çok erken geldi....parayı alırım....
68.400..e tekrar satış girdim.......
Printable View
çok erken geldi....parayı alırım....
68.400..e tekrar satış girdim.......
67825 ten alıcıyım gelsin alırım uzarım
67825 uzadım hayırlısı
68.400 den short yaptım 67.700 lerden tekrar girilirmi uzuna acaba ?
Sayın halojen yeni vade temmuz başında şelale ihtimali yüksek olabilirse eğer bu ay sonu için nereleri bekleyebiliriz ?
Boz abim bunu bi yorulayabilir misin?
[B]''anayasa mahkemesı anayasa degısıklıgı ıptal basvurusunu sekıl yonunden ınceleyecek'' [/B]
Boz abim,sunu bi yorumlayabilir misin?
[B]''anayasa mahkemesı anayasa degısıklıgı ıptal basvurusunu sekıl yonunden ınceleyecek'' [/B]
[B]Akp'ye kitleyecek bi haber sanırım bu..[/B]
[QUOTE=atakir;248993]Sayın halojen yeni vade temmuz başında şelale ihtimali yüksek olabilirse eğer bu ay sonu için nereleri bekleyebiliriz ?[/QUOTE]
beklentim 71.000-75.000 aralığı... net birşey söylemek zor...
[quote=paradigma;248958]sn boz ayı dow un bu kadar dususunu toplamda son ıkı gn % 4 u sındırdı borsa hıc dusmedı hemen hemen anormal bır mukavemet var .. yanı en ufak bır ıyı haber bu b vadelıyı roketlemezmı ? yanı short olma mantıgınız nedır neye ıstınaden ?[/quote]
Yukarıdaki düşünce çok mantıklı. Çoğunluğun uygun bulduğu bir öngörü yani. Bu oluşturulmak istenen durum da olabilir. ( Piyasa her zaman yanlıştır sözü burada da geçerliliğini sürdürürse dikkatli olmak lazım). Dünya borsaları toparlarsa çıkış olabileceği gibi dünya borsaları düşüşe devam ederse. Biz aradaki farkı kapatabilirizde.
bu hafta mali kural muhabbeti ve ardından not arttırımı sebebiyle düşmüyoruz long olmamdaki en büyük sebep bu erken bindik belki 66300 ler görülür ama nasip bakalım
pöffff işkence olmaya başladı artık seanslar... günsonu kapanışta gene birkaç kelam ederiz... kolay gelsin...
[quote=boz ayı;248969][I]son düşüşün fibo 61.8..i 69.500 var......[/I]
[I]% 50 fibo 68.550.....[/I]
[I]% 38.2 fibo 67.850.....[/I]
[I]eğer 69.500..e giderse.....oradan düşüşte fibo 23.6 olan 67.100 ..ilk hedef[/I]
[I]olacaktır.........67.100...69.500..aralığı palanın poz.biriktirme alanıdır...[/I]
:)[/quote]
67.350...şort.cover...
poz..2/4 şort.....
67.100..e yaklaşmamız nedeniyle...........
[quote=boz ayı;249026]67.350...şort.cover...
poz..2/4 şort.....
67.100..e yaklaşmamız nedeniyle...........[/quote]
67000 de çift çubuk diker gibi ne dersin ?
[quote=boz ayı;249026]67.350...şort.cover...
poz..2/4 şort.....
67.100..e yaklaşmamız nedeniyle...........[/quote]
tebrıkler sn boz ayı hakıkaten cok basarılısınız ...
[quote=medet;249029]67000 de çift çubuk diker gibi ne dersin ?[/quote]
67.100......
bugün 3 fibo gördük...
68.550..............67.850...........ve ..67.100.............
67.100 tutarsa tepki hedefi 67.850......
tutmazsa gömün gitsin..................
[quote=elstock;248995]Boz abim,sunu bi yorumlayabilir misin?
