formülün özelliği şudur o sikindirik ho larınıza kıyasla bulup bulabileceğiniz en iyi öküz förmülüdür,......
opürtinist ve öküzseniz tam size göredir
Printable View
formülün özelliği şudur o sikindirik ho larınıza kıyasla bulup bulabileceğiniz en iyi öküz förmülüdür,......
opürtinist ve öküzseniz tam size göredir
üstat 129350 aşağı gçti şimdi128675e takip
Dikkat çeken twitler..
Meral AkşenerOnaylanmış hesap @meral_aksener 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz kalkışmasını yapan alçaklar yerine yenik,ezik,çaresiz Türk Askeri resmi koymak alçakların ekmeğine yağ sürmektir.Derhal düzltlmldr
semih çetin @cetinasemih 17 sa.17 saat önce
Daha fazla
Albay Sait Ertürk, Başçavuş Ömer Halisdemir ve diğer asker şehitler bu afişin neresinde? Efendim?
Türker Ertürk @Orsatramola 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz Afişleri, darbenin arkasındaki Gülen'i ve Cemaati saklamakta ve TSK'yı imha etmeye çalışmaktadır. Bunu İktidar eliyle yapmaktadır!
FATMA BARIŞ EFE @fatmacumhurefe 14 sa.14 saat önce
Daha fazla
Afişlerde;
Fetö yok,imamları yok,savcıları hakimleri yok,
Siyasi ayak zaden yok❗️
Ne var❗️
Hiç bir şeyden haberi olmayan gariban erler var❗️
KonuşuYorum @hoco1907 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
TSK'yı yıpratmaya yönelik hiçbir görseli paylaşmıyor ve rt de yapmıyorum❗
Akların ekmeğine yağ sürmek vatanseverlere yakışmaz❗
Bilginize...
winningtrader @winingtrader 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Tarihte Türk askeri hiç böyle resmedilemedi ve resmedilemez
Sizin kendi adamım diye orduya yerleştirdiğiniz kalleş çıktıysa bu sizin suçunuz
Sinan Meydan @SMEYDAN 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz ihaneti, onurlu Türk ordusuna da darbedir.15Temmuz vesilesiyle Türk ordusuna düşmanlık etmek,düşmana askerlik etmektir.
[QUOTE=horoz20;522301]üstat 129350 aşağı gçti şimdi128675e takip[/QUOTE]
llv den(129075) -400 daha düşmeliiki short birebir olsun,....şimdilik sadece short sinyal var,...
düşüş başlamadan önce destek yürümesi ile başlayabilecek olası short sinyal demiştik,...tam bu safhadayız
desteklerde değişmez veriyorum ya,..
mesela 126050 4 değişmezdi,
saat 10 dan 13 e kadar 126050 de destek kalırken,
bu şerrefsiz destekteki bu oyalanmayı 130 üstüne harcadı,...
bunlara dikkat edelim bu 1.
2.129350 bu günün değil yarının değeri.......
bu günün değeri olabilmesi yani shortun kemerini süsleyebilmesi için short birebiri şu saat için 128675 değmeli ve aşağı geçmeli,...
3.129350 kararı onun,...bu kararı biz veremeyiz, sadece değerleri veririz,..
onun kararı değerlerle eşgüdüm yaparsa gerçkleşme olur,...
4.destekler kırılmadan yapılacak her satış 14 protokol ister,...bu protokol bitene kadar henüz sat yoktur, sadece sinyal vardır,..ve bu sinyal fiyat hhv den düştüğü içindir,...short yapacak shorta niyetliyse hhv ye veya üstüne stop koyacak,....
dün vediğim formül zaten,.. longa hhv istiyor,....shorta llv istiyor,...açıklamalarda stobu peşin yazılabilir demiştim,...eğer day traderseniz koyun hhv sine stop bekleyin patlamasını,...
şunu unutmayın eğer satacaksa o hhv ye değmez,..satmayacaksa döner değer,...
saatlik short birebir
128675 ten 129400,..bir sonraki 129425 olacak ve 129425 te 2 bar saat oyalanacak
short birebirleri
14:00 128675 ti
15:00 129400
16:00 129425
17:00 129425
14 std destek bakınız tablodaki saat karşılıkları,...
