poz..şort...ayuyuz....ama objektif yorum yapıyoruz......
67.600 .....tutuyor......kırılmıyor....şimdilik en azından...
Printable View
poz..şort...ayuyuz....ama objektif yorum yapıyoruz......
67.600 .....tutuyor......kırılmıyor....şimdilik en azından...
[quote=boz ayı;249243]svg..halojen spot 30..grafiğinin haftalık log..grafiğini trend kanalı çizerek atabilirmisin.
atabilen arkadaşlara üstünden konuşuruz...kırılım çok açık......[/quote]
buyur abi... kırmızı kırılmış... mavi tutuyor..
[quote=halojen;249251]buyur abi... kırmızı kırılmış... mavi tutuyor..[/quote]
+.
çook teşekkürler.....
ana trend kırılmış..çok net.....
ara trendde tutunup ana trende dönmeye çalışıyor....
bana göre en fazla ana trend çizgisine değer...ölüm güzelliği olur..
halojen kardeşimin beklediği son çıkış olabilir...ama bundan fazlasını
beklemiyorum....
ara trend kırılınca ŞELALE başlar......................
bu graf...önümüzdeki günlerde el kitabımız..anayasamız bana göre...
svg..halojen ara trend kaçta kırıyor.....
onuda not alalım....sana çok zahmet verdim....çok teşekkürler emeklerin için...
[quote=boz ayı;249256]svg..halojen ara trend kaçta kırıyor.....
onuda not alalım....sana çok zahmet verdim....çok teşekkürler emeklerin için...[/quote]
est. abi ara trend derken ?... mavi kanal mı?... 65.800'den geçiyor bu hafta...
75.000 tepesi topiğini neden açtım....
temel..teknik...ve zaman analizim destekliyor......
izninle bu graf....topiğime koymak isterim..svg..halojen...
[quote=halojen;249258]est. abi ara trend derken ?... mavi kanal mı?... 65.800'den geçiyor bu hafta...[/quote]
[I][B]65.800.....[/B][/I]
[I]bu rakkam bizim önemli.rakkamımız....altında 64.500..var ki...orda herkes [/I]
[I]birbirini ezer......[/I]
[I][B]65.800[/B] günlere bağlı değişicek..ama benim şelale KRİTERLERİM DEN BİRİDİR.[/I]
[I]AŞAĞI GEÇİLMESİ ŞELALEYİ TETİKLEYEBİLİR....[/I]
[quote=boz ayı;249261]75.000 tepesi topiğini neden açtım....
temel..teknik...ve zaman analizim destekliyor......
izninle bu graf....topiğime koymak isterim..svg..halojen...[/quote]
istediğin gibi kullanabilirsin abi.... maviye odaklandık bakalım... zaten analizler de son bir yukarı olmaksızın bu hattı kırmasının zor olduğunu söylüyor... nolacak acep..
S&P 500'de 1040 bu gece düşüş hareketlerinde takip edeceğim nokta. Orası da Conilerin filmini kopartan nokta. 1040 kırılırsa S&P 4 haneli rakamlarda kalmakta çok zorlanır. 1060 ise long'lar için çok kritik. Üstünde kalınabilirse 2-3 günlük bir ralli gelme olasılığı yüksek. Bu akşam gözüm DOW'dan çok S&P'de olacak.
YARIN ÇOK ÖNEMLİ....
bu gece dow...çok önemli ki güçsüz başladı..ben dow..dan yukarı bekliyorum bu gece..
ve sabah çok önemli......
KARAR GÜNLERİ GELİYOR.....
en kötü sistem en iyi traderı döver..böyle zamanlarda...
zaten farkında olmadan o grafiği takip ediyormuşuz abi, başka yöntemlerle...
aklın yolu bir vesselam...:)
1000 puan aşağıdan binelim ..ama emniyetli olsun....
koskoca ŞELALE bu....burdan bize ekmek çıkar herhalde...
Caaaaaartttt.... (Kopan filmin sesi... ) :..: :..: :..:
amaninnn.....67.600..sizlere ömür.....
buzda dans... trade edenler için.... çok riskli bir noktaya geldi...
bugün dow, yarın imkb hakikaten kritik...
