[quote=OttomanEmpire;363397]Hocam uzunları vermek için belirlediğiniz ya da öngördüğünüz bir fiyat var mıdır?
teşekkürler.[/quote]
yok..
Printable View
[quote=OttomanEmpire;363397]Hocam uzunları vermek için belirlediğiniz ya da öngördüğünüz bir fiyat var mıdır?
teşekkürler.[/quote]
yok..
eüzü..bindik yine gemiye..eşhedü...
[quote=Astatin;363404]eüzü..bindik yine gemiye..eşhedü...[/quote]
günlük ne diyor ben bir haftadır pupu görüyorum
pis bi dalga yaw,
sistemi zorluyo,ben zorlanmıyorum,sadece param eksilmiş galiba bi miktar..hehehe:D
[quote=aslan;363409]günlük ne diyor ben bir haftadır pupu görüyorum[/quote]
patron doğrudur, temel indikatörlerin bazılarında PUPU var...hem de çok belirgin..peki ben neden şort govalıyorum... diyeyim;
Şimdi otomobil camiasında geyik vardır ya, abi o kasaya 1.6 motor konur mu yaww diye..burda da manzara öyle..barlara bakınca güzel duruyor..ayrıca pupular falan var ama; hareket boyunca para girişi olmamış doğru dürüst... mfi nin değeri çok enterhasan... bir diğer konu, bir çeşit normalize cci olan CHO (-ki yatay da ve küçük tepkilerde iyi çalışır arkadaş) epe yapmış aşşa dönmek üzere... yani bu çıkış sanki fake gibi geliyi bana..amma tedbiri elden brakmamakk lazım..H-L farkının yüksek olduğu bir iki seans geçerse ve fiyat artılar yaparsa MFI kendşnş toparlar ve hatta CHO da başını yukarı çevirir..amma ne bilim işte..bence çevirmeyecek :D Daha doğrusu, yukarı gidecekse bile önce graftaki gibi bir geri geliş yapması lazım..Öbür türlü çok kolay olur..
O kasaya 1.6 motor az abi sonuçta:D
[IMG]http://i55.tinypic.com/6nysy8.png[/IMG]
[quote=Astatin;363419] :D Daha doğrusu, yukarı gidecekse bile önce graftaki gibi bir geri geliş yapması lazım..Öbür türlü çok kolay olur..
O kasaya 1.6 motor az abi sonuçta:D
[IMG]http://i55.tinypic.com/6nysy8.png[/IMG][/quote]
Buradan dönerse öyle böyle olmaz kanlı relizasyon yaşanır bir süre yukarı unutulur :) istemeyiz değil mi :)? aman bana ne ben doğru yönde olam da yoksa silindir geçer
[quote=babazulu;363421]Buradan dönerse öyle böyle olmaz kanlı relizasyon yaşanır bir süre yukarı unutulur :) istemeyiz değil mi :)? aman bana ne ben doğru yönde olam da yoksa silindir geçer[/quote]
Zulubab,
Zaten ben de yukarı çıkacaksa bile....dedim:D:D yoksa bence de graşka...
bize her yer graşka:D:o badem graşkada olabilir..ayrı..gaddar sazan ın ed si çok gaddar duriii
Saat 17 de veri gelecek arkadaşlar..
1.6 turbolu patron çip de yaptırdık. :p
[quote=OttomanEmpire;363423]Saat 17 de veri gelecek arkadaşlar..[/quote]
???????????? hangi veri?
[quote=kanterturk;363428]???????????? hangi veri?[/quote]
veri geldi. conference boar tüketici güven endeksi gerçekelşen:58,4.
beklenti 60,2
[quote=aslan;363427]1.6 turbolu patron çip de yaptırdık. :p[/quote]
ha bak bi de öyle bir durum var..folksvagın yapmış, hacim düşük moturda ama beygir yüksek..yani grafta gizli, hi-tech beygirler varsa bilemem..otherwise,,,graşka.lelele
Bu 76800 hiç geçilmicek galiba
geçilirse rahat bi yaslanacam
Pardon arkadaslar uzun zaman foruma bakamadim selcuk patron nerelerde
[quote=oguzhan;363438]Bu 76800 hiç geçilmicek galiba
geçilirse rahat bi yaslanacam[/quote]
patron tikkat et yalnız...
