Long baby long..... :))) Yemişim Pala'sını da VOB'unu da.. Ben bildiğim gibi trade ederim... Ölümüne mokoko.... :..:
Printable View
Long baby long..... :))) Yemişim Pala'sını da VOB'unu da.. Ben bildiğim gibi trade ederim... Ölümüne mokoko.... :..:
[quote=Strategist;328197]Long baby long..... :))) Yemişim Pala'sını da VOB'unu da.. Ben bildiğim gibi trade ederim... Ölümüne mokoko.... :..:[/quote]
:mad::mad::mad::mad::mad:yyşd:::::::::baby:mad::mad::mad: yyşd:::
[quote=abka;328190]fırsatda eşitlik ,anayasal bir haktır...
by nın ,palanın;;; derinliği gördüğü malum..
amme ky ye yok..
bu kararı [B]danıştaya[/B] götüren olmadı mı..[/quote]
palanın görmeyle derdi yok bence.
amacı onu görmeyelim..
vob taki hacmin % 50 sini büyük oyuncuların yaptığını varsayarsak onlar bizi görse nolur görmese nolur ama kendilerini saklamaları önemliymiş demekki..
uygulama etik olmadı o ayrı..
[quote=The Tatar;328186]zamanlaması çok manidardı dünkü garan satışlarının..
maymuna bak deyip cepleri boşalttı pala :)
bizde sabah gab ini o sayede yedik ya :([/quote]
Emir silme geldikten sonra kapanışlar pek hoş değil. Son üç saniye 7.86 satılıp 7.98 kapattığı günü hatırlıyor musun??
81 bin bugün bi kez daha yanarsa süper olur..
Bizim alanı satanı görmemiz sanırım yurt dışında level II ye denk geliyor.Yurt dışında görülebiliyor mu alan satan takas vs..?
750 geliyo :)
[quote=bull market;328205]750 geliyo :)[/quote]
cover ve ilk parti kısalarım bekler orada :)))
[quote=flexy;328204]Bizim alanı satanı görmemiz sanırım yurt dışında level II ye denk geliyor.Yurt dışında görülebiliyor mu alan satan takas vs..?[/quote]
Amerika'da yanlış bilmiyorsam hisselerde hem adetler görünüyor, hem alan satan kurum isimleri. Futures'larda ise sadece adetler görünüyor, bizdeki gibi alan satan isimleri gizli...
[quote=Strategist;328210]Amerika'da yanlış bilmiyorsam hisselerde hem adetler görünüyor, hem alan satan kurum isimleri. Futures'larda ise sadece adetler görünüyor, bizdeki gibi alan satan isimleri gizli...[/quote]
bence alanın satanın vesikalık fotosunu da göstersinler.dng
ms yavaşladı...
çok geç aktarma var.
Sanki olması bişeyin olmasını bekliiyor büyükler..Bişey geç kaldı sanki vakit öldürüyorlar..