[url=https://resimyukle.xyz/resim/S8MWW][img]https://i.resimyukle.xyz/S8MWW.png[/img][/url]
saatliklerim değerde tam olarak shorttalar,
+1 bar daha beklemek dahada sağlama alır
[QUOTE=tutku;522302]Dikkat çeken twitler..
Meral Akşenerâ€Onaylanmış hesap @meral_aksener 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz kalkışmasını yapan alçaklar yerine yenik,ezik,çaresiz Türk Askeri resmi koymak alçakların ekmeğine yağ sürmektir.Derhal düzltlmldr
semih çetin†@cetinasemih 17 sa.17 saat önce
Daha fazla
Albay Sait Ertürk, Başçavuş Ömer Halisdemir ve diğer asker şehitler bu afişin neresinde? Efendim?
Türker Ertürk†@Orsatramola 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz Afişleri, darbenin arkasındaki Gülen'i ve Cemaati saklamakta ve TSK'yı imha etmeye çalışmaktadır. Bunu İktidar eliyle yapmaktadır!
FATMA BARIŞ EFE†@fatmacumhurefe 14 sa.14 saat önce
Daha fazla
Afişlerde;
Fetö yok,imamları yok,savcıları hakimleri yok,
Siyasi ayak zaden yokââ€â€ï¸
Ne varââ€â€ï¸
Hiç bir şeyden haberi olmayan gariban erler varââ€â€ï¸
KonuşuYorum†@hoco1907 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
TSK'yı yıpratmaya yönelik hiçbir görseli paylaşmıyor ve rt de yapmıyorumââ€â€
Akların ekmeğine yağ sürmek vatanseverlere yakışmazââ€â€
Bilginize...
winningtrader†@winingtrader 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Tarihte Türk askeri hiç böyle resmedilemedi ve resmedilemez
Sizin kendi adamım diye orduya yerleştirdiğiniz kalleş çıktıysa bu sizin suçunuz
Sinan Meydan†@SMEYDAN 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz ihaneti, onurlu Türk ordusuna da darbedir.15Temmuz vesilesiyle Türk ordusuna düşmanlık etmek,düşmana askerlik etmektir.[/QUOTE]
[url=https://resimyukle.xyz/resim/01P3H][img]https://i.resimyukle.xyz/01P3H.png[/img][/url]
.....millet yoldan çıkmış olabilir, hatta zıvanadan çıkmış olabilir, çıkarılmış olabilir, aymazlık tavan yapmış olabilir, şuursuzlık almış yürümüş olabilir...asker yinede bayrağını bekler,.....
o halde bir ilk kurucu başlangıç sonrasında,...
askerin bayrağını beklemesi için millet gerekmez,...ama bu kurucu başlangıçtan sonra o millet için o bayrak için asker hep gereklidir,...
çünkü asker milleti adına bayrağına milletinin bayrağına sahip çıkan demektir,...demekki asker milleti adına bayrağını bekler,...
şimdi bu bayrak altındaki askeri ergenekonla, 15 temmuzla ve başka nedenlerle bayrağından düşürürseniz,...
iş başa düştüğünde sırası geldiğinde asker bulamazsınız,....
milisleşirsiniz,...
cümleten selamlar .....hepinizin eline emeğine sağlık ..çok fazla girmiyorum foruma . o yüzden herkese tamamne toptan teşekkür edrim ....
girdikçe indi üstadın mares in diğer arkadaşların samimi paylaşımlarını görüyorum . ama neyazıkki artık teknik taktik kalmıyır ...adamın biri . ki bence yerli
malı beslenme çantasında da herşeyi toplamış .. gücü var ..... alıyor emri basıyor emri ...
bu durumda neyapılabilirki ......sonuçta mülüman müslümanın hakkını yerse . gavur anamızı beller .....
sevgilerle
[QUOTE=indregandi;522309][url=https://resimyukle.xyz/resim/01P3H][img]https://i.resimyukle.xyz/01P3H.png[/img][/url]
.....millet yoldan çıkmış olabilir, hatta zıvanadan çıkmış olabilir, çıkarılmış olabilir, aymazlık tavan yapmış olabilir, şuursuzlık almış yürümüş olabilir...asker yinede bayrağını bekler,.....
o halde bir ilk kurucu başlangıç sonrasında,...
askerin bayrağını beklemesi için millet gerekmez,...ama bu kurucu başlangıçtan sonra o millet için o bayrak için asker hep gereklidir,...
