oya gibi işliyor...gerçekten saygı duyuyorum bunlara...
Printable View
oya gibi işliyor...gerçekten saygı duyuyorum bunlara...
[quote=bull market;216281]Kapattım uzunları şimdi flat:) zarar etmeden kurtuldum iyimi:)[/quote]
pişman olcaksınnnn! ::::::
millet nerde yahu....
buralar böyle sakin olmazdı pek....
palanın hışmınamı uğradılar....
575 ten flatim vermeyecek ağalar yarına bakarız artık
[quote=bugar;216283]67600 şort ama dıdıdıdıdıdı[/quote]
pardon 66600 olacaktı
[QUOTE=unlimitted;216287]pişman olcaksınnnn! ::::::[/QUOTE]
Niyeki? 67000 üzerinde kazanca kapamadım uzunları, benim asıl hedefim uzunlardan kazanmak değil, iyi yerden full short olmak zaten:) hemide vade sonuna kadar:))),
İki noktada full short yaparım
1 .si 65500
2 .si 68000
Ortada vakit geçiririz:)
[quote=unlimitted;216287]pişman olcaksınnnn! ::::::[/quote]
Keşke biri bunu bana şu VOB işine bulaşmaya karar verdiğim gün söyleseydi... :p :..:
Sabır bu işin ilacı, bu iki noktayı bekleyeceğim:) 65500 yada 68000
Vade sonuna nasıl poz alınır? konu bu:)
[quote=bull market;216293]Niyeki? 67000 üzerinde kazanca kapamadım uzunları, benim asıl hedefim uzunlardan kazanmak değil, iyi yerden full short olmak zaten:) hemide vade sonuna kadar:))),
İki noktada full short yaparım
1 .si 65500
2 .si 68000
Ortada vakit geçiririz:)[/quote]
benim bu lafıma takılmayın. benim lafım şunun içindir.
sizin kapattığınız noktadan, pozisyonunuz doğrultusunda daha çok gideceğine inanıyorumdur...
düşüncem çerçevesinde, takılıyorum yani...:)
[QUOTE=Strategist;216294]Keşke biri bunu bana şu VOB işine bulaşmaya karar verdiğim gün söyleseydi... :p :..:[/QUOTE]
He valla aynen, ama o zaman unlimit vobda yoktu, suçsuzdur kendisi:)))
[quote=Strategist;216294]Keşke biri bunu bana şu VOB işine bulaşmaya karar verdiğim gün söyleseydi... :p :..:[/quote]
peki, o zaman şöyle yapalım. (mühendislik çözümü)
bu noktada bırakmadığına pişman olacaksınnn!!! :::::::::
gördüğün gibi, artık kaçarın yok. ekiki ekiki...:..:
[quote=unlimitted;216287]pişman olcaksınnnn! ::::::[/quote]
nası gıcık edio adamı di mi bu laf....sinsice ve sessiz...ahahaha
geldim son long poz ... 850 istop .. 67000 telefonla kısaldım .. kısa devam pelaya selam .. üvvvv ..
[QUOTE=unlimitted;216296]benim bu lafıma takılmayın. benim lafım şunun içindir.
sizin kapattığınız noktadan, pozisyonunuz doğrultusunda daha çok gideceğine inanıyorumdur...
düşüncem çerçevesinde, takılıyorum yani...:)[/QUOTE]
Teşekkür ederim çok ince düşüncelisiniz:))), ama malesef iş işten geçtikten sonra gelen yorum olduğu için dikkate alamayyom:D
[quote=bull market;216302]Teşekkür ederim çok ince düşüncelisiniz:))), ama malesef iş işten geçtikten sonra gelen yorum olduğu için dikkate alamayyom:D[/quote]
iş işten geçmeden bu cümle nasıl kullanılsın yaw...
ilahi...:..::..:
[quote=bull market;216297]He valla aynen, ama o zaman unlimit vobda yoktu, suçsuzdur kendisi:)))[/quote]
Biz girdik adam çıktı VOB'dan... Çok akıllı adam harbiden... Darısı başıma... :..: :..: :..:
475 long 400 i stop
anlymth biziiiii fx e götür......
