-
[quote=seagate;289824]hahaha patron mezurayla ölçtüm spot hedefe vurmuş daha ötesi yok ***** 200 pivan belki ****
vobu bilemeyeceğim :D:D ********************************
:D:D:D
metre bu boru deel
teşekküre basssssssssssssss yoksa daha yazmam Mhhahahahhahahaha :D:D
kaybederkende gülüyoruz pehhhhhhhhhhhh zevke bakk
aasılan adam mum grafiğininde ****************** :) :::::::::[/quote]
asılan adam değil o memü..kasılan adam.dng
-
[QUOTE=martoniki;289858]Merhaba Patronlar, Ağalar, Palalar..
Çok değişmiş buralar, çeşit çeşit topikler..
Baktım eski hareketlilik burada..
Umarım herkes iyidir.. :)[/QUOTE]
amanın martoniki patron geldi ... üvvvvvv .. patron hoşgeldin .. iyisindir inşallah .. bizde aynı abi durum .. topikler değişti ama zihniyet aynı :D:D:D .. genel trend yönünün tersinde .. iğrenç hareketlere devam kendi adıma :..::..::o:o ... ühhühühü
-
Bu Dow da amma kastı arkadaş... Yine iş FDOW'a kaldı... Her akşam Amerika'ya telefon açmaktan bıktım... Gap yesem daha ucuza gelecek... :..:
Neyse arayayım yine arkadaşları da bu gece de bi ayar çeksinler... Yoksa yiyecek bu boğalar bizi... Üvvvv..
-
dubai battı bitti
millet arabaları havaalnı otoparkında bırakıp kaçtı deniyodu noldu... hiçç
yunanistan battı bitti adaları arsaları satacak dendi halk sokağa döküldü yakıp yıkıyo dendi noldu ... hiççç
1929 krizinden beter mortgage finansal kriz oldu kapitalizm bitiyor dolar çöp olacak para geçmeyecek felan deniyodu noldu :D yalan oldu hühühühü,
daha yeni bunlar ya :D:D kapitalist sistem bitti muhabbeti vardı para geçmeyecek felan ahahah neydi o günler :D:D dolar bitmiş vs. vs. sonra euro çöktü geçtiğimiz aylarda dolara kaldı millet felan fişmekan vs. vs. q
sonra euro birliğini dağıtılar euro çöp oldu nerde geçecek muhabbeti oldu euro neymiş piyasadan kalkıyor muhabbetleri felan :D :D
-
seagate patron o musluklu avatardaki yeşil ağaç falan ne abi .. hem yukarı doğru musluğun ağzı ... düşmez bence o avatarla borsa ... :mad::mad: ühhüühüh ..kırmızı ağaç olsun muslukta aşağı baksın sen seyret şelaleyi o zaman .....:o:o:o
-
[quote=selçuklu;289852]patron 1929 buhran yıllarında amerikada trader olmak varmış .....ehueheuhue .. ühhühühü. . ..[/quote]
"BACK TO THE BUHRAN İKİBIÇIK" filmine aktör aranıyormuş. Adaylığını koy bence..:..::..:
-
[quote=selçuklu;289866]seagate patron o musluklu avatardaki yeşil ağaç falan ne abi .. hem yukarı doğru musluğun ağzı ... düşmez bence o avatarla borsa ... :mad::mad: ühhüühüh ..kırmızı ağaç olsun muslukta aşağı baksın sen seyret şelaleyi o zaman .....:o:o:o[/quote]
Kanallara eğim ver acık , patron..+.
-
[quote=seagate;289865]dubai battı bitti
millet arabaları havaalnı otoparkında bırakıp kaçtı deniyodu noldu... hiçç
.....
sonra euro birliğini dağıtılar euro çöp oldu nerde geçecek muhabbeti oldu euro neymiş piyasadan kalkıyor muhabbetleri felan :D :D[/quote]
Taharet musluklarında yeni trend böyle mi oluyo??(avatarındaki gibi):..::..::..:
-
[quote=selçuklu;289862]amanın martoniki patron geldi ... üvvvvvv .. patron hoşgeldin .. iyisindir inşallah .. bizde aynı abi durum .. topikler değişti ama zihniyet aynı :D:D:D .. genel trend yönünün tersinde .. iğrenç hareketlere devam kendi adıma :..::..::o:o ... ühhühühü[/quote]
aman diim patron.. sisteme uy..