çünkü asker milleti adına bayrağına milletinin bayrağına sahip çıkan demektir,...demekki asker milleti adına bayrağını bekler,...
şimdi bu bayrak altındaki askeri ergenekonla, 15 temmuzla ve başka nedenlerle bayrağından düşürürseniz,...
iş başa düştüğünde sırası geldiğinde asker bulamazsınız,....
milisleşirsiniz,...[/QUOTE]
aslolan daima
milisleşmek değil, militar kalabilmektir,....
15 temmuz hain darbe teşebbüsünde ve hemen sonrasında duygusallık halkın bazı kesimlerinde askere düşmanlıkla karışık seyretmiş olabilir,..ama bu günde bu sürdürülüyorsa
bu çok büyük bir yanılgıdır, .milisleşmektir,....
miliste devlet yoktur,...militarda devlet vardır,
tercih daima devletten yana olamAlıdır,......
bu arada üstad senin formüle baktık ....takipp periyotları farlıydı ve saatlikte sapma vardı
ban göre düzlettim
1 . si
t:=valuewhen(1,ref(l,-0) > llv(h,14),ref(llv(h,5),0));
nnn:=ref((t-h)+hhv(h,1),0);
nnn
2.si
t:=valuewhen(1,ref(h,0) < hhv(l,14),ref(hhv(l,5),0));
nnn:=ref((t-l)+llv(l,1),0);
nnn
bakarsanız tren değişimlerinde bu ..llv yi üstten yakalıyor . haber veriyor ....sonra hhv barı üstten yakalıyor teyitliyor .... yani fiyat kırmızı çizginin altında kalıyor şortta .. düz cigiler stop olarak kullanılabilir ayrıca
hhv ve llv ortalama lı bir formül daha var onuda ekleyin bitr bakın 3. bir teyit çizgisi oluyor o formül de
p8:= Ref((H+L)/2,-8);
p7:= Ref((H+L)/2,-7);
p6:= Ref((H+L)/2,-6);
p5:= Ref((H+L)/2,-5);
p4:= Ref((H+L)/2,-4);
p3:= Ref((H+L)/2,-3);
p2:= Ref((H+L)/2,-2);
p1:= Ref((H+L)/2,-1);
p0:= (H+L)/2;
PrevSum:= p8+p7+p6+p5+p4+p3+p2+p1;
PrevAve:= PrevSum/8;
Ref((PrevSum - PrevAve + p0)/8,-5)
renkleri siz ayarlarsınız ......özellikle son verdiğim iyi teyitcidir ..
yanlık NBAR DA 1DK 14 LÜK DAHA BAŞARILI BENCE
kolay gelsin ....
şans eseri içerideydim ..öküz gurubuna girmeyeyim dedim
şu üç başlangıçtır,...
millet, bayrak, anayasa,....asker bayrakta timsaldir,..adreslidir, bayrağın içindedir,..
bu günlerde ve bir süredir bu üçüde sorgulanır haldedir,....
turuncudan kimseye fayda olmaz,
bunu hazırlayan ve sunanları dahil
[QUOTE=sszul;522312]bu arada üstad senin formüle baktık ....takipp periyotları farlıydı ve saatlikte sapma vardı
ban göre düzlettim
1 . si
t:=valuewhen(1,ref(l,-0) > llv(h,14),ref(llv(h,5),0));
nnn
2.si
t:=valuewhen(1,ref(h,0) < hhv(l,14),ref(hhv(l,5),0));
nnn
bakarsanız tren değişimlerinde bu ..llv yi üstten yakalıyor . haber veriyor ....sonra hhv barı üstten yakalıyor teyitliyor .... yani fiyat kırmızı çizginin altında kalıyor şortta .. düz cigiler stop olarak kullanılabilir ayrıca
hhv ve llv ortalama lı bir formül daha var onuda ekleyin bitr bakın 3. bir teyit çizgisi oluyor o formül de
p8:= Ref((H+L)/2,-8);
p7:= Ref((H+L)/2,-7);
p6:= Ref((H+L)/2,-6);
p5:= Ref((H+L)/2,-5);
p4:= Ref((H+L)/2,-4);
p3:= Ref((H+L)/2,-3);
p2:= Ref((H+L)/2,-2);
p1:= Ref((H+L)/2,-1);
p0:= (H+L)/2;
PrevSum:= p8+p7+p6+p5+p4+p3+p2+p1;
PrevAve:= PrevSum/8;
Ref((PrevSum - PrevAve + p0)/8,-5)
renkleri siz ayarlarsınız ......özellikle son verdiğim iyi teyitcidir ..
yanlık NBAR DA 1DK 14 LÜK DAHA BAŞARILI BENCE
kolay gelsin ....
şans eseri içerideydim ..öküz gurubuna girmeyeyim dedim[/QUOTE]
buna siz dahil benim takip edenlerim kendilerini bilirler,...değer verdiğim bir kaç kişidensiniz, o nedenle teşekkür atmasalarda sıkıntı bence yoktur,...
verdiğiniz formül bende var, bir süre üzerinde çalışmışlar yapmıştım,..
sapma işini biraz daha açıklarmısın sayın sszul,..neyi kaçırtıyor yapamıyor,..dün açıklamasında 1, 2 bar sinyalde geç kaldığını söylemiştim,...
extrem ilaveniz nedir,..o 1 yerine 5 koyarsak hhv ve llv tılsımı bozulur bence,...diğerlerine döner,...
yazımıza devam edersek,...
madem asker bayrakta timsaldir, bayrağın içindedir,...bayrak askeri kapsayandır,..
sen eğer işi gücü bırakıp mütemadiyen askerinle uğraşıyorsan, bunu huy yapmışsan, uğraşmayı amaç edinmişsen,
bu uğraştığın asker değil, bayrağındır,.....
bayrağınla uğraşıyorsun sen farkında değilsin,..milis olamak istiyorsun, ama farkında değilsin,...
yada daha kötüsü farkındasın bilerek yapıyorsun
[QUOTE=indregandi;522314]buna siz dahil benim takip edenlerim kendilerini bilirler,...değer verdiğim bir kaç kişidensiniz, o nedenle teşekkür atmasalarda sıkıntı bence yoktur,...
verdiğiniz formül bende var, bir süre üzerinde çalışmışlar yapmıştım,..
sapma işini biraz daha açıklarmısın sayın sszul,..neyi kaçırtıyor yapamıyor,..dün açıklamasında 1, 2 bar sinyalde geç kaldığını söylemiştim,...
extrem ilaveniz nedir[/QUOTE]
üstad ....verdiğim 1. ve 2. formül .. sizin verdiğinizin benim biraz oynadığım hali .
llv 14 lük takip ederken hhv 22 idi ikisinide 14 yaptım . eşit olsun diye ..ayrica ref 1 kısalttım biraz sonuçta öncü short mavi barı üstte yakalayınca veriyor ..fake olma ihtimali var teyidi de kırmızı çizgide bdaha sonra barı üstten yakalayınca teyidliyor böylece mavi ve kırmızı üstte ise short başlıyor ... mavi düz çizdikçe trend devamı veya stop oluyor ......long için de tam tersi
so olarakta son verdiğim formül ..3 . teyidi .. atın ageçen ler short üstündekiler long ......
umarım aydınlatıcı olmuştur ......bir uygulayın .. gördüğünüz sıkıntı olursa tekrar karıştırırım ..
1 yerine 5 koyunca 5 bar geriden alır referansını 1 olduğunda bir önceki bardan alır sonuçta tamamlanmayan datadan alacağına 5 bar önce alsın dedim
[IMG]https://resmim.net/f/FXbvMP.jpg[/IMG]
abi formülü fiyata endeksi yaptım bakalım en son 130200 sattı 129300 den longda içerde long oluyoır
[IMG]https://resmim.net/f/2SpTmU.jpg[/IMG]
buda benim 1 lik longu koruyor henüz
[url=https://resimyukle.xyz/resim/fM65I][img]https://i.resimyukle.xyz/fM65I.png[/img][/url]
HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEZ,.....
DÜN VERDİĞİM FORMÜL AÇIKLAMALARIYLA BİRLİKTE SIRADAN BİZLERİN HATASIZ TAKİP EDEBİLECEĞİ BİR FORMÜL,....
AÇIKLAMALARI OKURSANIZ,...
SÜREKLİ LONG SEÇENEĞİ VAR HHV
SÜREKLİ SHORT SEÇENEĞİ VAR LLV
FİYAT AYNI BARDA HEM HHV HEM LLV İSE YATAY DIR, TERCİH YÖN BELLİ OLANA KADAR STOPTA DURULABİLİR,...
FAKE SEÇENEĞİ VAR BAKIN 10 LUKTA 16:40 BARI(DÜNKÜ FORMÜL SONRASI AÇIKLAMALAR)
REVERSE SHORT REVERSE LONG SEÇENEĞİ VAR,..BAKINIZ 14:00 BARI REVERSE SHORT,...BAKINIZ 15:40 BARI REVERSE LONG YADA SHORT STOP,...
SAYIN SSZUL UN 5 İNİ İLAVE EDERSEK BİR İKİ KADEME 15:40 İÇİN KAR OLABİLİR,...YADA
T:=valuewhen(1,Ref(L,-0) > LLV(H,14),REF(llV(h,1),0));
NNN:=ref((t-H)+hhV([B]L[/B],1),0);
NNN
YAPARSAK ([B]BOLD[/B] OLAN)
LONGSUNUZ STOBUNUZ HAZIRDIR, SHORTSUNUZ STOBUNUZ HAZIRDIR, STOP DEĞERİ ARAMASSINIZ
Bizim takip ettiğimiz piyasa ise bunların dışında [b][COLOR="DarkOrange"]turuncu[/COLOR][/b] bir piyasa,.....
[quote=indregandi;522270][b]vvv1[/b]
t:=valuewhen(1,ref(h,0) < hhv(l,14),ref(hhv(l,1),0));
nnn
[b]vvv4[/b]
t:=valuewhen(1,ref(l,-0) > llv(h,14),ref(llv(h,1),0));
nnn[/quote]
[QUOTE=indregandi;522272][url=https://resimyukle.xyz/resim/ORLGd][img]https://i.resimyukle.xyz/ORLGd.png[/img][/url][/QUOTE]
[quote=indregandi;522273]çalışması şu şekilde,....
1.long trendde trend hali sürdükçe her bar hhv vermek durumunda trend hali bozulana kadar fiyatlar asla kırmızıya değmez, ...grafta mavi renk
2.shortta trendde trend hali sürdükçe her bar llv vermek durumunda trend hali bozulana kadar fiyatlar asla maviye değmez,... Grafta kırmızı renk
3.hem kırmızıya hem maviye aynı barda değen hhv ve llv lerde piyasa belirsizdir, belirsiz yapar ve devamında trendin yeniden ne tarafa döneceği belli olmaz,...
Nereye dönerse oraya poz alınmalı,...aynı barda böyle çift değiş sonrasında piyasa hangisine değer hangisine değmesse yön değdiği taraftır, aksi olana kadar o yön kovalanmalı,...
4.fiyat asla hhv yi long trennde, llv yi short trendde geçemez, geçerse eğer geri dönecek demektir,...işaret verir yani markalar, bakınız 10 luk graf üstünde bu günkü trend başlamadan önce hem mavide hem kırmızıda bu dediğim var,..
Hhv yi yukarı geçmiş yükselememiş, dönmüş, llv yi aşağı geçmiş düşememiş dönmüş,...ve sonrasında birine değmeyerek ki değmediği kırmızı, mavi hhv ile long trendde çıkmış ve seans bitimine kadar kalmış, sürdürmüş,..
Kırmızı short tarafta buna boyun eğmiş aynı değerde kalarak long trendi seyretmiş,...
5.uzun trenlerin birinde, 10 luk olur günlük olur, 54 lik olur 15 lik olur farketmez,...hangisinde izliyorsanız,
fiyatlar shorta yoruduğunda mavi aşağı düşer, trend döner, fiyatlar longa yorulduğunda bu defa kırmızı yükselir fiyatlar düşer,
sabırla bunu beklemek gerekir,...
Sonrası değmecedir,
her bar için değerek(hhv ye değme düşüyorsa llv ye değme) bu yeni durumu sürdürür,...
6.beklediğiniz yönün tersi değiş stobunuzdur,...bunu beklemeden peşinen yazabilirsiniz
7.alışta satışta bir iki bar gecikir/sinyali uzatır, ama trend varsa bunu fazla fazla telafi eder
8.ara sıra grafiğinizi refresh le tazelemeyi unutmayınız,...bunu her sistem ve indikatörünüz için ara sıra yapmanız zaten bence gerekli olabilir,...
çorbada tuzumuz,....
Kullananlara hayırlı uğurlu olsun,...[/quote]
[quote=indregandi;522321]hiç bir şey değişmez,.....
Dün verdiğim formül açıklamalarıyla birlikte sıradan bizlerin hatasız takip edebileceği bir formül,....
Açıklamaları okursanız,...
Sürekli long seçeneği var hhv
sürekli short seçeneği var llv
fiyat aynı barda hem hhv hem llv ise yatay dır, tercih yön belli olana kadar stopta durulabilir,...
Fake seçeneği var bakın 10 lukta 16:40 barı(dünkü formül sonrası açıklamalar)
reverse short reverse long seçeneği var,..bakınız 14:00 barı reverse short,...bakınız 15:40 barı reverse long yada short stop,...
Sayın sszul un 5 ini ilave edersek bir iki kademe 15:40 için kar olabilir,...yada
t:=valuewhen(1,ref(l,-0) > llv(h,14),ref(llv(h,1),0));
nnn:=ref((t-h)+hhv([b]l[/b],1),0);
nnn
yaparsak ([b]bold[/b] olan)
longsunuz stobunuz hazırdır, shortsunuz stobunuz hazırdır, stop değeri aramassınız[/quote]
aynen,.....bu terendçi bir sistem, zamanında stop ettiryor,...trend olduğunda bu takip eder sonuna kadar,..
Hatası var ama sinyal değiştirmez,...sinyal yok etmez,....değeri bellidir,..
Bu gün bunu kaydedenler takip etmişlerdir,..bir süre takip edin sonra yi,ne düşüncelerinizi söyleyiniz,...
Unutmadan bir şeyler değiştirirsek bir şeylerden mahrum oluruz,...
Bu eşyanın tabii,...
yapısında Her oynama ve değişim işleyiş açıklamalarından bir ikisini götürür,....
Basit olan tercih edilmeli,
sistem iki ucu tutuyor,..hhv olmadan longa gidilemez,
llv olmadan shorta gidilemez,
kapı=GATE
şimdi mesela 17:50 barında
long stop 129750 idi,...nokta vurdu,...hemen not
reverse short yada long stobu nokta1 129750 için bir kademe aşağıya yazacağız,..
129725 olacak
[quote=indregandi;522290][b]12072017[/b]
09:00 125900
[b]10:00 126050
11:00 126050
12:00 126050
13:00 126050[/b]
14:00 126175
15:00 126675
16:00 127150
17:00 127250
18:00 127675
[b]13072017[/b]
09:00 128300
10:00 128675
[b]11:00 129350
12:00 129350
13:00 129350[/b][/quote]
[quote=indregandi;522291]eğer doğru sayabildiysem
tabloya göre yarın [b]129350[/b] de bekliyor,...
