[quote=bull market;396060]bu pala yarın sabahda deli gibi almasın borç takası iyi oldu diye?
ula flatmı girsek geceye?[/quote]
ne flati dostum, borç takası iyi, zaten bu beklentiyle yükselttik deyip vereceklerini düşünüyorum.
Printable View
[quote=bull market;396060]bu pala yarın sabahda deli gibi almasın borç takası iyi oldu diye?
ula flatmı girsek geceye?[/quote]
ne flati dostum, borç takası iyi, zaten bu beklentiyle yükselttik deyip vereceklerini düşünüyorum.
üfff alayı göçüyo yurtdışının
[quote=bull market;396065]üfff alayı göçüyo yurtdışının[/quote]
Yapma yahu, yurtdışı göçüyorsa bizim terso manyak alır şimdi..kom.kom
geceyede flat
belli olmaz bunun sağı solu.
gatsby ne yaptı acaba?:)
iyi akşamlar.
[quote=bull market;396073]geceyede flat
iyi akşamlar.[/quote]
Ben short giriyorum.
İyi akşamlar.
[QUOTE=bull market;396073]geceyede flat
iyi akşamlar.[/QUOTE]
Bull hocam o zaman çıkmak zorunda kalmıştım 4/1 73.00, 4/2 73.00 , 4/3 73.125 ve son parça 4/4
72.825 den shortlayip 73,500 de şartlı stop yazıp aceleye çıkmıştım aynen duruyo... İyi olmuş piyasa....
hazine 8.1 milyar lira açık vermiş düşme nedenimiz bumuydu yoksa longcularımı avladılar ?? nasıl bi piyasadır anlamadımki yani kıbrısta kumar oynasak daha iyi valla, abi yorumun nedir işten dolayı son bir saat yoktum? ...
herkese iyi akşamlar yarın zor gün olucak anlaşılan.
[QUOTE=berkant;396094]hazine 8.1 milyar lira açık vermiş düşme nedenimiz bumuydu yoksa longcularımı avladılar ?? [B]nasıl bi piyasadır anlamadımki yani [/B]kıbrısta kumar oynasak daha iyi valla, abi yorumun nedir işten dolayı son bir saat yoktum? ...[/QUOTE]
:)))
Vob, namı diğer [B]çarkıfelek[/B] diyoruz zaten:p:p
kıbrısa gitmeye gerek yok yani, ama kıbrıs kumarhanelerinde hiçolmazsa çıtırlar var, vobda bazı inbeler var, fark budur:..:
bu arada yanlış anlama vobu tercih ediyoruz diye inbe tercih ediyor değiliz yani:..::..:, tamamen piyasada olup kaybettiklerimizi geri almaya çalışmak bizimkisi, nasıl olacaksa?
bugüne yorumum yok, bütün gün py lerin inbeliği ile geçti işte.
Günaydın:)
spot açılışı yukardan olmasına rağmen satışlarla sat konumunda devam ediyoruz.
short devam short
spot 72650
vob 72400 üzeri al olur.
ilk seans vob 71700-72300 aralığında yatay devam edebilir görünüyor