Sana iki sene dene dedim direk daldın petrolden olaya.
İlk iflas edince haber ver bana.
Jelibon.
Printable View
Sana iki sene dene dedim direk daldın petrolden olaya.
İlk iflas edince haber ver bana.
Jelibon.
vallahi üstad kafa kalmadı artık bende.mideyide bozdum zaten tatlı yiye yiye.ramazandan sonra hep böyle oluyor.ne bulursak tıkıştırıyorum.
bi zahmet petrolü de söylermisin.
passat
vallahi üstad bugünkü kar 100 dolarla işlem yaptım 60 dolar.
ama ilk girişimde platformu tam olarak öğrenmemiştim emirde hata yaptım çat 50 dolar gitti.sonrabir satış yaptım acil işimçıktı hemen kalkman gerekti hiç bakmadan çıktım bir geldimki çat 50 dolar zarar .yavaş yavaş öğrendik.yoksa benimki alış satıştan değil.kendi hatamdan dolayı kayıp.
şimdi iyi durumdayım.inşallah bir aksilik çıkmaz.çıkarsada vob ta telafi ederiz üstad merak etme.altı üstü 200 dolar değilmi.vob ta 500 puan yakaladıkmı tamamdır.tekrardan dal forexe.taki iyce belleyene kadar
passat
babam sesleniyor.
iyi akşamlar
passat
9 Eylül İzmirin kurtuluşu.
İyiki kurtuldun İzmir.
İyiki varsın İzmir.
İzmir Marşı
İzmir'in dağlarında çiçekler açar
Altın güneş orda sırmalar saçar
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
Peygamber kucağı şehitler yeri
Çalındı borular haydi ileri
Bozuldu çadırlar kalmayın geri
Türk oğluyum ben ölmek isterim
Toprak diken olsa yatağım yerim
Allah'ından utansın dönenler geri
Lanet tarih Eylül başında iki tane olmakla kalmayıp maalesef birde cumartesi pazara denk geldi. Bu da -,+ larda çalışacağının garantisi.
1090-1107 arasından son yukarı atak sahte olacaktır.
Önümüzdeki hafta opsyon haftası cuma opsyon cuması.
Dünkü 1110 dahil önümüzdeki 6 trade günü
AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM
ÇEVİRMİYORUM
TEPE OLACAKTIR.
Yükselişlerde acele etmeden kademeli short açacağım.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;287495]Lanet tarih Eylül başında iki tane olmakla kalmayıp maalesef birde cumartesi pazara denk geldi. Bu da -,+ larda çalışacağının garantisi.
1090-1107 arasından son yukarı atak sahte olacaktır.
Önümüzdeki hafta opsyon haftası cuma opsyon cuması.
Dünkü 1110 itibarıyla önümüzdeki 6 trade günü
AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM
ÇEVİRMİYORUM
TEPE OLACAKTIR.
Yükselişlerde acele etmeden kademeli short açacağım.
Jelibon.[/QUOTE]
Bunu şöyle de diyebiliriz.
Yeni long yok.
Dün kapanışı itibarıyla %1-2 artabilir ama benim için kademeli satış fırsatı olacaktır.
Jelibon.
Bu biraz riskli sebebi ORTA VADELİ İNDİKATÖR SP ALTUT VE NASDAQ FLATTE.
Birde bu ftse ne ayak çözemedim.
Kanada 4 gündür satış yiyor.
Jelibon.
75.90 iki gündür direnç konumunda.
75.40 ve 74.80 ilk destekler
74.00 ana destek seviyesi.dün akşam kapanırken alacaktım ama gece pozda kalmadığım için vazgeçtim.74 den alsaymışım süper olacakmış.sağlık olsun
sp de 1104 destek
passat
papazda son 3 devrede >E....a dalgası 78 egale etti....tadına doyulmaz türden...b > 1.2721 kalıcı kırılmasıyla oluşacak....bol şans:::
Makro-Mikro.
Bakın bu makale önemli.
Yeniz düzen arayışları devam ediyor.
2-3 yıl önce dedim C düşüşün sebebinde Çin in Amerikan Tahvillerini satması olacak diye.
C düşüş öyle dubai avrupa veya amerika işsizliği değil. Daha büyük sebeple gelecek.
Ve tüm düşüş ve ayı rallisi sırasındaki Ölü para Amerikan doları hareketleri tamamen spekülatif.
Amerikan doları ölüdür önümüzzdeki 10 yıl içinde değeri yarıya düşecektir.
Ve yerine Bütün Batı tek para sistemine geçecektir.
Ölmezsek görürüz.
[url]http://www.bloomberg.com/news/2010-09-08/china-russia-push-yuan-ruble-trading-to-diminish-dominance-of-u-s-dollar.html[/url]
Jelibon.
[QUOTE=rex;287502]papazda son 3 devrede >E....a dalgası 78 egale etti....tadına doyulmaz türden...b > 1.2721 kalıcı kırılmasıyla oluşacak....bol şans:::[/QUOTE]
Sevgili Rex,
Saatiye bile şov yaptın bu paritede valla bravo..brv
Bu HR var yorumcu ne zaman 2 saat 4 saat veya 1-2 seans içinde dese tersine hareket geliyor acaba bu HR dynamic trader kullanıyormu atıyormu.
Jelibon.