700 den kavırma yaptığım şort kadar freş şort 025 den
Printable View
700 den kavırma yaptığım şort kadar freş şort 025 den
[quote=Astatin;328489]capon haberi mtx den geçtimi yaw...[/quote]
Matriksi bilmemde foreksten geçti ;
27/01/2011 09:53:48 *S&P, JAPONYA'NIN KREDİ NOTUNU AA-'YE İNDİRDİ-BLOOMBERG HT
[quote=flexy;328493]Matriksi bilmemde foreksten geçti ;
27/01/2011 09:53:48 *S&P, JAPONYA'NIN KREDİ NOTUNU AA-'YE İNDİRDİ-BLOOMBERG HT[/quote]
long olsaydım "olsun abi, aa- de güzel not, sıkmayalım canımızı" derdim...ama şort olduğum için "wayy caponya gibi bir dev e bunlar oluyosa bizim not artışımız falan mümkün del abi" derim...
takrocu olsam da "uzakdoğudaki bu deprem çevre ülkelere yansır, caponyada zaten bankacılık sistemi zombi, çin in dinamizmi bu fırtınayı durdurmaz, zaten çin in abd pazarı daraldıydı, caponların çoğu üretrim platformu çin deydi, çin de bu işten kötü etklienir felan feşmekan" derdim..:D
[quote=Astatin;328497]long olsaydım "olsun abi, aa- de güzel not, sıkmayalım canımızı" derdim...ama şort olduğum için "wayy caponya gibi bir dev e bunlar oluyosa bizim not artışımız falan mümkün del abi" derim...
takrocu olsam da "uzakdoğudaki bu deprem çevre ülkelere yansır, caponyada zaten bankacılık sistemi zombi, çin in dinamizmi bu fırtınayı durdurmaz, zaten çin in abd pazarı daraldıydı, caponların çoğu üretrim platformu çin deydi, çin de bu işten kötü etklienir felan feşmekan" derdim..:D[/quote]
flat olsan :..:
[quote=flexy;328500]flat olsan :..:[/quote]
bak onu hiç düşünmedim:p
[quote=Astatin;328497]long olsaydım "olsun abi, aa- de güzel not, sıkmayalım canımızı" derdim...ama şort olduğum için "wayy caponya gibi bir dev e bunlar oluyosa bizim not artışımız falan mümkün del abi" derim...
takrocu olsam da "uzakdoğudaki bu deprem çevre ülkelere yansır, caponyada zaten bankacılık sistemi zombi, çin in dinamizmi bu fırtınayı durdurmaz, zaten çin in abd pazarı daraldıydı, caponların çoğu üretrim platformu çin deydi, çin de bu işten kötü etklienir felan feşmekan" derdim..:D[/quote]
sonra, ben bunu dedikten sonraki 1 ay içinde Çin borsası herhangibir gün %1-2 düşseydi de, PİPO mu yakar, bacak bacak üstüne atar, "ben demiştim" derdim:..::..:
bir saat içinde
81400 den,80600 e indik..
oradan fişek gibi 81.500 e çıktık..
oradan 81.000 e indik..
kanımca pala,kısa yapanlar çogalınca hop ralli yapıyor..oradanda ,stoplar çalışınca,eline veriyor..
[quote=abka;328506]bir saat içinde
oradan 81.000 e indik..
kanımca pala,kısa yapanlar çogalınca hop ralli yapıyor..oradanda ,stoplar çalışınca,eline veriyor..[/quote]
gunluk degısıme bakınca da yuzde 0,2. sanırsın ki yatay bir gun oluyor :)
27/01/2011 10:44:16 *jp morgan/dimon, "avrupa'da büyük pozisyonlarımız var" :D
[quote=abka;328506]bir saat içinde
oradan 81.000 e indik..
kanımca pala,kısa yapanlar çogalınca hop ralli yapıyor..oradanda ,stoplar çalışınca,eline veriyor..[/quote]
Kaldır kaldır vur yere muhtar kellesi gibii :).lelele.lelele....
Dünden kalan Long'lar flattt... İki saat ilgilenemedim ortalık çok karışmış... VOB'da ortam anarşik, para cebe yakışır kasmayalım... :)))
fiyat 81100, TGG=2 new turn on the way...ve NUNUlar var