buyuk fırtınanın kopmasına çok az zaman kaldı.
başta sp 500 olmak uzere tum borsalarda tshunami tum hızıyla hareketlendi.
crasha hazırlıklı olunuz.
imkb en fazla kaybettirecek borsaların başını çekecek:dü::dü:.dng.lelele
Printable View
buyuk fırtınanın kopmasına çok az zaman kaldı.
imkb en fazla kaybettirecek borsaların başını çekecek:dü::dü:.dng.lelele
[quote=kayahan;258853]buyuk fırtınanın kopmasına çok az zaman kaldı.
imkb en fazla kaybettirecek borsaların başını çekecek:dü::dü:.dng.lelele[/quote]
mart ayından beri aynı şeyleri yazıyorsun piyasada sana inat zirveler kırıyor ama iyi bir ters indicatorsün....
[quote=kayahan;258853]buyuk fırtınanın kopmasına çok az zaman kaldı.
imkb en fazla kaybettirecek borsaların başını çekecek:dü::dü:.dng.lelele[/quote]
uzun gırdıım bu gecede gelmekle kraş diye benı cok mutlu ettın gayahan ..saolasın...:))
[quote=TÜRKOĞLU;258182]hayırlı uğurlu olsun yahu bizde yeni araba aldık ayıptır söylemesi hazır 2010 modeller kampanyalı iken v.s.almadan evvel peugot bayiisinede baktık.fiyatları uygun,iç dizaynı güzel ama kaportası çok zayıf geldi bana.inşallah bol hava yastıklısından almışsınızdır :..::..::p:p
kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin allah :)[/quote]
Yeni baktım daha foruma, bütün gün gez akşam ne olmuş diye endekse bak, tevekkeli hanım sen nasıl para kazanıyorsun hayret ediyorum diye boşuna demiyor. :..: Daha önce benzinli golf vardı, daha oturaklı araba ama biraz fazla yakıyordu. :..: Baya bir inceledikten sonra aldım, yakıt tüketimi gerçekten çok iyi, yarı otomatik şanzıman başarılı, muadili dizel golften 3 bin euro ucuz ( mersedes alınıyor aradaki farka :..: ) Pejonun yaptığı en iyi araba diyebilirm. Sizin hanımda ayda şehir içi 1.500-2.000 km yapıyorsa tavsiye ederim. :D Size de hayırlı olsun yeni arabanız.
[quote=tırtıl;258854]mart ayından beri aynı şeyleri yazıyorsun piyasada sana inat zirveler kırıyor ama iyi bir ters indicatorsün....[/quote] yolun açık olsun gardaş bir gun bana hak vereceksin.
inşallah pişman olmazsın.
finanz sektöru hasta komada
tr deki bankalar da tam komada.dng.dng
halkı hep yalanlarla televoleci medya ve degnekçileri kandırdı..boks.
şimdiye kadar uyuşturucuyla ayakta kaldılar..heyk
artık tum yollar kapandı..dng
artık uyuşturucuda fayda etmeyecek..dng.dng
deniz kurudu.
crashh tum hızıyla zıplaya zıplaya yolda.dng.dng.boks.:dü::dü:
gayahan patron rallimi dedin ne dedin patron .. üvvv .. teprik ederim .. eheuhheuhu
[quote=EMEKDAR;258388]Jelibon hoca yazdı,
Bir önceki sayfada var,yazı tura at...;)
Papatya çiçeği bulabilirsen ondanda bakabilirsin...:::[/quote]
EKONOMİST Kardeş,
Papatya falında S&P 1040 ı kıracak çıkıyorda bizden saklıyorsun...teessüf
ederim,kırıldım size....üüü
[IMG]http://forexforums.dailyfx.com/attachments/eur-usd/60629d1277923602-discuss-eur-usd-news-dailyfx-analyst-cowboy.jpg[/IMG]
[I][IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd359/nilobutay/dfgs.gif[/IMG]:dü::dü:.dng.boks.:dü::dü::dü::dü::dü::dü::dü::dü:[/I]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=329708&resize_x=600[/IMG]
[quote=aslan;258168]Ben de gittim 20.000 Euro verdim hanıma 308 dizel otomatik aldım. :..: Daha önce koysana şunları Kayahan.[/quote]
308 iyi ama 3008 çook iyi beahhh
bu arada... EFE 3d neymiş lem öyle..dedikleri kadar varmış ha..tekirdağa rakip olur hatta geçer bu..beeehh
[quote=kayahan;258865]yolun açık olsun gardaş bir gun bana hak vereceksin.
inşallah pişman olmazsın.
finanz sektöru hasta komada
[B]tr deki bankalar da tam komada[/B].dng.dng
halkı hep yalanlarla televoleci medya ve degnekçileri kandırdı..boks.
şimdiye kadar uyuşturucuyla ayakta kaldılar..heyk
artık tum yollar kapandı..dng
artık uyuşturucuda fayda etmeyecek..dng.dng
[B]deniz kurudu.[/B]
crashh tum hızıyla zıplaya zıplaya yolda.dng.dng.boks.:dü::dü:[/quote]
Siz öyle sanın,yasdug altında 200 mliyar dolarlık altun varmış,onnarı çekecekler bankalara...
Bide unnarı ele geçirirlerse,artık memlekette memlekete ait bişe kalmaz...üüü
Dur aklıma bişe geldi...
Ateş altunu,altun kadını eritirmiş...
Altunlar kadınların elinde,zor alırlar...alsalarda en ufak terslikte doğduklarına pişman ederler unnarı...ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selçuklu patron bu son haaa çokmu uzun oldu...:o
[quote=jelibon;258330]Şimdi dünkü kapanış iki haftadırki 3 .üncü 90'lık satış günü.
Şaka bir yana O.B.O artık konfirme oldu. Zaten son yükselişin bu O.B.O için olduğunu söylemiştim. Ben bu O.B.O nun ilerde tam çalışmayacağını düşünüyorum ama o sonraki aşama. Çalıştığı zaman göreceği yer 875.
Kısa Orta vade long için sebep yok ve uzak durulmalı.
İlk i düşüşden sonra,
ii tepki 10200'e a ile değdi, b ile düştükden sonra, c yükselişi yine 10200'e gitti ve kısa kaldı orda.
Kısa kalınca iii başladı.
Dün biten bunun ilkiydi.
Dün net 5 dalga saydım.
Bugün yarın bunun yatay artısı olur hatta seans içlerinde biter.
Şöyle diyim hafif yatay artı yani 9900-10000 arasından ikinci düşüş başlayacaktır ve sert olacaktır, piyasanın 3-5 gün içinde dünkü gibi sert düşüş yapma ihtimali çok kuvvetlidir.
Yükselişler satış fırsatıdır. Ancak pazartesi tatil. Bu hafta son 3 gün artık.
Değilmesi gereken fibo değerleri 1007 ve 945.
Destekler 1040, 1032, 1018, 990.
Dirençler 1058, 1070, 1090.
Benim sayım her yerden farklı
B B düşüş içinde A B C D E yapıyoruz.
E nin 1040 ı kırmasını ancak 1007 veya 945 den B C yükselişi başlatmasını bekliyorum.
Bu senenin dibi gelmedi diyordum, haklı çıktık. Şimdi o dipden alan seneye iyi para alacak. Yanlız bu kısım ilerde belki değişecek.
Jelibon.[/quote]
1007 - 1024 arası dönüş bana uyar Jelibon patron. Kayahan'dan yeni trend bekliyoruz. '' We are the Turkish Airlines '' :..:.