Sn. Başbakan TV de "bakın hayırcılar bile kazanıyor. Allahualem borsadakiler hep hayırcıdır" demişti ama rakamı telafuz etmemişti sanırım. 90.000 olunca onuda söylemesi rahat olur.
Printable View
Sn. Başbakan TV de "bakın hayırcılar bile kazanıyor. Allahualem borsadakiler hep hayırcıdır" demişti ama rakamı telafuz etmemişti sanırım. 90.000 olunca onuda söylemesi rahat olur.
kontrat fiyatında 900 kademesini atlayıp direk 1000 yapacaklarmıs:)
dow ve EUR/USD kabarıyor... Ne heyecanmış 5dk yaw..60dk nın rahatlığı nerede varmış.
abowww şimdi 100.000 olursak teminat 1000 tl olcak uff ya olmasın 100 bin
benim gördüğümü sizde görüyomusunuzzz oyyy oyyy oyyyyy aşağısı uçurum hadi pala yap bi bangi camping
bak şortçu olarak bi ben bi sen kaldın hadi atla aşağıııı üwwwww
Duruyor duruyor sonra mıçına neft yağı sürülmüş gibi zıplıyor.
70000 den beri koşan piyasanında yorulacagı yer gelir agalar.. hep koş hep koş nereye kadar... ula 55000 de iken çökecek diye hor hor otluyoduk ortada endex oldu 90000 biz hala çöküş peşindeyiz :) akşama güzel bi yazı yazıcam inş konuyla ilgili oldugunu düşündüğüm bi yazı..
The last Ayu .boks. - 89750 shortlarıyla kendini tavana asan kahraman ...
Neft yağını ararken bunu buldum.:..:
Resimde görülen bitkiden elde ediliyor neft yağı, turpentine diye geçiyor yabancı kaynaklarda. Ekseriyetle deli gibi koşmasını istediğiniz kişi ya da mahlukun belirli bir bölgesine tatbik edildiğini söylüyor uzmanlar. Dün geceki Atletico Madrid - Galatasaray maçından sonra Vicente Calderon'un soyunma odalarını temizlerken misafir takım soyunma odasında boş bir neft yağı şişesi bulmuş temizlik görevlileri. Bizim kültürümüzde önemli bir yeri olduğundan neft yağına ilişkin özdeyişlerin ben tahmin edebiliyorum kime ve nasıl tatbik edilmiş olabileceğini. Keza her iki devrede çok ayrı 2 karakter sergiledi bu topçumuz, ilk devre adım atacak hali yokken, ikinci devre yerinde duramadı, koşmadan, depar atamadan edemedi. Her kim öğrettiyse Rijkaard'a tebrik ediyorum kendisini. Belki de Rijkaard değil de Arda'nın başının altından çıkmıştır. Asıl merak ettiğim kim tatbik etti elemana neft yağını?
600 pivan + makas pehhhhhh insaf yahu.. edep yahu...
[QUOTE=kitaro;298421]benim gördüğümü sizde görüyomusunuzzz oyyy oyyy oyyyyy aşağısı uçurum hadi pala yap bi bangi camping
bak şortçu olarak bi ben bi sen kaldın hadi atla aşağıııı üwwwww[/QUOTE]
yukarısı da feza ve bu yakıtı bol bulmuş en azından şimdilik stratosfere kadar geldi :) tıpkı roketler gibi bünyesindeki yakıt tankının bir kısmını attı sımdı daha hafif ve buyuk bır guruhtan da kurtulmus durumda.. uydu yorungesıne ulasana kadar yakıtı bıtırıp hedefine gidecektir.. dikkat edilmesi gereken husus ivmede azalma olup olmadıgı :)
[quote=Kennym;298432]yukarısı da feza ve bu yakıtı bol bulmuş en azından şimdilik stratosfere kadar geldi :) tıpkı roketler gibi bünyesindeki yakıt tankının bir kısmını attı sımdı daha hafif ve buyuk bır guruhtan da kurtulmus durumda.. uydu yorungesıne ulasana kadar yakıtı bıtırıp hedefine gidecektir.. dikkat edilmesi gereken husus ivmede azalma olup olmadıgı :)[/quote]
yok ağa tamamdır bu iş tepe göründü kesin eminim buna
YYLD...eynseynç
işte neden 105 000 diyorum ancak ben bunu yıl sonu bekliyorum demiştim
düzeltme gelmesi lazım 93*** gibi
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/1791.jpg[/img][/url]
daha %1 iz yaw..hele bi %2 yapak..üühühü..son dakikaalra doğru yine hüülülülülüülü yaparlarmı acaba
[quote=Astatin;298440]daha %1 iz yaw..hele bi %2 yapak..üühühü..son dakikaalra doğru yine hüülülülülüülü yaparlarmı acaba[/quote]
abi yukarda yer kalmadı kemerleri bağla aşağı düşecez
[quote=kitaro;298443]abi yukarda yer kalmadı kemerleri bağla aşağı düşecez[/quote]
early flat alarmlarını çalıştırdım kitara patara..kaçarız icabında
her zamanki gibi ilk dönüşü dolar yaptı hadi şortçular geçmiş olsun
[quote=kitaro;298434]yok ağa tamamdır bu iş tepe göründü kesin eminim buna[/quote]
bir fıkra vardı. "[B]SON SÖZLERİ[/B]" başlığı altındaydı. Paylaşayım;
Ahmet ile necati bey yüzme bilmezler ama birlikte yazın sıcağından kaçmak için denize girerler. Ahmet necati abisine biraz açılarak seslenir..
