graşka reloaded:D:D:o:o:o
Printable View
graşka reloaded:D:D:o:o:o
ULAN BE GENE SAT GELİYOR ÇILDIRCAM ŞİMDİ :mad: 8 DK GELDE BEKLE
haydi hep birlikte....
Atakuleden at beni gülüm amman amman amman...heheheh
EKGYO , imkb -30 da mı..
3.10 gördü..
eger 3.00 altında kapatırsa,onunda helvasını yiyeceğiz..şuanda 2.96
son bir ayda %50 yaptı..hacim herzaman yüksek..
[quote=Astatin;328605]haydi hep birlikte....
Atakuleden at beni gülüm amman amman amman...heheheh[/quote]
yerçekimini de mundar ettiler yaw..atıyoruz minareden, düşmüyor yerine geri dönüyor..eüzü
bir sayım 10 lira 2 sayım 17,5 3 sayım 25 lira yani bin TL anlamında :p
asti şu vadeliye bir tepik vur artık çileden çıkarttı bizi.adam gibi düşüyorsa düşsün.
[quote=Astatin;328601]PAMIK,
Sipariş usülü sayım yapıyon mu? Bana 30000 hedefli bir sayım yapsana amma nizami olsun...niye olmazmış..parasıynan değil mi kardeşim...şşşşşşşşşşş[/quote]
GEÇEN SENE AYNI OCAK DÖNEMİNDE 2500 PUAN KAR VARKEN BU SENE 1700 PUAN ZARAR BU SENE Bİ TERSLİK VAR :p
Bu borsa düşmez.
Belli oldu artık longlara sabır shortlara metanetli olmak düşer:)
SANIRIM OCAK AYINDA VOB HAYATIM SONA ERECEK BIKTIM RESMEN STRES STRES YETER :o:o:o
sistem diyoz nk siz atlıyoz herşeye rağmen sinyalle 850 den açtık şortu hale bak adamların elinde sanki sistemlerin hepsi var ne bu kardeşim.
bu kadar çileli bir ayı bende hatırlamıyorum kaya gerçekten.ekran başına oturasım gelmiyor artık.feci bir ay oldu.
bak yine aynı terane 81.500 den bastılar ve yukarı çekiyorlar.sabahta yaptılar aynı işi.ay başından bu yana ise sayısını hatırlamıyorum.
[quote=a.kaya;328613]SANIRIM OCAK AYINDA VOB HAYATIM SONA ERECEK BIKTIM RESMEN STRES STRES YETER :o:o:o[/quote]
ilk satış denemesi seri alışlarla karşılandı 81 bin altından..
gösterge çok ani dipledi ve sıçradı..
yeni bir alış denemesi ardından daha sert satışlar görebilirsek ne ala yoksa piyasa gözü 82 bin üstüne dikti diye yorumlayacam ben..