Benim psikoloji 66000 de başlar kısa yapsammı demeye, menzile girmiştir çünkü artık, fakat disiplinli takılır 65500 ü beklerim:), eğer kazara erken short yaparsam bu sefer yukarı gider mider neme lazım der bozmam gidişatı:) mbm patron hadi yaşadınız shortlar para yapar gibi görülüyor şimdilik:..:
mesut abi nerde .. ver abi küsküyü ne bakıyosun .. üvvvv .
[QUOTE=selçuklu;216301]geldim son long poz ... 850 istop .. 67000 telefonla kısaldım .. kısa devam pelaya selam .. üvvvv ..[/QUOTE]
helaaaaaal
basin leyn....::::
Histemim der ki, 16:00'daki bilmemne öncü dataları çok iyi gelmezse "Kara Perşembe 16:00'dan Sonrası" olur... :)))
[QUOTE=unlimitted;216306]iş işten geçmeden bu cümle nasıl kullanılsın yaw...
ilahi...:..::..:[/QUOTE]
Stop yeresini yazıyorum 66550 diye, o zaman deki orada uzunları kaparsan pişman olursun:))), nasıl? olmazmı?:..::..:
[quote=last trader;216308]475 long 400 i stop[/quote]
300 den tekrar long son bir yukarı olur
He heeee, yine long yaptım daaa:)66350:)
[quote=bull market;216314]Stop yeresini yazıyorum 66550 diye, o zaman deki orada uzunları kaparsan pişman olursun:))), nasıl? olmazmı?:..::..:[/quote]
olmaz :..:
yorum yok short devam
şşş eks,
garanti gün sonuna (bak bibuçuk saat var) -4.000 den +2.700'e geçecek.:::
bana kalsa çoktan flatlemiştim ama,makine inatla 67.025 long devam diyor,hayırlısı bakalım..
feci çok ağır satış baskısı var bence .. üvvvv.
yaw şu kara lafı biraz göreceli değil mi?
mesela adam 66.800'den şort... o adam için kara perşembe 68.800 gören perşembe yaw... :D:D
[QUOTE=unlimitted;216333]yaw şu kara lafı biraz göreceli değil mi?
mesela adam 66.800'den şort... o adam için kara perşembe 68.800 gören perşembe yaw... :D:D[/QUOTE]
abi bir güne kara sıfatını vermemiz için minimum %8 düşüş olması lazım .. yükselişlere kara denmez bece .. üvvvv .. kara cuma olsun bence .. üvvvv
unlimit abi sabah projeksyon çizmiştim gördünmü . depede fincan kulp üvvvv
Bu büyük sürü bişeyden ürktü ama bakalım birazdan kokusu çıkar çılgın gibi satıyorlar
Long devam long:)
[quote=selçuklu;216338]abi bir güne kara sıfatını vermemiz için minimum %8 düşüş olması lazım .. yükselişlere kara denmez bece .. üvvvv .. kara cuma olsun bence .. üvvvv[/quote]
O zaman %7,9 düşsün patron.. 525'den short'lamıştım ama veriler çok iyi geldi diye çok gayri-müsterihim her an kapatabilirim...
[quote=fXci;216327]yorum yok short devam[/quote]
[B]sibob son durumz[/B]
[IMG]http://i43.tinypic.com/2qckzll.png[/IMG]
[QUOTE=bull market;216344]Long devam long:)[/QUOTE]
patron .. bende bu satış baskısı niye oluştu diyodum .. üvvv . :o:o:::
Long stop yeresi günün en düşüğü kırılırsa 66150 :)
[QUOTE=selçuklu;216348]patron .. bende bu satış baskısı niye oluştu diyodum .. üvvv . :o:o:::[/QUOTE]
Heee yaaaa, bende uzun yapmasam iki gündür kısada bekleyenler nefes alamayacakmış meğer daaa:::