[quote=a.kaya;329079]Bugün 78 altında kaparsak haftaya daha büyük düşüşler gelecek diye düşünüyorum ara tepkiler olsa da[/quote]
Kaya tahvil 8 oldu:(
kapanış tahminim 76675
Printable View
[quote=a.kaya;329079]Bugün 78 altında kaparsak haftaya daha büyük düşüşler gelecek diye düşünüyorum ara tepkiler olsa da[/quote]
Kaya tahvil 8 oldu:(
kapanış tahminim 76675
[quote=Strategist;329080]Onu bunu şunu yok TA'yı yok PUPU'yu yok bilmemneyi anlamam... Taban olur... O kadar... Aksi görüşlerle camiamızın zihnini bulandırmayalım... :)))[/quote]
Patron teprik ediyorum..Bence günün en objektif ve geyik olmayan analizi bu..ilk göründüğünün aksine..teprik
[quote=Astatin;329049]kayatron brak buu işleri...bas şuna [B]1000 puan[/B] daha da daha gidipbalık alacağız..gnam gnam
Bunu benim için istediğinden eminim Astipatron :p sabah demiştim ya düzlüğe çıkmam için 1000 puan daha lazım.
[quote=Astatin;329084]Patron teprik ediyorum..Bence günün en objektif ve geyik olmayan analizi bu..ilk göründüğünün aksine..teprik[/quote]
Şu senin resimdeki herif etkiledi beni patron... O bakışları gördükçe zihnim açılıyo... :::
[quote=Astatin;329081]Kaya tahvil 8 oldu:(
kapanış tahminim 76675[/quote]
çok oldu bu rakam usta :p
[quote=a.kaya;329088]çok oldu bu rakam usta :p[/quote]
Bence tam tersine sondaki 5 rakamı fazla... 7667 daha olası bir hedef bugün için.... :)))
[quote=a.kaya;329088]çok oldu bu rakam usta :p[/quote]
haklısın çok oldu:)..azaltalım...76175.dng
saat 14.30 VOB hala taban olmamış :D
ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar bir işide düzgün yapın be.bana kalsa 9:20 de tabana oturtmuştum VOB un belini kırmıştım :::
Birazdan longlarda stoplamaya başlar sanırım 78200 desteği çalışcak diye longlayanlar oldu
Astipatron bu son aşağı salışta pupular gene ısrarlı oluşmaya başlıyor 78200 çalışacakmı acaba
Yeteeer
Ben az daha uzadım
Portföy uzadıkça uzayacak bu gidişle:)
Yukarı bekliyorum ama haftayada kalabilir hareket:)
ve sistem nihayet flat dedi...
dünden beri sat dı..şimdi al veya sat gelince poz. alacam..