[quote=padişah;261059]fıçır 9599 gördüm ama dediğim gibi son dakikaya kadar güvenemiyorum[/quote]
şimdi 9655, yuhhhhhhh
Printable View
[quote=padişah;261059]fıçır 9599 gördüm ama dediğim gibi son dakikaya kadar güvenemiyorum[/quote]
şimdi 9655, yuhhhhhhh
[quote=padişah;261073]ayular güç toplayıp son hamleyi son dakikaya bırakmalı,
yoksa dowa birşey olacağı yok:mad:[/quote]
Ölü kedi taklidi Tomun hakkıdır..bir sorun yok...ama bizimkini ne yapmak lazım..9 canlı kedi..
Kedi bacağı ayıran varmı,tecrübeli biri lazım ...:)
[quote=EMEKDAR;261072][quote=EKONOMİST;261066]haklısın hocam.buna bende katılıyorum.hatta yazıyı yazdıktan sonra senın soyledıgını yazmayıda düşündüm.bu sıralar cok fecı sekılde yurt dısından ayrıstık.şimdi sp500 bulundugu yer ıle kapanıs arasında yaklaşık yuzde 1.5 fark olustu yarına kadar ne olur bılemem.ama sunu soylıyım.ben 3*-4 gun once piyasa 70.000 lerde ıken kısa pozusyon alıp 67.000 beklemıstım olmadı.belkı bır deneme daha olur oralara.ama suan kı görunum bana göre burası dıp degıl.ımkb ye gelınce derınlıgı olmayan piyasaya fazla guvenmıyorum.bakarsın [B]bır tombul parmakta bıze yaparlar....[/[/B]quote]
Tombul parmak kesmiyor bizimkini,[B]ham elma kazığı lazım[/B] ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........:::::::::::::::[/quote]
.lelele:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
[quote=EMEKDAR;261076]Ölü kedi taklidi Tomun hakkıdır..bir sorun yok...ama bizimkini ne yapmak lazım..9 canlı kedi..
Kedi bacağı ayıran varmı,tecrübeli biri lazım ...:)[/quote]
eşşek kesen bazı kasaplar iyi ayırıyormuş.dng
Demede demeyın yarın sabaha kadar bu sp 1040 denemesse ben bıse bılmıyorum:))))yuzumuz gulmeyecek heralde yıne yuh olsun dıyorum 1028 olmus
[quote=EKONOMİST;261081]Demede demeyın yarın sabaha kadar bu sp 1040 denemesse ben bıse bılmıyorum:))))yuzumuz gulmeyecek heralde yıne yuh olsun dıyorum 1028 olmus[/quote]
+1 diyorumüüüüüü
Karamsar olmayalım 99 u veren Allah,100 üde verir...:cool:
Dünyada faizler yükselmeden,bızde genell secımler olmadan,ıkız kulelere ucak çarpmadan kımse kısalmasın:)
[quote=EKONOMİST;261087]Dünyada faizler yükselmeden,bızde genell secımler olmadan,ıkız kulelere ucak çarpmadan kımse kısalmasın:)[/quote]
+.+.+.
Evet gapi gayet güzel kapatarak 1020-1040 arasında 1028 de kapanış oldu.
Bu aralar gapler hep aynı gün kapanır oldu.
Günlük destek direnç çalıştı.
1018-1041
Kapanış bekliyoruz 1040 üstü veya 1020 altı.
Bugünkü future marj ise inanılmaz.
1020-1003-1040-1015-1026. (tam değildir kafadan yazdım)
94 puan %9, kaldıraçla %900. Bu iş zordur, zorluğu başka ne kadar tehlikeli olduğu bugünden belli.
Bugün para 9 katına çıkarken, 9 kere de iflas tehlikesi yaşayabilirdik.
Vobun gözünü seveyim, bunu tam çözdüğüme inanayım adresim vob olacak geri dönecem voba.
Bizim destek direnç ise korumaydı.
Jelibon.
Bugun yarın bır 1040 uzerıne atma denemsı kesın tekrar edılecektır.bu seferde orayı kıramassa destegını test eder bence.ne dersınız syn jelibon hocam.
[QUOTE=EKONOMİST;261092]Bugun yarın bır 1040 uzerıne atma denemsı kesın tekrar edılecektır.bu seferde orayı kıramassa destegını test eder bence.ne dersınız syn jelibon hocam.[/QUOTE]
Çok pis karar yerindeyiz, bugün nasd**dan, djtden destek gelmedi.
Desteğe çekildi bile bugün, 1018-1041 ne tarafa gidecek diye bakılmalı 1-2 gün.
Kırdığı yönde olmak kazandıracak.
Jelibon.