67375 ilave long düşmez bunlar :)))
FİLM KOPTU MU..???..
ışıklar söndü ama.....10 dk..arada olabilir....
kapanışı görelim..yarını görelim......fake yemiyelim derim....
Kapanış tahminim 67800 cekiyorum 68200 de olabilir amma artıkın zor sankim nasip...
67.700..üstüne atarsa can yakar.......
fake..nin kralı olur....
Filmi yapıştırmaya çalışıyorlar ama görüntü bir kere bozuldu bence. Zamk pek tutmayabilir. Tutarsa da DOW biz kapandıktan sonra ralli yaparsa yarın sabah Full HD görüntü olur yalnız. :..:
Ben çıkıyorum siz kalın sağlıcakla. Sistemin buradan long'laması için 68.000 üzeri kapanış lazım, yani bir acayiplik olmadığı sürece geceye short devam gibi görünüyor. Gap olursa da canım sağolsun, para yönetimim sağlam sorun olmaz. :)
wallahi KORKU FİLMİ....
bugün bitmez bence.....sabah sabah KORKU FİLMİ.....
OOOFFFF...
baştan söyledim..çok vakit verdim..çalıştım...her duruma hazırım...
tahminim dow..bu gece [B]süpriz rally[/B] yapar.....
yaparsada hazırım..yapmazsada.....
ben AYUYUM.......
[quote=Strategist;249290]Ben çıkıyorum siz kalın sağlıcakla. Sistemin buradan long'laması için 68.000 üzeri kapanış lazım, yani bir acayiplik olmadığı sürece geceye short devam gibi görünüyor. Gap olursa da canım sağolsun, para yönetimim sağlam sorun olmaz. :)[/quote]
[I]benim kriterim 67.700..üstüdür....[/I]
[I]ama bütün yollar romaya çıkar sonuçta......[/I]
:..:
yarın sabah kuvvetli gap kaçınılmaz ..bana göre...ama hangi tarafa....
riski sevmeyenler için en iyi seçenek flatt....
fırsatlar bitmez....
Namıssız citi garantideki satışlarına bi son verse vobu kimse tutamaz hele bide alım yapsa eski zirveyi görür bu vadeli hemde bikaç günde....
heralde artık 68.5 üzerine gitmez bugün... risk alarak karar gününü yarına erteledik.. şimdilik teorik olarak uzun pozisyon devam ediyoruz..
iyi akşamlar, emeği geçen dostlara teşekkürler...
[quote=tırtıl;249303]Namıssız citi garantideki satışlarına bi [B]son verse[/B] vobu kimse tutamaz hele bide alım yapsa eski zirveyi görür bu vadeli hemde bikaç günde....[/quote]
[I]vermezse...devam ederse......[/I]
[I]yukardan bastı...basılan malların ağırlığı var....[/I]
[I]olsa olsa tepki olur..bana göre...ordada alanlar basar...citi müsaade [/I]
[I]ederse..[/I]
[quote=halojen;249309]heralde artık 68.5 üzerine gitmez bugün... risk alarak karar gününü yarına erteledik.. şimdilik teorik olarak uzun pozisyon devam ediyoruz..
iyi akşamlar, emeği geçen dostlara teşekkürler...[/quote]
[I]iyi akşamlar..herşey için teşekkürler...[/I]
[I]yarın özel bir gün olabilir...[/I]
boz dayımın dediği gibi dow bu akşam çok kol bacak kesecek yarım saattir shortçu biriktiriyo ..........
[QUOTE=boz ayı;249311][I]iyi akşamlar..herşey için teşekkürler...[/I]
[I]yarın özel bir gün olabilir...[/I][/QUOTE]
hayırlı akşamlar...
PALA eski dostluğuza istinaden beni mahçup etmedi...kapanış..[B]67.700[/B]
[B]şerefsiz bizimi gözetliyor acaba......[/B]
iyi akşamlar tüm dostlara.....
yarın yeni bir gün....................
kara cumali bozayı abi .. dowda bence bu gece kara salı olacak gibi abi tahminm ...:D:D
oy verelim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5534[/URL]
Geceye mecburi uzun sistem alda kapadı
Cümleten iyi akşamlar
7 nisan tarihindeki uzun vadeli yorumum....