ocak-şubat aylarında uymadık sisteme..
sermaye (%95'i) gitti güme..
uzun ara verdim vob'a..
sinir sistemimi rehabilite ettim..
sistemleri test ettim vs..
eylül başından itibaren ufak ufak başladım..
bayrama (referandumdan evet çıkacağını hissettiğim için) uzun girdim, sonrası güniçi al-sat'lar yapmaktayım..
geceler FLAT, kafa rahat..
sistemler hala AL'da..
bugün 16:30'dan sonra takip edebildim..
475 uzunlar 775'ten kapatıldı..
-
[QUOTE=martoniki;289871]aman diim patron.. sisteme uy..
ocak-şubat aylarında uymadık sisteme..
sermaye (%95'i) gitti güme..
uzun ara verdim vob'a..
sinir sistemimi rehabilite ettim..
sistemleri test ettim vs..
eylül başından itibaren ufak ufak başladım..
bayrama (referandumdan evet çıkacağını hissettiğim için) uzun girdim, sonrası güniçi al-sat'lar yapmaktayım..
geceler FLAT, kafa rahat..
sistemler hala AL'da..
bugün 16:30'dan sonra takip edebildim..
475 uzunlar 775'ten kapatıldı..[/QUOTE]
patron bende longdum bayramda .. o gap bozdu dengeleri herhalde .. sonrası hareketlerden bişey anlamadım ... aldım sattım falan boşa kürek çektim .. çok vakit kaybı oldu kazanç olmadı .... sıkıldım hakkaten .. bendemi ara versem iyice dağıtmadan diyorum ....
-
200 trilyon dolar abd borcu var saklıyolar diyolar kuşlar
avatarumu ve bu mikemmel geceyii 1929 dan bir kareyle taçlandırıyorum
ilave illa bi gün batacaklar :D:D sonsuza kadar yaşayacak deel ya bunlar :D:D diyerek umut ışığını da yaktım hadi iyiyiz :D:D hahahah :)
-
[quote=selçuklu;289872]patron bende longdum bayramda .. o gap bozdu dengeleri herhalde .. sonrası hareketlerden bişey anlamadım ... aldım sattım falan boşa kürek çektim .. çok vakit kaybı oldu kazanç olmadı .... sıkıldım hakkaten .. bendemi ara versem iyice dağıtmadan diyorum ....[/quote]
herşey o kadar pozitif ki..
kötü veri geliyor, anlık şelale, sonra kaldığı yerden devam..
hep iyi haberler pompalanıyor..
düşüş için hala birşeyler eksik..
1 ve 5 dk.lık indikatörlere göre kısa sürede short olunmalı bence..
16:30'dan sonra girdim sisteme, baktım AL'da..475'ten uzadım..
17:00 verisini unutmuşum, 325'e kadar saldılar ama tepki hem dışarıda hem içeride çabuk geldi..
baktım marbaş 1000 kontrat civarı kısa, seans sonu bunları kapatmak için yukarı 1-2 kademe kaldıracaktır dedim, bekledim..
600, 625 kademeleri marbaş kaldırdı, öyleki hızını alamayıp 1000 küsür uzun oldu spot kapanırken.. şimdi de uzunları kapatmak için 1-2 kademe aşağı basacaktır dedim, 800 yandığında 775'ten kapadım uzunları.. ve sonrasında marbaş bastığı aşağı 650'ye kadar..
bir de EFG 2000 küsür kısadan 700 küsür kısaya indi, DOW biraz toparlanırsa uzuna bile geçer dedim, 2123 uzunla kapattı seansı..
bir de GARAN ve ISCTR'nin kademeleri iyi bir gösterge bu aralar..
hem hacim hem de alıcı-satıcılar açısında..
bir de GREED-FEAR sistemi ile sinyalleri takip edince tehlike olmuyor şimdilik :::
amma çok "bir de" yazmışım heyecandan.. :D