[quote=Sekube;354769]81900 düşmezse 79400 gelmez...[/quote]
Düşüp de gelmezse??:..:
Printable View
[quote=Sekube;354769]81900 düşmezse 79400 gelmez...[/quote]
Düşüp de gelmezse??:..:
Yonca'da Son 5 dk. ne yapmışlar öyle??:eek:
[SIZE=4][COLOR=sienna][B][U]İYİ AKŞAMLAR.brv.brv[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
vop mental
[IMG]http://ressim.net/s/upload/956b3880.png[/IMG]
[quote=Astatin;354723]Valla satışı bilmiyorum da, benim ekranda alış seçtiğimde 3 kere şifrenizi tekrar giriniz arkasından da, "emin misin" en sondA "yuh sana" şeklinde mesajlar geliyor...siz de yok mu?:o[/quote]
analiz bu boruu deeeeellll:D:D:D:::
Sayın ulu bilge strobulbearyanus....tarihe geçecek bir pattern yakaladım sanırım..yannız resim yükleme siteleri çalışmıyor..o yüzden paylaşamıyorum..du bakayım..mesajda görüntü ekleyebiliyormuyuz
[quote=Astatin;354806]tarihe geçecek bir pattern yakaladım sanırım..[/quote]
Asetronbaba, tarih denen olgunun doğası itibari ile ne yaparsan yap tarihin bir parçası olacaktır zaten. Yani bence boşa uğraşmışsın. Dost acı söyler gusura bahma. :::
[quote=Strategist;354812]Asetronbaba, tarih denen olgunun doğası itibari ile ne yaparsan yap tarihin bir parçası olacaktır zaten. Yani bence boşa uğraşmışsın. Dost acı söyler gusura bahma. :::[/quote]
Ulubilge strobulbearyanus yine bizi aydınlattınız teşekkür ederiz. Ve fekat benim "tarihe geçecek" dediğim ifadedeki "geçecek" kelimesi, tarihe kaydedilecek manasında değil, bildiğin argodaki haşırt şeklinde geçmek ifadesindeki geçmek e tekabül ediyor...yani tariha kaydolmuş teknik analiz patternlerini devre dışı brakacak haşırdatacak manasında:D:D:D
bi miktar argolaşarak topiğin "uzak doğu tapınağı" kokusunu bozmuş gibi oldum ama "gerçekler" açığa çıkmalı sayın üstad:o
Bu arada patternin adı ÇW(Çekirge waves) veya ÇJ (Çekirge Jumps) şeklinde...tahmin edebileceğin gibi her trend 3 dalgadan oluşuyor..:D:D
eüzü...sanıyorum bizim NW in güvenlik ayarları ile mi ne leyin oymadılar resim upload edemiyorum..üwwwwww..
AMa şunu söyleyeyim, Çekirge Waves yada Jumps a göre çekirge-endeks yakın geçmişte 3 üncü zıplamasını yapmış..ah ula bir de resim koyabileydik..çekirgenin resmi bile çıkmış valla
Size bişey olmasın da Sn. Atsasin, asıl mevzu şu: Niye taban olmuyor? :)))
Selpatros nerde yaw... :o :o :o üüü üüü üüü
lem yine APS dibe vurdu...bu ne lem 156.000 kontrat APS.kimse yok mu piyasada artık? nerede 220/230.000 APS?
[quote=TÜRKOĞLU;354829]lem yine APS dibe vurdu...bu ne lem 156.000 kontrat APS.kimse yok mu piyasada artık? nerede 220/230.000 APS?[/quote]
kesin konuşmak için erken ama trend dönüşü olabilir
bugüne kadar yukarı oynayanlardan artık durumdan rahatsız olanlar pozisyon kapatıyor diye düşünüyorum