[quote=EMEKDAR;261051]İşi sağlama alalım neme lazım,çok üzdüler beni bugün...üüü
Teminat içün bütün konu komşunun ziline bastım,daha yüzümde yok,ne diyipde isteyecem...ha ha ha...[/quote]
yarın -1000 yapar mı acep.kom
Printable View
[quote=EMEKDAR;261051]İşi sağlama alalım neme lazım,çok üzdüler beni bugün...üüü
Teminat içün bütün konu komşunun ziline bastım,daha yüzümde yok,ne diyipde isteyecem...ha ha ha...[/quote]
yarın -1000 yapar mı acep.kom
fıçır 9599 gördüm ama dediğim gibi son dakikaya kadar güvenemiyorum
[quote=padişah;261057]yarın -1000 yapar mı acep.kom[/quote]
[SIZE=4] şu durumda[/SIZE] en fazla yapacağı -750....lelele
zaten gün içinde toparlanıyoruz...
[quote=padişah;261057]yarın -1000 yapar mı acep.kom[/quote]
Hiç bir şeyin güvencesi yok...kimse içün ortam güvenli değil...
Sadece iyi strateji yapıp,beklemekten başka çare yok...
[quote=hakansahin;261060][SIZE=4] şu durumda[/SIZE] en fazla yapacağı -750....lelele
zaten gün içinde toparlanıyoruz...[/quote]
Papazın pilava iştahı her zaman aynı olmayabilir...:::
[quote=EMEKDAR;261063]Papazın pilava iştahı her zaman aynı olmayabilir...:::[/quote]
pozisyon yok flat;)
açılışta -750 civarı açılmasını istiyorum ki hemencecik long olup vereyim gari:::
[quote=emekdar;261040]iyide bizim s&p ile akrabalığımız yükselirken oluyor..düşerken tanımıyorlar...****...[/quote]
haklısın hocam.buna bende katılıyorum.hatta yazıyı yazdıktan sonra senın soyledıgını yazmayıda düşündüm.bu sıralar cok fecı sekılde yurt dısından ayrıstık.şimdi sp500 bulundugu yer ıle kapanıs arasında yaklaşık yuzde 1.5 fark olustu yarına kadar ne olur bılemem.ama sunu soylıyım.ben 3*-4 gun once piyasa 70.000 lerde ıken kısa pozusyon alıp 67.000 beklemıstım olmadı.belkı bır deneme daha olur oralara.ama suan kı görunum bana göre burası dıp degıl.ımkb ye gelınce derınlıgı olmayan piyasaya fazla guvenmıyorum.bakarsın bır tombul parmakta bıze yaparlar....
dansöz hemen toparladı yine nolacak bizim halimiz
Kısa olmama ragmen yarına -750 -1000 falan kımse beklemesın sabaha kadar bu sp500 1040 bıle dener.dansöz bız kısalara ekmek cıkmaz pehhhhhh.yazıyı yazarken 0.40 pirim yapmıs yuhhhh
[quote=padişah;261068]dansöz hemen toparladı yine nolacak bizim halimiz[/quote]
yatay takılmayalım da;)
mümkünse ekşınlı olsun.lelele
[quote=EKONOMİST;261066]haklısın hocam.buna bende katılıyorum.hatta yazıyı yazdıktan sonra senın soyledıgını yazmayıda düşündüm.bu sıralar cok fecı sekılde yurt dısından ayrıstık.şimdi sp500 bulundugu yer ıle kapanıs arasında yaklaşık yuzde 1.5 fark olustu yarına kadar ne olur bılemem.ama sunu soylıyım.ben 3*-4 gun once piyasa 70.000 lerde ıken kısa pozusyon alıp 67.000 beklemıstım olmadı.belkı bır deneme daha olur oralara.ama suan kı görunum bana göre burası dıp degıl.ımkb ye gelınce derınlıgı olmayan piyasaya fazla guvenmıyorum.bakarsın [B]bır tombul parmakta bıze yaparlar....[/[/B]quote]
Tombul parmak kesmiyor bizimkini,[B]ham elma kazığı lazım[/B] ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........:::::::::::::::
[quote=EKONOMİST;261069]Kısa olmama ragmen yarına -750 -1000 falan kımse beklemesın sabaha kadar bu sp500 1040 bıle dener.dansöz bız kısalara ekmek cıkmaz pehhhhhh.yazıyı yazarken 0.40 pirim yapmıs yuhhhh[/quote]
ayular güç toplayıp son hamleyi son dakikaya bırakmalı,
yoksa dowa birşey olacağı yok:mad: