-
[QUOTE=Astatin;298536]dow artıya geçerse >91000 olurmu acep[/QUOTE]
Bugün için tek beklentim imkb 100 ün 69500 üstünde kapatması... 69500 den sonra 71000, sonra 75000 sonra 79000 sonra bir bakmışsın 105 000 olmuşuz :::
Crahhh Ekimde zıplaya zıplaya geldi gerçekten de :D
-
-
puhahahahah gomedi filmi gibi :D
-
sazan gralın hedefü vurdu galiba üwww
-
[quote=Strategist;298542]Dow biz kapanmadan +'ya geçerse long'ları flat'lerim, yarın sabah - gap var demektir... Kurallarıma dün uymadım gördüm günümü, bugün aynı hatayı yapmam... üvvv....[/quote]
Gerçi yine aynı hatayı yapıyorum... Sanki 90.000'e gelirken Dow'a baktık... Lem ben de bakmıyorum artık... Sebest stil takılacam... Yemişim Dow'unu Dax'ını bilmemnesini... YYLD ulem... Kapanışta da yazı tura atacam öyle belirleyecem gece pozunu... :..:
-
[quote=qazzaq;298515]89.500 de kapat shorta gir dedi girdik bakalım. Son long 800 küsür puan bıraktı. 90.000 ide görmeyip hasret bıraktı bizi.[/quote]
-350 puan ile tekrar long. 350 puanlarını geri alarak gösterdiler helal olsun
-
balık ve rakı kardeşliği diyorum
-
hadi burdan bi ters yüz üwwwwwwwwwwwwww
aslanım kraşiensyNC Hadi bakim
-
ABD'DE EYLUL AYI ISTIHDAM EGILIMI ENDEKSI:97.0 (ONCEKI:96.7)
-MATRIKS-
Verinin ismindeki şahsiyetsizliğe bak... :p :::
İstihdamın eğilimi mi olumuş... Ya adamı işe alırsın ya almazsın... Eğilim meğilim diye dalga mı geçiyon... :)))
-
Belki ralli yeni başlıyordur.. Vay be ne para varmış...
-
Kendimi trafiğin kucağına atarken şövalye abinin prensibini hatırlatıyorum... Bol sıfırlı rakam gören endeks en az %2-3 daha gitmeden durmaz... :)))
-
10 kaplan nirdesin..seans kapanışına doğru gel goçom
-
strobaba üstad,
bu dalgalanmalar hep senin günlük bol band yüzünden ha...hueheu
-
Py derinliğin kalmasını beklermiş meğer:)
-
dow %2 eksi falan olasada bizde 91000 yapsak sayesinde..ehühüüeüe..sonra dow toparlasın yarın +1000 felan açalım..sonra 94000 felan..ehueheu
-
vay anasını yaa devam ediyii üwwwwwwwwww ühühühühühü
gan akiyii gene üwwwwwwww
-
SHORT TRADERS IN EXTINCT sinemalarda...
palanın salyaları akiy...
bir zamanlar aramızda 20.000 pıvan olan BOVESPA yı yakaladı XU100...onlar petrol ihracaatçısı...ya biz?
dehşet iş yaptılar be.öyle böyle değil.helal olsun başta EFG olmak üzere saz arkadaşlarına.
-
1 kasımda fiyat aralıkları düşünce imkb yi götürmek daha zor olacak, pala bundan acele ediyor bence... 20 gün var, 20 günde 79000 olur imkb 100 :::
-
vay anasını dışardayım palaya ufaktan yakıt olmuşuz iyimi neyse 300 puancık zarar oldu sorun değil yapmasam içimde kalacaktı herkeşe iyi akşamlarrrrrr
-
-
Tüylerim diken diken oldu bu nasıl almadır.
-
5 cent gelyiii az dolar düşeydi üwww
-
kraşi.. ters yüz üwwww saldırrr üwwwww
-
Yaşar Erdinç nerde acaba? Geçen yıl haziran ayında imkb 100 38 binlerdeyken Manipulasyon var, bu kadar etmez imkb diyordu. Şimdi ne yapıyor acaba kendisi merak ettim...
-
forex piyasalarini bile gectik, bu nedir arkadas?...
-
[quote=enorton;298567]1 kasımda fiyat aralıkları düşünce imkb yi götürmek daha zor olacak, pala bundan acele ediyor bence... 20 gün var, 20 günde 79000 olur imkb 100 :::[/quote]
lem enorton imzan aynı şey gibi olmuş.[B]havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinde olsun [/B]:D:D:D:D:D:D
-
Olay budur ters yüz aslanım yürüüüüü kop kop
-
[quote=Astatin;298570]150 refilat....[/quote]
super kaçış nokta kom...şeytan 450 den relongla diyi ama du bakalım..bu son haraket çok pisti..az durak
-
grafa baktımda tam benlik günmüş :o:o:o ... ühühühü .. ne para batırırdım ...:D:D:D:D
hakakten iyiymiş .. kazananları teprik ederim .....
-
az espiri yapacağum raLLyenSyNc MUhahahahahah
-
Bumudur uşaklar...
4.93 cent 4.950 --5 olmadı idare edivirin gari...fobo muzuda yaptık...
YETER HERALDE..:confused:
Böğün bende ralli ediviiidim gari...hi hih güzel oliyy...
-
[quote=seagate;298578]Olay budur ters yüz aslanım yürüüüüü kop kop[/quote]
TGG=3 ,sistem alda üww:o:o:o
sembolik 1 adet long 450
-
tsunami oluştu resmen..
1000 puan inip çıkmak 3 dk da gerçekleşiyor..
-
MTX dondu..üwwwwwwwwwwwwww
-
[quote=enorton;298574]Yaşar Erdinç nerde acaba? Geçen yıl haziran ayında imkb 100 38 binlerdeyken Manipulasyon var, bu kadar etmez imkb diyordu. Şimdi ne yapıyor acaba kendisi merak ettim...[/quote]
65000 lere çekilirse mal alın diyordu geçen gün.:D
-
[quote=The Tatar;298589]tsunami oluştu resmen..
1000 puan inip çıkmak 3 dk da gerçekleşiyor..[/quote]
Hazırladım spread basacaktımki parmağı indirene kadar bastılar..hayret..kısmet demekki...:cool:
-
üwww dow uçarmı acaba bi o kazıg var üwwww
-
sazan gral piyasanın resmen geleceğini çizmiştir... bu kadar olur teprik ederim hürmetler saygılar.. üwwwwwwwwww pala sizmisiniz diye sazan beye sormayacağum :)
-
Hem aracı kurumum hem benim için mikemmel bir gün oldu...temiz 2100 puan..geçen hafta yediğim %15 portfoy erimesi kazığını çıkardığım gibi üstünede %5 koydum..haşırtos brutos PALA.....
karın bir kuruşunu gapa yedirmeye niyetim yok..o yüzden geceye 1 değil amma 2 adet semboli long..indikler feci görünüyor amma sistem alda...iyi akşamlar..muck
-
Ne gündü ama. Dün gece dedim ama dimi böyle olması ihtimali güçlendi diye.
11 günde 6.700 puan kar edilince biryerde tıkanması şarttı.
Bu gün
-150
-150
-350
+725
-350
-450
-------------------
Sonuç -725 puan zarar ile geçti..
Birde benim önemli kriterim olan XU100 60 dk grafiğinde 150 M işlem görülmüş yine zirvede.
Dikkaat!