-
[quote=The Tatar;328169]futbolculuğundaki asiliği hocalığındada sürdürüyor..
fantastikte olsa iyi top oynatma arzusunda bence.
ciddi maçlarda biraz daha kontrollü oynatacaktır bence..
adamı alman milli takımı çağırıyordu bu gitmiyordu topçuluğunda,zaten ispanyolca konuşarak ayar vermeye devam ediyor almanlara :)[/quote]
atletico da oynadığı zamanları hatırlıyorum ben,zamanın iyi futbolcularındandı..
-
içimdeki SHORT arzusu dizginlenir gibi değil.özellikle yurtdışına bakınca bu arzu tavan yapıyor.
bir tutam SHORT var şu an elde sistem gereği ama AL verirse kapatır mıyım gerçekten bilemiyorum.isyan mı? evet isyan ulen isyan....
-
garanti tahtası korku tüneli oldu yahu..
canı sıkılan du bi garantide kademe indireyim diyor :)
-
dünkü kapanışına bakan bu sabah piyasa yerle bir olacak sanırdı.ama sabahki piyasa tam tersiydi.dün kapanışa doğru 4 kademe peşpeşe yıktılar.sanırsın VARYO falan.koca GARAN oyuncak oldu.bi aşağı bi yukarı.
[quote=The Tatar;328179]garanti tahtası korku tüneli oldu yahu..
canı sıkılan du bi garantide kademe indireyim diyor :)[/quote]
-
[quote=TÜRKOĞLU;328183]dünkü kapanışına bakan bu sabah piyasa yerle bir olacak sanırdı.ama sabahki piyasa tam tersiydi.dün kapanışa doğru 4 kademe peşpeşe yıktılar.sanırsın VARYO falan.koca GARAN oyuncak oldu.bi aşağı bi yukarı.[/quote]
zamanlaması çok manidardı dünkü garan satışlarının..
maymuna bak deyip cepleri boşalttı pala :)
bizde sabah gab ini o sayede yedik ya :(
-
bşktas hareketlendi..
ammme yemezler..
dün altın vuruşu yaptılar..
artık aşşağı..
-
bi daha 200 lere gelirse 2.parti longlar devreye girer..
çok vakit geçirdik aynı seviyelerde..
-
fırsatda eşitlik ,anayasal bir haktır...
by nın ,palanın;;; derinliği gördüğü malum..
amme ky ye yok..
bu kararı [B]danıştaya[/B] götüren olmadı mı..
-
[quote=a.kaya;328157]TA cı arkadaşlara bi şey sorcam fiyat grafında 2 dip yukarı ama aynı yerlerdeki indik dipleri aşağı bunun hakkında kara kaplı kitapta bi şey okudunuzmu hiç Stro ve asti hocam özellikle siz :..:[/quote]
Kaya üstat indikten indiğe çok fark olduğu için o kısmını bilemem ama şunu bilirim ki, ikili dip ve ikili tepelerin sadece iki türü trend bitirir. Geri kalan tüm türleri eninde sonunda badem olur... Şimdi o iki tür hangisidir diye yazar çizerim grafikte gösteririm falan ama bilirim o kadar uğraşırım ancak iki teşekkür alırım, o yüzden zahmete gerek yok... :)))
-
[quote=a.kaya;328167]Astibaron iyiki bi soru sordun yokmu cevap verecek ciddi olarak :..:[/quote]
yazı tura at... by strobaba
-
[quote=excali;328171]Niye benim dişlerimi sormuyon, lem?:::[/quote]
kırık da ondan
-