bulunan kişiyle aynı IP den çıktı.. Tesadüfe bakın ki aynı işyerindelermiş:..:
Ben kargaların kahkahalarını duyuyorum.. Sen duymuyormusun sevgili cırcır.lelele
Bu yüzden ceza aldı.. Yeterince açıklayıcı oldumu:cool:
[quote=catedral;87714]Yaww baştan anlatiimmm....Merakını gidereyim:)
Astatin in ceza almasının Seren le fala ilgisi yokki... Küfürle falanda ilgisi yok...
Tamamen ben şikayetçi oldum..[B] Çünkü bana iftira dolu yazılar yazdı..[/B][B] Gereksiz yere sataştı[/B].. Seans içinde forumu gereksiz bir şekilde benim başka bir nicklede yazdığım konusunda iftiralarla doldurdu..
Benim aynı anda Türkiyenin iki ayrı ucundan çift nickle bağlandığımı iddia ederken kendisi 2. yazısında Sayın SEREN e sabah sabah kargalar kahvaltılarını etmeden saldırıda bulunan kişiyle aynı IP den çıktı.. Tesadüfe bakın ki aynı işyerindelermiş:..:
Ben kargaların kahkahalarını duyuyorum.. Sen duymuyormusun sevgili cırcır.lelele
Bu yüzden ceza aldı.. Yeterince açıklayıcı oldumu:cool:[/quote]
bende bişey sandım umarım yakında aramıza döner.