[B]Akp'ye kitleyecek bi haber sanırım bu..[/B][/quote]
[I]hayır ...bana göre AKP.yi kilitlemez.....bu haberde prıblem yok...[/I]
[I]şekil yönünden iptal olsa...tümü iptal olsa bile kilitlemez......[/I]
[I]bu haberin etkisi bana göre yok..şekil yönünden iptal mağlubiyet olmaz...[/I]
[I]referandum mağlubiyeti kilitler.........[/I]
basit oynuyorum....basit düşünüyorum...bence doğrusu bu...eşşeğin altında buzağı
arayanlar kaybeder......
yükselişlerde sürekli şort.......tepki yerlerinde karı topla...sonra tekrar şort...
artık longgg yok bana....ne zamana kadar mı..???
hele EYLÜL geçsin ..bakarız..............
[quote=boz ayı;248942]fdow...% 1 yukarda....en sevdiğim formasyon.......[/quote]
[I]sabah yazmıştım.....en sevdiğim oyun...sevdiğim oyunu iyi oynarım...[/I]
[I]donunu alırım adamın..pala..mala anlamam....[/I]
[quote=boz ayı;249046][I]hayır ...bana göre AKP.yi kilitlemez.....bu haberde prıblem yok...[/I]
[I]şekil yönünden iptal olsa...tümü iptal olsa bile kilitlemez......[/I]
[I]bu haberin etkisi bana göre yok..şekil yönünden iptal mağlubiyet olmaz...[/I]
[I]referandum mağlubiyeti kilitler.........[/I][/quote]
sadece ve sadece AKP.çıkacak sonuca göre..erken seçim kararı alabilir..bu
ihtimal bana göre vardır...bu durumda yabancı yat..tedirgin olabilir..
bir yere not alalım....erken seçim kararı bence borsayı düşürür.......
[quote=boz ayı;249054][ı]sabah yazmıştım.....en sevdiğim oyun...sevdiğim oyunu iyi oynarım...[/ı]
[ı]donunu alırım adamın..pala..mala anlamam....[/ı][/quote]
sana inanıyorum...
[B]yüksek yargı ile ilgil maddelerin iptali durumunda ...............[/B]
bana göre akp....sine-i millete dönecektir.....yani erken seçim ....
bu iptali duyduğunuz anda titreyin......
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Herşeyin başı işsizlik, hikayeyi değil gerçekleri yorumlayalım.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Abd'de mayıs ayı verilerine göre işsizlik %9,7'ye düşmüş. Tarım dışı alanda 431 bin kişiye iş bulunmuşmuş.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Fakat bu işlerin 411 bini, Census 2010'da yani nufus sayımı için devlet tarafından geçici olarak işe alınanlardır. Zaten %9,7 olarak açıklanan rakam, U-3 dediğimiz standart işsizlik rakamıdır. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bu rakam, ''kronik işsizleri'' kapsamaz. Sadece yeni işsizleri yani son 6 ayda işsiz kalanları kapsar.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]U-6 olarak bilinen rakam ise hem ''kronik işsizleri'' hemide yeni işsizleri kapsar. Bu rakam ise %20'ye dayanmıştır.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][URL]http://articles.moneycentral.msn.com/learn-how-to-invest/The-real-unemployment-rate.aspx[/URL] [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][quote]The real unemployment rate? 16.6% [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]The Labor Department's statistics don't include the underemployed and those who have stopped looking for work. This alternative measure creates a much higher number.[/quote][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Durumun ne kadar kötü olduğunu ise aşagıdaki cümle açıklar.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][quote]That broader unemployment rate, or U-6, is up from 16.4% a year ago and from 9.7% in May 2008. It was 7.1% in May 2000.[/quote][/SIZE][/FONT]
[quote=paradigma;249035]tebrıkler sn boz ayı hakıkaten cok basarılısınız ...[/quote]
teşekkürler...herkesin iyi günü..ve iyi bildiği oyunu vardır..
bu açılış benim en iyi bildiğim oyundu...
:)
siyasi satranç oyunu başladı..anayasa mah.kararları..referandum..erken seçim ihtimali.
unutmayın siyasette 24 saat çok uzun süredir.....kendi oyunuyla alta düşen çok pehlivan vardır...
tv..lere kulağınız kapatın...stratejinizi şimdiden kurun..ve alternatif planlarınız olsun..
en basit sistem bile...böyle dönemlerde en iyi uzmanı parçalar....
