-
[quote=unlimitted;328730]onu yaptım. hatta tersini de yaptım. hatta USD/CHF longlayıp teyk profit yapıp hemen akabinde EUR/GBP şortlayıp onu da teyk profit yapıp EUR/JPY şortlayıp onu da teyk profit yapıp EUR/USD longlarına yatırdım.
vellhasıl kelam, total takribi 25 dakkada %20 gibi bi hasılat etti.
ne uğraşıyonuz şu VOBla annamış değilim :D[/quote]
okurkene başım döndü adaşşş...saa benımn pırtföyun bı kısmını mı getırsem..:))
-
yetmez bu satış.79 tuzla buz olmalı ardından 69 59 49...........
yoksa iş yaş.yine başa döneriz.
-
Gene dayanamadım döndüm kaşınıyom galiba:D
baktım NK 82750 de onayladı bari bi kere daha deneyim dedim ve bastım şortu 750 den bari bu sefer yanılmasa da aşağı trend oluşsada 4 günlük hasarı tamir etse :..::..::..:
olmadı canımız sağolsun ama soğumaya başladım vob dan şaka bi yana :o
-
ver ver ver 80 e ver 80 dekiler kankardeşler :)
-
bşktasda tabana 1 kademe var..2 gün önce zirve çok netti..
-
ben pala olsam bugun 80 altında kapamam..hatta 80300 kapatırım..ki 79.750 yi yarın ki gep sonrası(eer olacaksa) kullanayım..
tabi ben pala değilim..
şimdilik!:::))
-
[quote=a.kaya;328739]Gene dayanamadım döndüm kaşınıyom galiba:D
baktım NK 82750 de onayladı bari bi kere daha deneyim dedim ve bastım şortu 750 den bari bu sefer yanılmasa da aşağı trend oluşsada 4 günlük hasarı tamir etse :..::..::..:
olmadı canımız sağolsun ama soğumaya başladım vob dan şaka bi yana :o[/quote]
kaya mola al dediysek basket molası demedik yahu :)
hoşgeldin,başarılar..
-
[quote=unlimitted;328730]onu yaptım. hatta tersini de yaptım. hatta USD/CHF longlayıp teyk profit yapıp hemen akabinde EUR/GBP şortlayıp onu da teyk profit yapıp EUR/JPY şortlayıp onu da teyk profit yapıp EUR/USD longlarına yatırdım.
vellhasıl kelam, total takribi 25 dakkada %20 gibi bi hasılat etti.
ne uğraşıyonuz şu VOBla annamış değilim :D[/quote]
.brv.brv.brv unli hocam güvenilir bi kurum olsa bende açacam da sonra da lem vob da strese dayanmıyon da fx de nasıl dayancan diyom kendi kendime :::::::::
-
80050 den kapandım...vay anam vay...bir ara -700 düm...
artı 750 den veda....
-
075 ten 2.parti kısa..
ortalama 80400..
geceye long !
-
[quote=Astatin;328736]bak uyarıyorum..ilk ben dedim 75000 i ha..75000 olunca alırım çokonat...ya ne cimriymiş herkes be..hepi topu 1 çokonat istedik...duyan da üstadlık payesi (***** et :)) veya mitsubishi pajero (bunu istiyorum hem de çok):D istedik sanır[/quote]
Asti patron indiregandi kendi topiğinde kaç gündür söylüyorr 75 i. Çokonatlar gitti desene.
-
[quote=ATHLON;328737]okurkene başım döndü adaşşş...saa benımn pırtföyun bı kısmını mı getırsem..:))[/quote]
adaş şu anda zaten 6 portföy yönetiyorum. hepsi tek hesap. oransal bölüşüm sözkonusu.
kardan ufak bi pay alıyorum. beklerim gayri :D