-
Tarım dış için yazılan kısa vade içindir tabii ki.
Tarım dışında her iki tarafa bir anormallik olsa ve 100-200
puan bir tarafa hereket ettirse bizi hareket bittiğinde 1-2 gün içinde veri öncesi nerdeysek
oraya geri geliriz.
Anlatmak istediğim bu.
Jelibon.
-
[quote=GATE;259455]Merhabalar;
53.900 sevıyesını gormus olduk. 53.700 beklıyordum ancak bu kadar OLUMSUZ DATA ya ragmen 200 puanı vermeyınce 69.700 den actıgım KISA pozısyonları 68.400 Sevıyesınden kapattım.
Uzun pozısyonu cok dusunmuyorum.
Bu noktanın KIRILMASI (67.800- 53.500) kırılması ıle KISA pozısyon acabılırım.
Aksı taktırde TEKRAR 54.800 SEVIYESINE BIR ATAK OLABILECEGINI dusunuyorum. Bu sevıyelere dogru hareket edersekte KISA pozısyon kollayacagım.
Herkese bol kazanclar dılerım.[/quote]
Merhabalar;
Tahmın ettıgım atak gerceklesmıs oldu.
Stratejı geregı 69.800-70.100 aralıgından KISA pozısyon actım.
Hareketın bu kadar hızlı olmasının ardında yıne bır BUYUGUMUZUN PIYASANIN BIR FONUNA VE BUNU FRONTLAYAN OYUNCULARINA HERZAMANKI GIBI BIR BILGI SIZDIRMASIYLA olmus olabılecegını dusunuyorum.
Bekleyıp gorecegız;
STOP noktam 72.200 sevıyesının yukarı dogru gecılmesıdır.
Bu hareketın son cıkıs oldugunu ve KISA pozısyonların vade sonuna kadar avantajlı oldugunu dusunuyorum.
Yanılırsak reverse oluruz.
Herkese ıyı tatıller keyıflı hafta sonları dılerım.
-
Bizim Turkish Pala Amerikan tarihlerine göre trade yapıyor, nassı olacak bu iş?
Madem öyle yapıyon düşüşlere niye tam uymuyon Turkish Pala?
Jelibon.
-
[quote=jelibon;260025]Bizim Turkish Pala Amerikan tarihlerine göre trade yapıyor, nassı olacak bu iş?
Madem öyle yapıyon düşüşlere niye tam uymuyon Turkish Pala?
Jelibon.[/quote]
T..CTurkish pala işte:..:
standardı olmadığı gibi standart sapması diz boyu:)
-
[quote=GATE;260022]
Hareketın bu kadar hızlı olmasının ardında yıne bır BUYUGUMUZUN PIYASANIN BIR OYUNCUSUNA HERZAMANKI GIBI BIR BILGI SIZDIRMASIYLA olmus olabılecegını dusunuyorum.[/quote]
geçen sefer de bir büyüğümüzün oyun dışında kalmasından bahsetmiştiniz bu konuyu biraz daha açar mısınız?
bilgilenmemiz açısından 5N 1K
-
jelibon abi aynen katılıyorum.bence türkiye piyasası çok saçma.en ufak bir olumlulukta hemen sert yukarı yapıyor
dünya yıkılsa bu sefer azıcık düşüyoruz oda istemeye istemeye.çarpıla çarpıla bir olduk.kısacılara ekmek yok burada.
gate amcamın trade lerinede aynen katılıyorum.süpersin gate amca
jelibon ve gate amcamın analizlerine forumda devam etmelerini istiyorum.biz küçük yatırımcılar için iyi birer rehber oluyorsunuz.
bu arada jelibon amca kayahan la fazla polemiğe girme lütfen.herkes biliyor mevzuyu.sen devam et abicim
-
[quote=ordi;260031]geçen sefer de bir büyüğümüzün oyun dışında kalmasından bahsetmiştiniz bu konuyu biraz daha açar mısınız?
bilgilenmemiz açısından 5N 1K[/quote]
Ben on gun once belırtmıstım gazete ıse Dun HABER yapmıs:)
Buyrun;
[URL]http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/07/01/bir_spekulatore_yasak_geldi_imkbde_donen_para_yariya_indi[/URL]
-
verı oncesi shortlari kapatmadım, sanirim inat yapmaya basladim.
-
ben dünkü longları kapatıp short yapmıştım.ama sabah yaptığım karı verdim.
a.k isimli biri yasaklanıyor işlem hacmi yarıya düşüyor
birileri birilerine haber veriyor yukarı gidiyor
yinede kısalarla devam ediyorum.sağlık olsun
-
1Temmuzu,
9500 ve 1000'i kestirmiştim gözüme.
Tarih geldi.
Endeks gelmedi.
Napcaz şimdi?
Jelibon.
-
bugun belki dener oralari kimse malda girmek istemiyordur:) amerikali psikolojisine burundum. gerci amerika yikilsa bizim piyasa show yapar
-
brezilya da cok artistti, kesiyorlar fisini :)