yok sayım mayım.başlatma şimdi sayımına :D
[quote=enorton;328569]Sayım yok mu sayım?[/quote]
Printable View
yok sayım mayım.başlatma şimdi sayımına :D
[quote=enorton;328569]Sayım yok mu sayım?[/quote]
[QUOTE=TÜRKOĞLU;328580]yok sayım mayım.başlatma şimdi sayımına :D[/QUOTE]
Başla say işte... Bence şuanda 3ün 1 indeyiz :D
Endeksin durumu sokakta oyuna dalıp annesi çağırınca gelmeyen çocuk gibi.Erken gelirse en fazla azar işitir, geç gelirse bi tane tokat yer.Tokat potansiyelini düşünerek daha geç giderse, baba devreye girer.
[quote=enorton;328582]Başla say işte... Bence şuanda 3ün 1 indeyiz :D[/quote]
3 ün 1 ini bile vermiyorlar artık daha onunda 1 i yapılıyorsa vay halimize :D:D:D
[quote=The Tatar;328557]size hocam diyebilirmiyim :..:[/quote]
aney bak bu mesajımı unutmuşum...:..::..: harbiden iyi sallamışım ha..500 ü görmüş...:D bana ulu bilge dondandelyüs diyebilirsiniz.. yada boşver demeyin..sonra terse geldiğimizde rezil oluruk...:D:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;328580]yok sayım mayım.başlatma şimdi sayımına :D[/quote]
sayamaz ki sayamaz ki..pambıh pabucu yarım ew say da oynayalım:D
hadi ralli yapmıyormuyuzmu?
[quote=The Tatar;328557]size hocam diyebilirmiyim :..:[/quote]
yada şöyle;
"berhudar ol evladım..ayrıca sen hatırlamazsın aylar önce ben seçim süreci, enflasyonda artış beklentisi ile faizler çıkacak ve bu da borsayı graştırabilir demiştim...ama bunu dediğimde 83000 falandı..ben bunu dedikten sonra 9000 puancık yükseldi vob..ama bugün bu gerekçelerle vob düşüyor...şimdi bana üstad mı demek gerekir...:..::..: yoksa "la herifin yorumu 9000 puan ters yedi konuşuyo daha mı demek gerekir":D:D
aaayy hiç güleceğim yoktu..şaka şaka..bana sadece astatin veya türevi isimlerle hitap edin yeter...dng.dng
Papaz kırdı gidiyo yukarı 1,3737 şu an
Borsa yükselmeli
Dolar/tl düşmeli acilen
[quote=TÜRKOĞLU;328585]3 ün 1 ini bile vermiyorlar artık daha onunda 1 i yapılıyorsa vay halimize :D:D:D[/quote]
lm saydır demedik..say dedik...ew dedik alouuuuu..kime diyorum.dng
PAMIK,
Sipariş usülü sayım yapıyon mu? Bana 30000 hedefli bir sayım yapsana amma nizami olsun...niye olmazmış..parasıynan değil mi kardeşim...şşşşşşşşşşş
Ov li sistemim alda
Big in japan notu düşmüş takmamışız
Eeeee bana ne oluyo?
Haliyle borsa yukarı portföyde :yü: yönlü olmalı didimdi:)))
Hedefler epey yukarda olabilir.