[quote=halojen;237088]
[IMG]http://i40.tinypic.com/1h9nxs.png[/IMG][/quote]
neredeyse birebir gidiyor... şelale öncesi son atağı yapmalıyız.. 71bin üzerine... haziran ayını bu atağı tamamlayarak kapatırız sanırım... yeni vadeyle birlikte aşağı hareket başlar.. diye umuyorum
[B]yükseliş döngüleri sona erdi... artık yeni yukarı trendler için kayda değer bir düşüş gelmeli...[/B]
[B]bu sıralar yaşanan volatilitenin trend geçişinin habercisi olduğunu düşünüyorum...[/B]
[QUOTE=halojen;249361]7 nisan tarihindeki uzun vadeli yorumum....
neredeyse birebir gidiyor... şelale öncesi son atağı yapmalıyız.. 71bin üzerine... haziran ayını bu atağı tamamlayarak kapatırız sanırım... yeni vadeyle birlikte aşağı hareket başlar.. diye umuyorum
[B]yükseliş döngüleri sona erdi... artık yeni yukarı trendler için kayda değer bir düşüş gelmeli...[/B]
[B]bu sıralar yaşanan volatilitenin trend geçişinin habercisi olduğunu düşünüyorum...[/B][/QUOTE]
bende gözüken(orta ve uzun vade olarak) ilk ana hedef
60700
ara hedefler:
65800
63300
yukarı potasiyelinin artık olamayacağını düşünüyorum(69400 üzeri planı bozar)....her yukarı atak kısa fırsatı bence...
2 yukarı hedefim vardı kısa pozisyon için alt olanını seçerek döndü piyasa(71000 civarı).....grafiği daha önce atamadığım için(eee yasaklandık malum,neyse) sanki sonradan çizilmiş gibi olur diye atmıyorum......(ama önceden yolladığım başka bir yer var)....
kısaca HASAN dedik o grafa.....artık kısa zamanı başladı anlamında....
bol kazançlar......
arkadaşlar sanırım artık yazamam,hafta sonu itibari ile tatile çıkıyorum.....
vadeli ile uğraşanlara önce sabır sonra bol şans dilerim.....
bu arada yazmamam zaten iyi olacaktır......son zamanlarda gereksiz yere ve anlamsız şekilde yazdıklarım yanlış anlaışılır oldu,farklı alınmalar oldu.....beni bilen bilir adaletsizliğe gelemem....bunları hep yazmak istedim fakat tarzım gereği yanlış anlaşılmalara sebep oldum......kimse ile artık bir sorunum yok....herkes keyfine baksın.....(kusura bakma kaptan bunları yazmadan edemedim).....
içimde kalan çok şey var.....kaptanım bilirsin beni.....ama susuyorum ve yazmıyorum......
sadece 2-3 sevdiğim bir kaç cümle yazacağım...
[B]taşları bağlamışlar,köpekler serbest
eşkiya düze inmiş,yiğitler derdest
imama bozulupta bozmayız abdest
[B]GÜN GELİR DE BU HESAP GÖRÜLÜR ELBET........[/B][/B]
başta kaptan ve boz ayı abim olmak üzere topiğe destek veren tüm dotlara başarılar dilerim....
hepinize bol kazançlar.....ŞEYTAN'ınız bol olsun.....
Kendinize iyi davranın.....
Günaydın, günün ilk yorumu benden olsun. Vob saatlik.
Beyaz destek oldu iyi tutuyor. İhlal ettiriyor ama kırdırmadı henüz. Bugün kırarsa 67 bin seviyesi bu sefer tutmaz ilk durak 66500 olur ve kırmızı düşen kanalın altına doğru yolculuk başlar. Eğer tutarsa yukarıda 69-70 bin arasına önümüz açık ve hızlıca çıkar.
Güzel bir gün olsun...
[IMG]http://img.fotoambar.com/img/00007/040074876fbbca520d0bcd22b5a97a98.png[/IMG]