-
[quote=Strategist;328154]Lem 17500 cevap yazmışız patronun topic'ine ama kendisi yok... Bu nasıl iş arkadaş... Kokudan mı rahatsız oluyor ne... Kanalizasyonda yaşıyor olsak da biz de insanız... üvvv... Selpatros!!! üvvv... :)))[/quote]
imzama bile gelmedi yaww..hayretüüü
-
akşam olsada BJK maçını izlesek.bi o keyif veriyor.vob tan hayır yok.pala içine ediyor her hareketin.ne çıkış çıkışa benziyor ne iniş inişe.
-
[quote=Strategist;328156]Patron öyle olsa bile o üç günde ortalama 2.000'er puan düşse olur 6.000 puanlık düşüş.. Sen tamam düşüş onaylandı der short'larsın, ondan sonra aşırı satıştan bir teper... Bi daha kendine gelemezsin... :)))[/quote]
Ustad ben 15 lik ile işlem yapıyorum tepme gelirse bende teperim :..: bunu sadece uv li trend açısından söyledim yani olaya tepeden bakma olayı :p
-
80750 de bekliyoruz dedik,tahrik ettik ama pala 79750 anladı galiba :)
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;328163]akşam olsada BJK maçını izlesek.bi o keyif veriyor.vob tan hayır yok.pala içine ediyor her hareketin.ne çıkış çıkışa benziyor ne iniş inişe.[/QUOTE]
Schuster'in de paladan farkı yok :::
-
Astibaron iyiki bi soru sordun yokmu cevap verecek ciddi olarak :..:
-
[quote=enorton;328166]Schuster'in de paladan farkı yok :::[/quote]
futbolculuğundaki asiliği hocalığındada sürdürüyor..
fantastikte olsa iyi top oynatma arzusunda bence.
ciddi maçlarda biraz daha kontrollü oynatacaktır bence..
adamı alman milli takımı çağırıyordu bu gitmiyordu topçuluğunda,zaten ispanyolca konuşarak ayar vermeye devam ediyor almanlara :)
-
SCHUSTER'e can gurban.palanın yanında süt dökmüş kedi gibi kalır.rakip takımlar açısından söylediysen evet.rakipler KY, SCHUSTER ve dolayısı ile BJK PALA gibi oluyor artık :::
[quote=enorton;328166]Schuster'in de paladan farkı yok :::[/quote]
-
[quote=Astatin;328152]Kapmışsın mesajı:D:D:D
Strobaab strobaba neden dişlerin bu kadar büyük..:)[/quote]
Niye benim dişlerimi sormuyon, lem?:::
-
dow future sabahtan beri yeşil,böyle günlerin sonu genelde pek iyi olmuyor ama du bakalım..
bu arada 300 altından çıtır bir long denemesi yaptım..
-
[quote=a.kaya;328167]Astibaron iyiki bi soru sordun yokmu cevap verecek ciddi olarak :..:[/quote]
Acemi ve cahal birinden cevap ister misin?
-
Son olarak Schuster'den palaya sevgilerle diyorum ve kaçıyorum. Pes2011 beni bekliyor :D
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs732.ash1/162616_483883323609_635283609_5737938_4958661_n.jpg[/IMG]