-
zaten %4.xx ten iki vuruş yaptı,.....bunlar altın vuruştu o dönemde yazdık,.....
bir 3.sü benim 78050 ye olabilir uzlaşma nedeniyle,....ama buda uzlaşmadan sonraki ilk haftada olabilir,......bitime kalada olabilir,....
66350 yaparsa üzülürüm cidden,....ya 78050 ya 51800 66350 kabak tadı verdi,.....
-
simulede zaten yatay var,.....bir öncekinin taklidi ise bu yatay olacak illaki,....
ayrılışta bir önceki aşağı gitti,...örnek bu tam tersi yukarı gidebilir,...bunlara bakacağız hep,.....
önce realize,
realizenin boyutu,
buna bağlı garan rakamları, teyit edecekmi,...6.98-6.50 arası,....
sonra yatayın ve sıkışmanın yapısı,....
yönün kestirilmesi,
sonra yön ve buna paralel pozisyon,....
-
[img]http://666kb.com/i/c13547q2r9ccel8xj.gif[/img]
eğlencelik,....
-
hocam papyon ne durumda (bayılıyorum papyon grafına :..:)
-
kısa ilk hamlem yapılmıştır... çıkş devam ederse pozum çok küçük ve ters kalır.... 1/20 yanii. ne zamanki 74.500 altına sarkar poz artırımlarım başlar..
özetle... 74.500 den yukarı çıkarsa kar yapmam... ya da küçük zarar olur. aşağı düşerse kazanırımmm....
yukarıya da aynı mantık kurulabilir... yani yu
karıdaki strateji benim stratejimin yarısıdır.. diğer yarısıda 74.500 üstüne devam şartına bağlı kurulmuştur... 74.500 aşağı yukarı istediğin yerde karşılıklı poz kapatabilirsin.... PALA hiçbirşey yapamaz... şapka çıkarır şapka....
-
[quote=egim;390734]hocam papyon ne durumda (bayılıyorum papyon grafına :..:)[/quote]
çok fena çalıştı 12000 puvan,.....:D
-
[img]http://666kb.com/i/c135urlzr2mdbequv.gif[/img]
-
doğru yönde olunca poz kademeli olarak %100 e de çıkabilmeli.... katlama böyle gelebeilir....
-
[quote=ERK;390735]kısa ilk hamlem yapılmıştır... çıkş devam ederse pozum çok küçük ve ters kalır.... 1/20 yanii. ne zamanki 74.500 altına sarkar poz artırımlarım başlar..
özetle... 74.500 den yukarı çıkarsa kar yapmam... ya da küçük zarar olur. aşağı düşerse kazanırımmm....
yukarıya da aynı mantık kurulabilir... yani yu
karıdaki strateji benim stratejimin yarısıdır.. diğer yarısıda 74.500 üstüne devam şartına bağlı kurulmuştur... 74.500 aşağı yukarı istediğin yerde karşılıklı poz kapatabilirsin.... PALA hiçbirşey yapamaz... şapka çıkarır şapka....[/quote]
kesinlikle,...+.
-
altını çalıyorlar vay pezzolar,...altın hırsızı bunlar,.....
yine asimetriyse yandık,....dün bahsetmiştim, goldu önden gönderdiler, pariteyi geride bıraktılar diye,....asimetri öyle kurulmuştu,....bu asimetrinin ortasından gelişmekte olanları sürgün verdilerdi,.....
vay pezevenkler vay,......neyse izleyelim bakalım,......
hırsızlarada bakın hele,...
-
bu gold düşüşüne paritede düşerse py ler realize olur,.....
sıkıştılarmı yine dxy ye vuruyorlar ama du bakalım,...hırsızlara bakın hele,......
-