tüfek icad oldu biliyon:)
[QUOTE=Astatin;363441]patron tikkat et yalnız...
tüfek icad oldu biliyon:)[/QUOTE]
Patron ben desdek verdim yoksa zordu
[quote=oguzhan;363443]Patron ben desdek verdim yoksa zordu[/quote]
10 numero yanıt teprik ederim
cümleten iyi aksamlar
Kandiliniz mübarek olsun
[QUOTE=Astatin;363444]10 numero yanıt teprik ederim[/QUOTE]
Tebrikler bir mukabele patron
Kandiliniz mübarek olsun...:)
Günaydın.
kd=76.525
uzun ve sistematik devam..:::
13.00 te bugün çıkacağım dışarı...
Gunaydin hayirli isler long devam 200 u gecebilecezmi bakalim ona gore pozisyinu degistirecem
[COLOR=red]77.225-77.675-78.450[/COLOR]
--------------------------
[COLOR=darkgreen]76.475-76.025-75.275[/COLOR]
[COLOR=black]ilk dirençteyiz..[/COLOR]
herkese günaydın..bol kazançlar.
Yunan oylamasi bugunmus:)
GUNLUK BULTEN (OYAK YATIRIM)
PIYASANIN HAFIF ALICILI ACILMASINI BEKLIYORUZ...
YUNANISTAN PARLAMENTOSUNDA
BUGUN 78 MILYAR EURO’LUK TASARRUF VE OZELLESTIRME PAKETININ OYLANMASI
BEKLENIYOR. OYLAMA YUNANISTAN ICIN TAMAM MI DEVAM MI NITELIGINI TASIYOR.
PIYASALARDA OYLAMANIN OLUMLU SONUCLANACAGINA ILISKIN BEKLENTILER FIYATLANIYOR.
PAKETIN ONAYLANMASI ILE BIRLIKTE 12 MILYAR EURO’LUK KREDI DILIMI SERBEST
KALACAK OLUP ULKE TEMMUZ, AGUSTOS DONEMI ICIN NEFES ALACAK. EURO DEGER
KAZANIYOR. EURO-DOLAR PARITESI BU SABAH 1,438 SEVIYELERINDE ISLEM GORUYOR. DUN
AVRUPA MERKEZ BANKASI BASKANI TRICHET’IN ENFLASYONA VURGU YAPMASI ISE BANKANIN
GELECEK TOPLANTISINDA FAIZ ARTIRIM BEKLENTILERINI ARTIRDI. DUN TBMM’DE
GERCEKLESEN YEMIN TORENINDE ANA MUHALEFET PARTISI CHP MILLETVEKILLERI YEMIN
ETMEDI. DUNKU ISLEMLERI %9.18 SEVIYESINDE TAMAMLAYAN GOSTERGE TAHVIL FAIZLERI
BU SABAHA ACILIS ISLEMLERINDE %9.17, TL ISE EURO-DOLAR SEPETI KARSISINDA 1,997
SEVIYESINDE BULUNUYOR. DUN YURTDISI PIYASALAR PARALEL OLARAK YUKSELEN IMKB’DE
HAFIF ALICILI BIR ACILIS BEKLIYORUZ.
DUNUN YORUMU
IMKB-100 ENDEKSI GUNU
%1.4 ORANINDA DEGER KAZANARAK 62,819 PUAN SEVIYESINDEN KAPANIS GERCEKLESTIRDI.
OYAK YATIRIM MENKUL DEGERLER
OYAKYATIRIM.COM.TR
**RAPORUN TAMAMI EKTEKI DOSYADA BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
Vadelı pıyasalar gunluk bultenı (oyak yatırım)
yukarı yonlu ana trend devam edıyor...
Sozlesme dun 75.725 - 76.925 bandında
hareket ederek gunu %1.29 artıs ıle 76.800 sevıyesınden kapattı. Sozlesmede
dun acılısın ardından 76.000 sevıyesı uzerıne hareket yasandı. Yasanan
alımlarla 77.000 sevıyesıne kadar hareket devam etse de bu sevıyede dırenc ıle
karsılasıldıgı goruldu.
