en son perşembe kapanışta LONG larımı kapatmıştım ondan sonra 1 kontrat işlem yapmadım.yine iki yöne de duvar ördüler.
Printable View
en son perşembe kapanışta LONG larımı kapatmıştım ondan sonra 1 kontrat işlem yapmadım.yine iki yöne de duvar ördüler.
[quote=jerfin;96786]o kadar sapıklaşmadım daha:..:.kom.kom[/quote]
Teessuf ederım, dipçık gıbı bır adamcağız :D
ben vobıx ın yalancısıyım,
Shortlarıma devam.
30025 den 1 kontrat short, ya batarız ya cıkarız:):)
vob sistem hala flatde(longcover)
..dax da 30 dak. hem ikili tepe,hemde uyumsuzluk var..
fdow da da uyumsuzluk var..bu olumsuz tablo ile,bakalım daha ne kadar yukarı gidecek..
[quote=tuareg;96798]30025 den 1 kontrat short, ya batarız ya cıkarız:):)[/quote]
hemen bastım iki kademeye 300 kontrat sana olan sevgimden:..:
Kanal direncimiz 7360 seviyesi civarında.. Bu seviyenin altındayken mavi çember alanındayız.
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/3567/dowojonos.png[/IMG]
[QUOTE=activex31;96787]IMKB-100 VE VOB NISAN KONTRAT TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
VOB0300409 NISAN KONTRAT
ENDEKS IKI IS GUNU ONCE OLUSTURDUGU TEPKI SURECININ DINLENME
BOLUMUNU TAMAMLANMAK UZERE.
30.125 ILK ADIMDA HEDEF. 30.125 GECILMESI ILE BERABER IKINCI ADIMDA
BUGUN 30.450 VE BUYUK ADIMDA 2-3 SEANS ICINDE ISE 30.750 HEDEF
OLARAK IZLENEBILIR.
30.125 GEECILMESI ILK ISARET OLACAKTIR.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/"]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/URL][/QUOTE]
30125 kırılmayacak satış gelecek şeklinde yorumlasam ama AL SAT tavsiyesi olmasa sadece akşam duruma baksak.
Genellıkle böyle yapmam ama bugun rısk alacağım tuttu:)
[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1802/41024246ux9.jpg[/IMG]
Reco benim yalancılığımı yapma.
[quote=haguan;96715]Vadeli şu an mavi çember ile çizdiğim alanda..
Yakşalık 29575 civarı altında mavi çember alanını terkeder ve kırmızı çember alanına girer.
Mavi çember içerisinde kaldığı sürece ani yukarı ataklardan , kırmızı çember içerisinde ise ani düşüşlerden korkmak gerekir.
[/quote]
Sabahki grafiğin güncel hali. 29500 altında mavi çember terk edilir.
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/4462/vobob.png[/IMG]
Sazan Cumadan Kalan yarım shortları da kapar ve 30.025'den Long'a geçer.
Sn Haguan Nisan vadeyi yakın vadede bakmak bizi yanıltmazmı çünkü nisan vadenin geçen ayki durumuna baktığımızda yakın vadeye göre dip ve tepeleri farklı girafik çizmemize neden oluyor yorumunuz nedir.
Bu arada gönderdiğiniz gıraflardan dolayı teşekkür ederim.
[QUOTE=haguan;96805]Sabahki grafiğin güncel hali. 29500 altında mavi çember terk edilir.
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/4462/vobob.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;96800]hemen bastım iki kademeye 300 kontrat sana olan sevgimden:..:[/QUOTE]
şöyle 2000 kontratcık da dolar vadeliden çeksen asti..:..:
[quote=oguzhan;96807]Sn Haguan Nisan vadeyi yakın vadede bakmak bizi yanıltmazmı çünkü nisan vadenin geçen ayki durumuna baktığımızda yakın vadeye göre dip ve tepeleri farklı girafik çizmemize neden oluyor yorumunuz nedir.
Bu arada gönderdiğiniz gıraflardan dolayı teşekkür ederim.[/quote]
Yalnız Nisan vadeye baktığımızda durum aşağıdaki gibi oluyor.
Yakın vade bakmamın nedeni grafiği daha anlamlı ve geçmişinii doyurucu bulmam.
