[quote=a.kaya;328763]neyse bugünkü hasarı keara çavirdik şimdilik tabi ki yarın artı gap olursa sil baştan olur o ayrı erken sevinmeyim iyisimi :o:o:o[/quote]
bence + gab olmaz.
eksi başlar olaylar sonra gelişir :)
Printable View
[quote=a.kaya;328763]neyse bugünkü hasarı keara çavirdik şimdilik tabi ki yarın artı gap olursa sil baştan olur o ayrı erken sevinmeyim iyisimi :o:o:o[/quote]
bence + gab olmaz.
eksi başlar olaylar sonra gelişir :)
Yaa unutmadan, ew saydım o kadar, A dalgası spot 30 da 81029 oldu, E dalgası uzadı açılışta az feykli olunca 81075 oldu, yani bence sayım doğru oldu ve sonuçta graştı, ama biz sisteme uyduk vs.vs., sonuç değişmez, graşır devam eder denebilir:)
[URL="[img]http://666kb.com/i/bqfpyqph3x45vmhq4.jpg[/img]"][img]http://666kb.com/i/bqfpyqph3x45vmhq4.jpg[/img][/URL][/QUOTE]
cümleten iyi akşamlar !
güzel kapanış oldu.DOW çıkarken yine gömdüler.eğer burası DOW düşerken çıkmayacaksa o zaman bugünkü satışlar pek hayra alamet değil LONG lar açısından.satışlar devam ederken APSD sürekli arttı.hareketi teyid etti diyebiliriz.aşağıda bir yer kaldı 79.250 civarından geçen o 1 senelik çizgi.orasıda kırılsın 1-2 gün altında kalsın.o zaman daha hoş olur.
81.500 ü SIFIR noktası kabul ediyorum.dönüp aşarsa yine karışır hesaplar.
lütfen dow lütffen yaw..yarın eksi gap istiyorum...plizz..nerde çokonat
[quote=Astatin;328771]lütfen dow lütffen yaw..yarın eksi gap istiyorum...plizz..nerde çokonat[/quote]
ula amansız terbiyesiz fütursuz (bak bu güzel bi kelime oldu burda :D) düşüşler beklediğin bi duan vardı senin. o duadan sonra bu pek bi kibar göründü gözüme. uzun süredir yoktuk forumda amma değişmiş herşey. :..:
[quote=Astatin;328771]lütfen dow lütffen yaw..yarın eksi gap istiyorum...plizz..nerde çokonat[/quote]
eheueheue...yaw hakkaten dow...bı eksi gep...hep gayahan curse..ahhhh..ahh:)
kayatron,
ben kaç gündür artı gapla uyanıyorum....thomas..bişi olmasss
[quote=unlimitted;328776]ula amansız terbiyesiz fütursuz (bak bu güzel bi kelime oldu burda :D) düşüşler beklediğin bi duan vardı senin. o duadan sonra bu pek bi kibar göründü gözüme. uzun süredir yoktuk forumda amma değişmiş herşey. :..:[/quote]
he be unlipat..son derece ahlaksız, fütursuz, patavatsız, paris hilton diye gidiyodu o beddua ama baktım işe yaramıyo bir de böyle deneyek dedim
sabaha çok pis artı gap var, ben diyeyim 2000 siz diyin 3000 puan...
[quote=enorton;328782]sabaha çok pis artı gap var, ben diyeyim 2000 siz diyin 3000 puan...[/quote]
çokonat ına bahse var mısın?:D
Astetropatro... Hakettin bunu... Afiyet olsun... :..: