günaydın..
Printable View
günaydın..
bigijapan :)
piyasaya iyi vermişler...
bu yataylık biryerde bitmeli..
artık neredeyse 500 puana göz dikecem..
[quote=flexy;328469]japonların kredi notu inmiş[/quote]
caponlar niye çekikgözlü olmuşlar bilir misin fileksi nikiseksi...
çok eski zamanlar... adamlarda yiyecek olarak sadece pirinç var malum..her öğünde önlerine yemek gelince, iki ellerini şakaklarına dayar "neaaaaa yine mi pirinç" derlermiş...e şakaklar günde 3 posta baskı görünce zamanla mutasyona uğramışlar:(:rolleyes::p
hazırlıksız yakalandı herhalde lebron..ben 225 taze şortları 700 den kapadım..devir şortlarla devam..du bakalım..
[quote=Astatin;328477]caponlar niye çekikgözlü olmuşlar bilir misin fileksi nikiseksi...
çok eski zamanlar... adamlarda yiyecek olarak sadece pirinç var malum..her öğünde önlerine yemek gelince, iki ellerini şakaklarına dayar "neaaaaa yine mi pirinç" derlermiş...e şakaklar günde 3 posta baskı görünce zamanla mutasyona uğramışlar:(:rolleyes::p[/quote]
:))):))):)))
Japonlara hayranın zaten patron, yy lardır 16:9 formatında izliyolar herşeyi :..:
[quote=Astatin;328479]hazırlıksız yakalandı herhalde lebron..ben 225 taze şortları 700 den kapadım..devir şortlarla devam..du bakalım..[/quote]
çok sallamadı capantikaları doçland..du bakalım...bir kere daha sabahki yükseğe ziyaret ve sonra kraşişeynseynçmi acaba
[quote=Astatin;328461][IMG]http://i51.tinypic.com/4l62as.png[/IMG][/quote]
Selçuk bey nerde
tam amanin çöktü gidiyor yıkılıyor diyon hooop altına giriyorlar tahtanın...çok deel daha 5 dk evvel 650 ye verende bunnardı şimdi 81.100 ü alanda bunnar.....
Zaten yeterince düştük, e hayde yükselelim derler mi acaba :D
[quote=flexy;328488]Zaten yeterince düştük, e hayde yükselelim derler mi acaba :D[/quote]
capon haberi mtx den geçtimi yaw...
Halka arz edildiğinde piyasa değeri 4,8 milyar lira olan Emlak
Konut GYO, dün itibarıyla 6,65 milyar liralık değere ulaştı. İki ay
önce dünyanın 26. büyük GYO'su olan şirket yeni değeriyle 16. sıraya
yükseldi.
1,70 liradan satışa çıkan ve yüzde 5 indirimle [B]1,61 [/B]liradan alıcının eline geçen hisselerin değeri ŞUANDA [B]3.10[/B]
EKGYO...