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9831/nisani.png[/IMG]
[quote=jerfin;96808]şöyle 2000 kontratcık da dolar vadeliden çeksen asti..:..:[/quote]
o kadar sevgi kalmadı be:..::..:
30025 1 kontrat short 30000 kapatıldı;
kar 2,5 lıra, komısyon 1,25, net kar 1,25 tl
allah bereket versın:):):)
[QUOTE=haguan;96809]Yalnız Nisan vadeye baktığımızda durum aşağıdaki gibi oluyor.
Yakın vade bakmamın nedeni grafiği daha anlamlı ve geçmişinii doyurucu bulmam.
Benim de çelişkide kaldığım durum bu şu anki nisan vadenin şubat içinde gördüğü fiatlarla yakın vade gırafındaki subat ayındaki fiatlar farklı onun için çizimler farklı çıkıyor. Bende çelişki oluşturuyor.
Fakat siz daha tecrübeli olduğunuza göre bir bildiğiniz vardır.
Teşekkür ederim
halen kısa !
30200 üstünde yeniden 30425 seviyesi test edilecek diye düşünür stop ve uzun olurum.
29800 altında ilave kısa..
[QUOTE=oguzhan;96812]
Benim de çelişkide kaldığım durum bu şu anki nisan vadenin şubat içinde gördüğü fiatlarla yakın vade gırafındaki subat ayındaki fiatlar farklı onun için çizimler farklı çıkıyor. Bende çelişki oluşturuyor.
Fakat siz daha tecrübeli olduğunuza göre bir bildiğiniz vardır.
Teşekkür ederim[/QUOTE]
Nisan vadenin şubat ayında gördüğü fiyatlar tam piyasa olamayabiliyor çünkü kademeler boş oluyor. Örneğin Haziran avdede 20 kontrat almak sitiyorsunuz ama derinlik olmadığından 30,175 kadmesi boş. aktif alım gönderseniz 30375e kadar alacak. Fakat oluşması gerekn piyasa fiyatı 30175 iken 30375 oluyor. Bu yüzden yanıltıcı oluyor. Yakın vadeye bakmak daha sağlıklı. Yakın vadenin tek dezavantajı vade geçişlerinde oluşan makas farkı kaynaklı boşluklar. Onlar da bir iki gün göstergeleri olumsuz etkilesede iki gün sonra normale dönüyor.
[quote=tuareg;96811]30025 1 kontrat short 30000 kapatıldı;
kar 2,5 lıra, komısyon 1,25, net kar 1,25 tl
allah bereket versın:):):)[/quote]
stres maliyeti+pc elektrik maliyti+terminal maliyetinin bu işleme düşen payı+kaybettiğin su gibi maliyetleri de düş:D
[quote=jerfin;96808]şöyle 2000 kontratcık da dolar vadeliden çeksen asti..:..:[/quote]
abooovvv naaptınız dolar kontratçıklarıma.
yaw 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo meret. gerçi öğlen yemeğini de biraz abartmışız tabe 5 dakkayı biraz geçmiş.
yaw şaka bi yana, TL devalüasyonü yapmışınız. :)
şıkışma oldu vobda
kırıldıgı tarafa devam edecem
ama ne tarafa bilmiyom
poz icabı asagı umuyorum
bu kadar kastıklarına göre her ne yöne kırılırsak marj büyük olacak gibi ?
[quote=Astatin;96815]stres maliyeti+pc elektrik maliyti+terminal maliyetinin bu işleme düşen payı+kaybettiğin su gibi maliyetleri de düş:D[/quote]
Paşa hatırınız ıcın 0,25 de diğer malıyetler ve amortısman düşüyorum:..:
ya şimdi yeni geliştirdiğim(iz) sistemin çıktı-grafiğini atayım diyorum foruma ama herkes galeyana gelir, forum çalkalanır 1 günde 1000 üye kaydeder server lar çöker, abka şok geçirir :) diye korkuyorum :)
30.025-30.50 vob takıldımı ne oldu hareket yapmıyor sağa sola
tamam oynama yaptı
[QUOTE=Astatin;96820]ya şimdi yeni geliştirdiğim(iz) sistemin çıktı-grafiğini atayım diyorum foruma ama herkes galeyana gelir, forum çalkalanır 1 günde 1000 üye kaydeder server lar çöker, abka şok geçirir :) diye korkuyorum :)[/QUOTE]
isterük - isterük :..:
[quote=tuareg;96819]Paşa hatırınız ıcın 0,25 de diğer malıyetler ve amortısman düşüyorum:..:[/quote]
bu kadar ucuza amorte olduğunu bilmiyordum:..::..::..: piyango amortisi bile senin yıllık amortisman dan fazla.....
