Ayuların yüzünü güldüren piyasalardan Mısır... Birkaç günde 3000'den 2600'e inmiş... Sırf bugün -%8.. :)))
Printable View
Ayuların yüzünü güldüren piyasalardan Mısır... Birkaç günde 3000'den 2600'e inmiş... Sırf bugün -%8.. :)))
[quote=Astatin;328375]bence dipte ranning olmuş...eski türk büyüğü strogrinder teoremine göre o ranning in trend yönünde yani aşşa gırılması lazım:p[/quote]
O Stro mudur nedir garip nick'li herif kimdir bilmiyorum ama bu grafı görmemiş olmalı... Buz gibi destekten sekmiş gökyüzüne seyahate çıkmış bir piyasa görüntüsü.. Daha ne olsun... :p
[quote=Strategist;328381]O Stro mudur nedir garip nick'li herif kimdir bilmiyorum ama bu grafı görmemiş olmalı... Buz gibi destekten sekmiş gökyüzüne seyahate çıkmış bir piyasa görüntüsü.. Daha ne olsun... :p[/quote]
eski bir türk küçüğü astitronimus derki; bugünkü kapanıştan ve geçmişteki çok sayıdaki dip noktasının en az ikisinden geçen çok sayıda doğru çizilebilir..yani her kapanış aslında bir trend desteğinde olabilir...:..:
[quote=a.kaya;328343]UYUZ OLUYORUM ŞU REKLAMLARA 1000 $ I 2 HAFTADA 8030 $ OLMUŞ MUŞ HADİ GIDIKLADA GÜLEYİM BARİ ULAN BU KADARDA TUZAK KURULURMU BE MİLLETE GÖRENDE HAVADAN PARA DAĞITIYORLAR SANIR İYİMİ :mad::mad::mad:[/quote]
dün mahalle muhtarımız aradı,tatar nette böyle böyle reklamlar var millet 300 dolara şu kadar kazanıyormuş falan fişman nedir bu iş sen borsayla ilgileniyorsun bi anlatıver dedi :..:
nereye baksan forex reklamı..
sana gelmez abi diyerek 4 maçlık profesyonel bir iddaa kuponu verdim aldım gazını :)))
kuponda tuttu bu arada :p
Günaydın :) bol kazançlar !
bence max 525 görür ordan döner..hatta 375 bile günün H si olabilir...teprik ederim öyle olursa hem günü hem H yi hem kendimi
[quote=Astatin;328445]bence max 525 görür ordan döner..hatta 375 bile günün H si olabilir...teprik ederim öyle olursa hem günü hem H yi hem kendimi[/quote]
Pıravo, Pıravooo.brv.brv
Günaydınlar+.+.
[IMG]http://i51.tinypic.com/4l62as.png[/IMG]
On the way
ISOTTa bir çeyrek daha boşalttım...225 den VOB kısalara takviye
japonların kredi notu inmiş
Koro halinde söylüyoruz...1, 2, 3..
Atakuleden at beni gülüm amman amman amman in aşağı tut beni, in aşağı tut beni