[quote=boz ayı;249096]siyasi satranç oyunu başladı..anayasa mah.kararları..referandum..erken seçim ihtimali.
unutmayın siyasette 24 saat çok uzun süredir.....kendi oyunuyla alta düşen çok pehlivan vardır...[/quote]
BOZ AYI EMMİ ABBAS YOLCU .dng
CRASH TUM HIZIYLA YOLDA :dü:
KARA PERŞEMBEYE AZ KALDI..boks.
bozz amcanızdan ileri vadeli projeksiyon....ayulara moral...
kara günler değil..haftalar değil....ayları söyleyeyim..
zaman analizlerim TEMMUZ..AĞUSTOS..EYLÜL aylarını KARA AYLAR olarak veriyor...
hayırlısı olsun....PALA ..duydun mu....???
[quote=boz ayı;249106]bozz amcanızdan ileri vadeli projeksiyon....ayulara moral...
kara günler değil..haftalar değil....ayları söyleyeyim..
zaman analizlerim TEMMUZ..AĞUSTOS..EYLÜL aylarını KARA AYLAR olarak veriyor...
hayırlısı olsun....PALA ..duydun mu....???[/quote]
BOZ AYI EMMİ SONBAHARDA BUYUK ŞENLİK VAR DESENE .brv
BU YAZ ÇOK AMA ÇOK SICAK GEÇECEK
IMKB 0.70 CENT DOLARA ÇAKILACAK:dü::dü:
günlük kapanış 68.50'de bekliyor....mevcut düşüşler şaşırtmacadan başka birşey değil..
yalnız, bu zigzagların acısı fena çıkar... piyasa hiçbir zaman sebepsiz yere böyle kötü yukarı trend çizmez.. facia bir hareket...kimyası çok bozuk...
CIN MERKEZ BANKASI: GEVSEK PARA POLITIKASI VE AKTIF MALI POLITIKAYI YENIDEN TEYIT EDIYORUZ
-MATRIKS-
[I]bu önemli....yeniden dönüyor çin.......[/I]
Sistem bugün çarpıldı hafiften. Nasıl memnunum anlatamam. :) Bir ara acaba yanlışlıkla hileli sistem mi yazdım diye korkmaya başlamıştım. :p
Dün dedim, 67.000 tekrar test edilmeden long açmam ama sisteme uyuyorum diye, bugün de söylüyorum, 67.000 kırılmadan short açmam, ama yine de sisteme uyuyorum. Tahminimce bu sinyal de çarpılacak ama olsun.
Bundan önceki 4 sinyal toplamda 9.000 puan kazandırdı. Sinyalleri seçip seçip uygulasam böyle birşey imkansız olurdu. Bu nedenle disiplinle devam. Sisteme uymada disiplin sadece sistem kazanırken değil sistem çarpılırken önemlidir. :)
fibolarımız....67.850..ve 68.550..de....
çinden gelen son haber ile fibolarımızı ziyaret edebiliriz....
edersek gerekeni yaparız...
forum gerçekten çok başarılı son dönemde... kısa vadecisi trendcisi sistemcisi elyotçusu... herkes 12'den vuruyor... teprik eder, devamını dilerim...
:)
benim manyak sistem geçici al sinyali yaktı....67.600..de
10 dk..daha 67.600..üstünde kalırsa teyit eder sanırım....
halojen abi ben bile sisteme geçmişim ahaha hesapla :) aha 5 dk da geçici sat ikonası çıktı üwwwwwwwww
bu gece dow..un sınav gecesi olacak....bana göre artı kapatacak......
eksi kapanış şalteri indirir dow..da...
Bu arada 60'lık da çarpıldı ve short devam ediyor onu da vereyim. :) Bu çok yeni ve fazla güvenmediğim için fazla bir para yönetmiyorum bununla. Kendini canlı testte biraz ispatlasın öyle...
[quote=seagate;249134]halojen abi ben bile sisteme geçmişim ahaha hesapla :) aha 5 dk da geçici sat ikonası çıktı üwwwwwwwww[/quote]
doğru yoldasın siigeytim.. iyi şanslar... ikonuna kuvvet.. :D