[color=#FF0000][b] 16.03.2009 13:31:17 MERKEZ BANKASI 50 MİLYON DOLARLIK DÖVİZ SATIM İHALESİ AÇTI [/b][/color]
Merkez Bankası, 50 milyon dolar tutarında döviz satım ihalesi açtı. Merkez Bankası'nın ihalesinde bankalar ihale tekliflerini saat 13.40-14.00 arasında verebilecekler.
Hareket başlıyacak galiba dikkat etmek de fayda var Bakalım yukarıya izin varmı?
[quote=VOBiX;96824][COLOR=#ff0000][B] 16.03.2009 13:31:17 MERKEZ BANKASI 50 MİLYON DOLARLIK DÖVİZ SATIM İHALESİ AÇTI [/B][/COLOR]
Merkez Bankası, 50 milyon dolar tutarında döviz satım ihalesi açtı. Merkez Bankası'nın ihalesinde bankalar ihale tekliflerini saat 13.40-14.00 arasında verebilecekler.[/quote]
alıyoruuuuum!
ver bakiim yılmazcıım, teklif gereksiz. kaçtan satıyorsan alıyorum. .kom
[QUOTE=unlimitted;96816]abooovvv naaptınız dolar kontratçıklarıma.
yaw 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo meret. gerçi öğlen yemeğini de biraz abartmışız tabe 5 dakkayı biraz geçmiş.
yaw şaka bi yana, TL devalüasyonü yapmışınız. :)[/QUOTE]
benim etim budum neki doları tutmaya gücüm yetsin..:) her koldan saldırıyorlar.. bir yandan eur/usd paritesi, bir yandan fdow..:(
Evet uzunlarla yola devam..
Asti sistemin grafiğini yolla, bak ne diycem, . sen bi resim atmışın çokmu?
Şunuda belirtiyim, piyasa al konumundadır, bundan sonra bir müddet boğa olucam....saygılar...
[QUOTE=Astatin;96820]ya şimdi yeni geliştirdiğim(iz) sistemin çıktı-grafiğini atayım diyorum foruma ama herkes galeyana gelir, forum çalkalanır 1 günde 1000 üye kaydeder server lar çöker, abka şok geçirir :) diye korkuyorum :)[/QUOTE]
sistemini yayınlamasan da olur, sonuçlarını paylaş yeter.. mesela şu an ne diyor, longa gel mi diyor, shorta gel mi diyor..:)
stop , flat !
[quote=jerfin;96827]benim etim budum neki doları tutmaya gücüm yetsin..:) her koldan saldırıyorlar.. bir yandan eur/usd paritesi, bir yandan fdow..:([/quote]
hmm histemim nooniii noooniii 1.7170te bi stop yap diye zil çalmıştı. sonra kendi kendime bir yatırımcının kendi kendine edebileceği en tehlikeli cümleyi ettim ve yemeğe çıktım:
len daha ne kadar düşürecekler ki!
döndüğümde durum ortadaydı.
peeeeee
[quote=bull market;96828]Evet uzunlarla yola devam..
Asti sistemin grafiğini yolla, [COLOR=red]bak ne diycem, eğer sistem matriks de çalışyorsa, matriks tüm kullanıcıların sistemini çekebiliyor, arada bi çekiyolar, sistem çalma durumu var[/COLOR] yani nasıl olsa, sen bi resim atmışın çokmu?
Şunuda belirtiyim, piyasa al konumundadır, bundan sonra bir müddet boğa olucam....saygılar...[/quote]
sen bunda ciddimisin:eek::eek::eek::eek:
[QUOTE=jerfin;96829]sistemini yayınlamasan da olur, sonuçlarını paylaş yeter.. mesela şu an ne diyor, longa gel mi diyor, shorta gel mi diyor..:)[/QUOTE]
şorta gel bostana gel - longa gel destana gel modundadır .kom
Astiyi mafya kaçırmış. Yeni sitemini kara para aklamak için kullanacaklarmış. .dng