Necati abi.. Necati abi gel gel boyu geçmiyor..!
[quote=kitaro;298443]abi yukarda yer kalmadı kemerleri bağla aşağı düşecez[/quote]
93400 civarı var hocam
hayde 90000...çuf çuf
[quote=a.kaya;298448]93400 civarı var hocam[/quote]
abi ben 300 puan stoploss koydum ama patlamıcak bak inan buna ama benim stop patlarsa burası 100000 falan uçar yani ama ben palayla özelden konuştum 90000 i geçmeyecekmiş ühühühühüh.lelele.lelele.lelele.kom
bir bir bir bir....longların yarısını 900 den verdim....bir bir bir
[quote=Astatin;298449]hayde 90000...çuf çuf[/quote]
bi çuflayamadı 90.000 e
[QUOTE=kitaro;298434]yok ağa tamamdır bu iş tepe göründü kesin eminim buna[/QUOTE]
S&P not artırımı beklentisi varmış piyasada.. bu piyasa nerdeyse ** bi bizim boyle beklentilerimiz yok.. uehu bu hafta tek işlemde FATALITY yapacaklar galiba ayulara... not artırımı ile .. tum kontratları kapatırlar ohhh sen sag ben selamet :) yenı kontratta ben de babalarla aynı pozu aalıcam :D XXX ne alırsa bende onu yapacam :D ::::::::::::
hadi kraşiensynC... üwwwwwww
775 dende kalanını verdim..ful flat
[quote=Kennym;298454]S&P not artırımı beklentisi varmış piyasada.. bu piyasa nerdeyse ** bi bizim boyle beklentilerimiz yok.. uehu bu hafta tek işlemde FATALITY yapacaklar galiba ayulara... not artırımı ile .. tum kontratları kapatırlar ohhh sen sag ben selamet :) yenı kontratta ben de babalarla aynı pozu aalıcam :D XXX ne alırsa bende onu yapacam :D ::::::::::::[/quote]
abi o şaibeler yalan dolan bak sen bile not arttırımı varmış dediysen burası tepedir geçen aylarda böyle 4000 paun kaldırdım şorttan o zamanda teksasın forumunda not arttırımı olacak yarın diye şaibe yaymışlardı
89800 şort bakalım şorttan para kazanabilecek miyiz denemesi
[quote=Astatin;298456]775 dende kalanını verdim..ful flat[/quote]
way**..piyasa dedik iemre ki kademe kaymış..725 den gitmiş üühühhü
keh keh keh gidemiyo bi yere endex.. ee kolay mı ayuların safını koruyorum ,
+99 to all skills shortumla yükselişi durdurdum..
Yapabileceğinin hepsi bu mu PALA ? u shall not raise :cool::cool:
az kala flatlıyacaktım ama 1 dk lık bile sat vermedi henüz ama tam sınırdan döndü ama tırsmıyorda değilim hani
bi anca 750 artık kırılmalı ve 900 üstüne atmalıyız
ya [COLOR=red]burdan [/COLOR]bi zıplama daha yapacak 800-1000 puanlık ya da kitaro hocamın 1000 lik düzeltmesi gelecek :..: :..: :..:
buran diyorum asti 2 şıklı evet ama yer olarak belirtiyorum :::
[quote=a.kaya;298468]ya [COLOR=red]burdan [/COLOR]bi zıplama daha yapacak 800-1000 puanlık ya da kitaro hocamın 1000 lik düzeltmesi gelecek :..: :..: :..:
buran diyorum asti 2 şıklı evet ama yer olarak belirtiyorum :::[/quote]
önce bir önceki mesajındaki ve yerine veya yazman lazım..750 yi kırmak veya 900 ün üstüne atmak demek istedin herhal:p
dow öncesi dinlenmeye çekildi..
[QUOTE=kitaro;298457]abi o şaibeler yalan dolan bak sen bile not arttırımı varmış dediysen burası tepedir geçen aylarda böyle 4000 paun kaldırdım şorttan o zamanda teksasın forumunda not arttırımı olacak yarın diye şaibe yaymışlardı[/QUOTE]
S&P de dayımın oglu çalışıyosa ya ? gerçek olamaz mı yaf uehueheuh
dayımın ogluna gıcık oldugumdan mutevellit kısaldım zaten beni kekliyo diye ::::::
shorttayim lakin short için henuz erken oldguunu dusunuyorum.. cıksın ıllakı donecek o vakit shortlanır aceleye gerek yok :)
Flat devam... Dow'dan açılış sonrası zayıflık bekliyorum... Artık VOB'la falan alakası yok ama eski alışkanlıklar işte... Yine de short'lamam.... Dow biz kapanmadan -%1 falan yaparsa geceye long, yoksa geceye de flat düşünüyorum şimdilik... üvvv... Korkuttu sindirdi beni Pala resmen... üvvv... :..:
kitaro hocam kanıma girdi flatladım :p eğer 900 kırarsa dalarım tabi fırsat verirse pala amca:..:
bugün giren 1200 puanı -125 puan ile kapadım flat ancak long için fırsat kolluyorum şort açmam ise şu an için imkansız:confused: uff sıkışmaya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Şu trend olayından da nefret ettim artık... Bir daha yataydan şikayet edersem üzerime çullanın tepinin üzerimde... ::: Anladım ki yatay piyasa adamıyım ben... Ne rahattı yaw hemen her tepeyi dibi yakalardık... Yakalamasan ne olur ki, yatay piyasa zaten bir yere gitmiyor, yarın gelip yine kara geçiriyordu... Kıymetini bilemedik gül gibi yatayın... :..: