alev saracak kadar , yandım yanacak kadar , suya kanacak kadar
yagdır mevlam suuuu yagdır mevlaaam suuuuuuu :..::..::..: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Printable View
alev saracak kadar , yandım yanacak kadar , suya kanacak kadar
yagdır mevlam suuuu yagdır mevlaaam suuuuuuu :..::..::..: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
cumadan kalan longlarla devam...
üçgende son durum kırıldı gibi ama güvenilmiyor işte .. fake falan olabilirmiki acaba .. üvvvvv :o:o:o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/e80a9a53.png[/IMG]
ıngaaaaaaaa gene gısa yaptım gene zarar üwwww böyle bekletiyo dayanamiyiiimm ühühühü
pela yarılıyodu 74275 ı gosterecem dıye :)
cumleten ıyı aksamlar.. bol susamlı pideli ıftarlar diliyorum herkese
bugun pala bızım sakalımızı kestı ama bız yarın onun kolunu kesıcez :p:p:p:p diyerek iddialı bir ayrılma yapayım :)
[QUOTE=seagate;279856]ıngaaaaaaaa gene gısa yaptım gene zarar üwwww böyle bekletiyo dayanamiyiiimm ühühühü[/QUOTE]
abim sistem falan kullansana ya .. seagate patron ... üvvvv ...
[quote=tr_hope05;279849]vob 73950 kırılmadığı sürece aşağı yönde ilk hedef yeri 74,4XX ler dir..[/quote]
sanaldan olay tımamdır..gısalar gıstırıldı gene...pala nın yatcek yeri yok be..
ne oldu öyle yahu?
Saraylı hocam TRNDRC21 de şimdi 0,34 de trend başladı mı anlmalıyız hocam..tekrar geri dönüpte +0,05 ve -0,05 kanalının içine girine kadar yukarı trend değilmi
[quote=selçuklu;279858]abim sistem falan kullansana ya .. seagate patron ... üvvvv ...[/quote]
evet seagate yaa,
str ye baksana abim,
bak longda ...:)
[quote=a.kaya;279861]Saraylı hocam TRNDRC21 de şimdi 0,34 de trend başladı mı anlmalıyız hocam..tekrar geri dönüpte +0,05 ve -0,05 kanalının içine girine kadar yukarı trend değilmi[/quote]
evet kaya..
yukarı trend var demek şu anda..:)
geceye kısa girdik Hayırlı akşamlar, Sabah ola hayr ola :(