Vob yönetiminin artık teminatları 800 e çekmesinin gerektiğini düşünüyorum acil olarak
Printable View
Vob yönetiminin artık teminatları 800 e çekmesinin gerektiğini düşünüyorum acil olarak
[quote=Strategist;328899]Adam doymak bilmiyo... Al kardeşim al... Paketiyle al... :p :..:[/quote]
[quote=eloy;328907]yuvarlak çokonat var 8 li, anca o keser sanırsam zannımca :)[/quote]
Küstüm..ne öyle adam filan..üstadlık nerde kaldı:D
-500 yetmez -3000 olsun, 8 li yetmez 88 li olsun..rampii rampiii:D
selçuklu nerde:o:o
[quote=a.kaya;328901]kapital sermaye :(:(:([/quote]
Patron gerçekten indikin geleceği görebiliyorsa da sorun kapitalse fon kurmanı öneririm... Veya başkasının parasıyla uğraşamam diyorsan kredi çekerek bile başlayabilirsin... Banka kredi vermese bile bir kitapta ilk işini 10 tane kredi kartından para çekerek kuran bir zenginin hikayesi okumuştum... En azından içimizden biri başarsın bu işi.. Hadi görelim seni... :)))
la bu ebediyen düşecekmiş gibi gidiyi..sinsi sinsi.....aralık 2012 kontratı yok mu yaww..ordamı şortlasak..ehueheuhe..hem maya olayı dakesinleşir o zaman
1 senedir piyasayı taşıyan destek kırıldı.bu boru deeel...vadelide 79.300 lerin altında yapılan her günlük kapanış burayı yerin dibine sokar.ben diyorum 60 siz deyin 50 yani o biçim...yeniden yukarı atıpta 79.300 üstünde tutunursa o zaman tekrar bakarız duruma.şu an berbat görünüyor hem vadeli hemde pankalar.
[quote=a.kaya;328911]Vob yönetiminin artık teminatları 800 e çekmesinin gerektiğini düşünüyorum acil olarak[/quote]
Kayatron sen risk yönetimi yapmıyor musun patron? Risk yönetimi yapan adam full kaldıraç çekmez ki...Teminatın cari fiyatın altında yada üstünde kalması kullanabileceğin max kaldıracın az oynamasını belirler sadece...yani izin verilen kaldıraç ha 9 olmuş ha 10 olmuş..senin için önemi var mı eğer 5 kaldıraçla oynıuyorsan:o:o:o
Ayrıca 56.50 ortalama ile ISOT dan çıkıp, 80900 ortalama ile VOB şort açtığım için kendimi teprik ediyorum....Ödül olarak kendime 1 adet kofana ve 70 lik yeni-yeni rakı alıyorum bugün...ayrıca kofana ve yeni rakı yıda teprik ederim açıkcası
[quote=TÜRKOĞLU;328915]1 senedir piyasayı taşıyan destek kırıldı.bu boru deeel...vadelide 79.300 lerin altında yapılan her günlük kapanış burayı yerin dibine sokar.ben diyorum 60 siz deyin 50 yani o biçim...yeniden yukarı atıpta 79.300 üstünde tutunursa o zaman tekrar bakarız duruma.şu an berbat görünüyor hem vadeli hemde pankalar.[/quote]
Türko,
Nooldu bizim sayım:o
hala taban olmadı mı bu VOB? neden? :D:D:D
bu fdji dow falan düşmüyor bu çok feci sinir ediyor.neden?:D:D:D
MAKAS +600 OLMASI ENTRESAN DEĞİLMİ ARKAŞDALAR GENELDE - MAKASA OLMASI LAZIM DÜŞÜŞLERDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLDİĞİMDEN DEĞİL TABİ Kİ VOB ÖNCÜ OLMASI LAZIM DERLER YA ONDAN İŞTE :p
[quote=TÜRKOĞLU;328921]hala taban olmadı mı bu VOB? neden? :D:D:D
bu fdji dow falan düşmüyor bu çok feci sinir ediyor.neden?:D:D:D[/quote]
Daha iyi işte... Fdow Dax vs. de düşmeye başladı mı en az bi -20.000'i daha var bu piyasanın demek ki... :..:
[quote=Strategist;328923]Daha iyi işte... Fdow Dax vs. de düşmeye başladı mı en az bi -20.000'i daha var bu piyasanın demek ki... :..:[/quote]
bi dakka bi dakka..mızıkcılık yok..75000 i ilk ben dedim..alırım çokonatınızı 8 lisinden:D mazeret anlamam