79.000 - 79.250 ana dırenc bolgesı
76.750 - 77.000 ana dırenc bolgesı (dun test edılen ve dırenc olarak calısan bolge)
75.250 - 75.500 ana destek bolgesı
75.250 ana pıvot sevıyesı (ana trend degısım sevıyesı)
74.000 - 74.250 ana destek bolgesı
73.000 - 73.500 ana destek bolgesı (asagı yonlu harekette destek bulunan bolge)
sozlesmede dun 76.000 sevıyesı de asılmasının ardından yukarı yonlu ana trendın guclenme
egılımınde oldugu gozlendı. Ancak yasanan yukarı yonlu harekette 76.750 -
77.000 bolgesınde dırenc ıle karsılasıldıgı dıkkat cektı. Yukarı yonlu ana
trendde guclenmenın devam edebılmesı ıcın bu bolgenın asılması gerektıgını
dusunmekteyız. Olası boyle bır durumda da ılk etapta 79.000 - 79.250 ana
dırenc bolgesının hedef bolge konumunda olabılecegı gorusundeyız. Bu asamada
75.250 ana pıvot sevıyesının uzerınde kapanıs yasandıgı surece yukarı yonlu ana
trendın devam etme egılımınde olabılecegını dusunmekteyız.
Hazıran vadelı sozlesmenın gune 77.000 - 77.250 bolgesıne yakın bır baslangıc yapabılecegını dusunmekteyız.
Oyak yatırım menkul degerler
oyakyatırım.com.tr
**raporun tamamı ektekı dosyada bulunmaktadır***
Hay arkadaş ya, pozisyonumun endeksle savaş modunda olması kadar kıl olduğum bir durum yok... şahsen ben barış yanlısı biriyim..endeks ne ederse o yönde olmak isterim ama yakalanıyoruk bazen sele.. adam boşa dememişş yawi "savaşma sıvış :))...
ü[url]www..[/url] du bakalım..graş senaryo liyv
Bu yunanliarda yurek varmi dir ki oylamadan red karari ciksin.....batsalardi da bize zarari olmasaydi...Yillardir turkiye ile sidik yaristirirsan olacagi bu yakinda birak ucagi kursun alacak paralari kalmayacak:)
[quote=Astatin;363501]Hay arkadaş ya, pozisyonumun endeksle savaş modunda olması kadar kıl olduğum bir durum yok... şahsen ben barış yanlısı biriyim..endeks ne ederse o yönde olmak isterim ama yakalanıyoruk bazen sele.. adam boşa dememişş yawi "savaşma sıvış :))...
ü[URL="http://www.."]www..[/URL] du bakalım..graş senaryo liyv[/quote]
sıvışmak long ise ; çinliler için realizasyon zamanı gelmiş demektir :::
uzunlar flatos...
76200 e bı yolculuk yapma ihtimaliyle(bu yolculuğu yapmaya da bilir) minör hedef 78100 sankim..:)
du bakalım..
[quote=ATHLON;363506]uzunlar flatos...