Tabloya göre bu gün saat 14:00 [b]126050[/b] yi destekte bitirip saat 14:00 dan itibaren destek yukarı yürüyemeye başlayacak...
öyleyse bu piyasa[b][color="red"] benim düşüncemde bu gün[/color][/b]:
129350 ve üstünde yada 129350 eksende ama long devam eder,
bu güne saat 14:00 dan itibaren destek yükselmesini bahane ederek 129350 ye doğru bir realize olsa dahi[B] oluşacak shortun bu olası sinyali sonuçlanmaz yarına devreder[/B][/quote]
düşüncem bu gün çalıştı, tablodan yarına devam
Iyi akşamlar cümleten,....
hayırlı akşamlar
İyi aksamlar
günaydın
bist100 zirve yenilemesine rağmen bankacılık endeksi zirve yenilememiştir...
Üstelik piyasanın yukarı çıkışında bankaların payı büyük olmasına rağmen...
yav genele baktım da çok incelemiyordum ...
burada vob falan oynanmaz serefsizlik diz boyu ...indikatör falan takibi akla zarar ...
büyük havuza girenler ve yüzenler aynı ........ al gülüm ver gülüm ......cumhur nederse o değil ....cumhura geçirmece . allh kolaylık vesin ..buradan aşağı düşmesin .. ben konuşacam ...hatta ben konuşurken dolar yükselsin ........a bana laf dedi düzen bozulacak satın buraya kadar ...bütçe çok eksi verdi olsun sen gene al .....algıyıda al ...yav ananızı da alın gidin yetr yazık bu millete ..
Cümleten gunaydinlar
[quote=indregandi;522290][b]12072017[/b]
09:00 125900
[b]10:00 126050
11:00 126050
12[b]:00 126050
13:00 126050[/b]
14:00 126175
15:00 126675
16:00 127150
17:00 127250
18:00 127675
[b]13072017[/b]
[b]11:00 129350
12:00 129350
13:00 129350[/b][/quote]
13072017[/b]
[b]11:00 129075
12:00 129075
13:00 129075
14:00 129075
15:00 129075
16:00 129075
17:00 129075[/b]
18:00 129200
[IMG]https://resmim.net/f/FTjDqr.jpg[/IMG]
abim kolay gelsin 1 lik longa devam ediyor
llv=129650
llv<129650 olursa
tablo 129075 destek test edilebilir
saatliklerim 09:00 barından beri sat sinyalindeler,.....ancak sinyalin çalışabilmesi için 129650 nin aşağı verilmesi şart,
if(L < 129650, 129075, 0) SHORT
if(L > 129650, 1, 0) LONG
ALT ÜST EKSEN 130000
if(hhv<=130000, 1, 0) SHORT
if(LLV >=130000, 1, 0) LONG
Max simum üretilecek short puvan 3950 puvan,...
129075-3950=125125 close yapar,....
Eğer
129650 llv aşağı geçilir, 129075 aşağı geçilir ve bir short baskı kurulursa
saatlikte bu 3950 puvan yapar,...
O da 125125 close eder,...
125125 in altı her fiyat tepki alımıdır,.....
Bunlar bir short ihtimal için gördüklerim,....
Bunun olabilmesi için 129650 ve 129075 long takozlarının kamyon arka tekerinden alınması gerekiyor
[QUOTE=indregandi;522342]Max simum üretilecek short puvan 3950 puvan,...
129075-3950=125125 close yapar,....
Eğer
129650 llv aşağı geçilir, 129075 aşağı geçilir ve bir short baskı kurulursa
saatlikte bu 3950 puvan yapar,...
O da 125125 close eder,...
125125 in altı her fiyat tepki alımıdır,.....
Bunlar bir short ihtimal için gördüklerim,....[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;522343]Bunun olabilmesi için 129650 ve 129075 long takozlarının kamyon arka tekerinden alınması gerekiyor[/QUOTE]
bu hesap kitap ilerleyende 129075 yukarı merdiven alırsa ortadan kalkar(bakınız saatlik tablo),....değişir,...