-
ve o haftanın ilginç bir önemi daha vardı. 01 şubat haftası şubat vadede EFG nin bütün pozisyonlarını kapatıp sıfırladığı gündü. O gün bu grafı koyup bana göre orta vadeli yükselen trendin sonu diye belirtmiştim. Artık daha da eminim. [B]Tabii bana göre...[/B]
-
vaziyet kötü ...dax zillisi bütün planı bozdu....kudurmuş gibi satış nedir bilmiyor...
-
[quote=eksper;209498]öyle deme işe yarıyor bazen....devamlı cortta oturarak yarım vurkacla 700 puvan iyileştirme yaptım...[/quote]
625 flatlayıp 900 den bi daha bastım.. ufak bi fur-kaç de benden olsun dedim....
kuzum bi ses ver durum ne alemde....
adamlar 525den 925e kadar süpürerek tüm stopları çalıştırdılar... artıkın rahar rahar düşebülüüüü..
-
[QUOTE=küçük_k;209550]625 flatlayıp 900 den bi daha bastım.. ufak bi fur-kaç de benden olsun dedim....
kuzum bi ses ver durum ne alemde....
adamlar 525den 925e kadar süpürerek tüm stopları çalıştırdılar... artıkın rahar rahar düşebülüüüü..[/QUOTE]
benim yarede 300 dü gelmedi ...avcumuzu yaladık....artık biraz zor gibi...bu kadar tepmemeliydi.....
-
gençler.....
bu nassıl vob...hala bıraktığım yerde.......
63.400..deki direnç 63.250 ..ye inmiştir.....
üstünde otobana çıkarız.............
62.600 altında ise.....62.100 ....lamba...........
dr..bozz reçetesi............
-
bence olay bitti...yarın japonlarda teper...bizde malamat oluruz...
-
62900 önemini koruyor... yukarıda 63500 aşağıda ise 62000 ilk hedefler.. bakalım ağa ne tarafa tepecek... yukarı giderse ilave cortlarız.. aşağı gelirse flat ve tekrar cort...
-
[quote=eksper;209565]bence olay bitti...yarın japonlarda teper...bizde malamat oluruz...[/quote]
dur hele japonlar yeni başladı daha. yarın -%1 i daha var. daha gece dow a çökücez. inşallah yarın bu yazdıklarıma pişman olmam:rolleyes:
-
KÜÇÜK K...
fake bunlar...
gercek su...dolar alıyorlar ve dolar çıkıyor...
bono satıyorlar ve faiz çıkıyor...9.15 suan....
ikinci parti shortlarımıda yaptım...aynı yerden...tek partim kaldı...
-
[QUOTE=trader38580;209576]dur hele japonlar yeni başladı daha. yarın -%1 i daha var. daha gece dow a çökücez. inşallah yarın bu yazdıklarıma pişman olmam:rolleyes:[/QUOTE]
cok zor....yarın düşmesi cok cok zor...bugün bu pozdan kurtulmaya calışacagım....yarın yukarı büyük ihtimal....
-
bugün 61 800 kaparsa...yarın 1000 puan eksi acarlar 60 600....
-
[quote=eksper;209580]cok zor....yarın düşmesi cok cok zor...bugün bu pozdan kurtulmaya calışacagım....yarın yukarı büyük ihtimal....[/quote]
neden zor olsunki bu gece dow %1 düşer sabahda japonya. 4-5 gündür yükselen dowunda %1 düşmesi cok mantıklı geliyo bana. tabi fiyat nereye giderse peşine takılırız. bizde inat yok:)