76200 e bı yolculuk yapma ihtimaliyle(bu yolculuğu yapmaya da bilir) minör hedef 78100 sankim..:)
du bakalım..[/quote]
misal,
hem sevişen hem sıvışan bir arkadaş bu..:D:D:D abi ayıp valla, aranızda hiç bi şey olmamış gibi, longlar üzerinde hain emellerine ulaşınca kapıyı çarpıp çıktın ...:o:o:o boyun devrilmesi emi:D
[quote=reverse;362624]beklentim haziran vadenin 70.000 in altını görüp 72.000 civarı kapatacağı yönünde[/quote]
bu kadar yanılacağımı hiç düşünmemiştim tekrar iyi bir ders oldu
sistem bugün ala geçti fakat 78.000 üstünde uzuna geçerim
bazılarına ters gelecektir bu şekilde trade etmek fakat yavaş trend takibi yapıyordum daha da ağırlaştım işin özeti bu
[quote=last trader;363504]Bu yunanliarda yurek varmi dir ki oylamadan red karari ciksin.....batsalardi da bize zarari olmasaydi...Yillardir turkiye ile sidik yaristirirsan olacagi bu yakinda birak ucagi kursun alacak paralari kalmayacak:)[/quote]
valla adamların atasözlerinde "çalışma" ve "çalışanları" keriz yerine koyan bol bol laf var..bence onlar yakında sidiğe dönüştürebilecekleri su bile bulamayabilirler:D:D
her ne kadar, yunan ı euro dan çıkarma lafının, onları korkutmak ve planı kabul etmelerini sağlamak için ortaya atılmış birşey olduğunu düşünsem de, olur ya kazara öyle bir şey olursa eurusd önce bi yukarı uçar... yunanistan da eyice bizim ekonomik ardalanımıza girer..sonuçta ukrayna dan daha yakın:D
[quote=Astatin;363508]misal,
hem sevişen hem sıvışan bir arkadaş bu..:D:D:D abi ayıp valla, aranızda hiç bi şey olmamış gibi, longlar üzerinde hain emellerine ulaşınca kapıyı çarpıp çıktın ...:o:o:o boyun devrilmesi emi:D[/quote]
Efe Yörük Ali misali dağlarda saklanıyorum stetom...kolluk kuvvetleri çok zalim ağanın..:)
[quote=ATHLON;363514]Efe Yörük Ali misali dağlarda saklanıyorum stetom...kolluk kuvvetleri çok zalim ağanın..:)[/quote]
way way... bu ne felsefesi sayın aftlopetro... long olunca yükseklere dağlara zirveye çoıkmak..hımm enterhasan... huzur felsefesinin kapitalist para kazanma hırsı ile mix edilmiş halii..çok postmodern olmuş teprik ederim.:D
yalnız şort olduğun zaman ne yapıyon?..hee ya suya dalıyorundur tüplü yada maden ocaklarına gidiyosundur:D:D peki flat olduğunda ne ediyon..? *****i küle gömüp uyuyosundur herhal:D:D
bu arada, zonguldak da meraktan çook derinlere inmiştim maden ocağında... feci bir duygu..hele ışıklar sönünce... ruhsal derinlik sarhoşluğu oldum dyeyim ben size..tavsiye ederim
[quote=Astatin;363511]valla adamların atasözlerinde "çalışma" ve "çalışanları" keriz yerine koyan bol bol laf var..bence onlar yakında sidiğe dönüştürebilecekleri su bile bulamayabilirler:D:D
her ne kadar, yunan ı euro dan çıkarma lafının, onları korkutmak ve planı kabul etmelerini sağlamak için ortaya atılmış birşey olduğunu düşünsem de, olur ya kazara öyle bir şey olursa eurusd önce bi yukarı uçar... [COLOR=red]yunanistan da eyice bizim ekonomik ardalanımıza girer..sonuçta ukrayna dan daha yakın:D[/COLOR][/quote]
.lelele.kom.brvkarisiklik bitsin ziyarete gidecem ekonmilerini canlandirmak lazim....
[quote=last trader;363517].lelele.kom.brvkarisiklik bitsin ziyarete gidecem ekonmilerini canlandirmak lazim....[/quote]
tavsiye etmiorum..:)..zira oranın en sağlamları bile geçen ay itibariyla bu süreci italyan ve ege sularında geçiriyorlar mega yatlarında...(yahu bu krizler hakkaten sırf ky yi vuruyor yahu..ülke farketmiyor..adamlar 1 aydır sularda geziyor ülke batarken..:)
[quote=ATHLON;363520]tavsiye etmiorum..:)..zira oranın en sağlamları bile geçen ay itibariyla bu süreci italyan ve ege sularında geçiriyorlar mega yatlarında...(yahu bu krizler hakkaten sırf ky yi vuruyor yahu..ülke farketmiyor..adamlar 1 aydır sularda geziyor ülke batarken..:)[/quote]
parasi olana kriz firsattir zaten..olmayan napsin zaten yokk
Spot + makas attı vadeliye.
vobu tutuyorlar yukarı almıyorlar.
on the way