-
Ancak arkadaşlar tahvil grafiği ve dolar grafiğine bakın bence bu borsa göçer kaçarı kalmadı ama öyle bir yerdeyiz ki 78 kırılmadığı sürecede yukarı ihtimali gözardı edilmemeli işte bundan dolayıda buralarda son çarpmalarını yapıyor olabilirler..dng.dng.dng
-
[quote=Astatin;328134]Strobaba Strobaba, söyle bana en sağlam geyik hangi topikte yapılıyor voborsada..:)
ayrıca strobaba strobaba dişlerin neden o kadar kocaman :) (arkadaş 6 aydır soruyorum bunu ha)[/quote]
Geyikle ne kastettiğine bağlı patron... Bazı analiz türlerini tamamen geyik olarak gördüğüm için şaşırtıcı ve yasaklanmama yol açacak cevaplar verebilirim tikkat et... :)))
(Ayrıca tikkat et dişle ilgili sorunu yine cevaplamıyorum... Kudur sinirinden... :..: :..: :..: )
-
belkide bi sabah bi uyancaz 2-3 bin puan göçmüşüz orda ne şortlamaya cesaret edebilecez ne de longlamaya aval aval bakacaz bizler.:..::..::..:
-
500'ü geçti mi yine long'um.. Yemişim Pala'sını... :)))
-
[quote=Strategist;328149][COLOR=red]Geyikle ne kastettiğine bağlı patron[/COLOR]... Bazı analiz türlerini tamamen geyik olarak gördüğüm için şaşırtıcı ve yasaklanmama yol açacak cevaplar verebilirim tikkat et... :)))
(Ayrıca tikkat et dişle ilgili sorunu yine cevaplamıyorum... Kudur sinirinden... :..: :..: :..: )[/quote]
Kapmışsın mesajı:D:D:D
Strobaab strobaba neden dişlerin bu kadar büyük..:)
-
78*** altında 3 günlük kapanış uv li düşüş trendini başlatır.
-
Lem 17500 cevap yazmışız patronun topic'ine ama kendisi yok... Bu nasıl iş arkadaş... Kokudan mı rahatsız oluyor ne... Kanalizasyonda yaşıyor olsak da biz de insanız... üvvv... Selpatros!!! üvvv... :)))
-
[quote=a.kaya;328153]78*** altında 3 günlük kapanış uv li düşüş trendini başlatır.[/quote]
Patron öyle olsa bile o üç günde ortalama 2.000'er puan düşse olur 6.000 puanlık düşüş.. Sen tamam düşüş onaylandı der short'larsın, ondan sonra aşırı satıştan bir teper... Bi daha kendine gelemezsin... :)))
-
TA cı arkadaşlara bi şey sorcam fiyat grafında 2 dip yukarı ama aynı yerlerdeki indik dipleri aşağı bunun hakkında kara kaplı kitapta bi şey okudunuzmu hiç Stro ve asti hocam özellikle siz :..:
-
way be milimetrik testere çalıştırıyor adam....ebediyen yükselecekmiş tarzda alıyor ebediyen düşecekmiş tarzda basıyor...tarza kapılan ky ebediyete intikal ediyor..ehuhe..üww
-
[quote=a.kaya;328157]TA cı arkadaşlara bi şey sorcam fiyat grafında 2 dip yukarı ama aynı yerlerdeki indik dipleri aşağı bunun hakkında kara kaplı kitapta bi şey okudunuzmu hiç Stro ve asti hocam özellikle siz :..:[/quote]
niye özellikle biz kaya.dng kara kaplı defteri başkalarıda görmüştür bence....dng
-
[QUOTE=Strategist;328156]Patron öyle olsa bile o üç günde ortalama 2.000'er puan düşse olur 6.000 puanlık düşüş.. Sen tamam düşüş onaylandı der short'larsın, ondan sonra aşırı satıştan bir teper... Bi daha kendine gelemezsin... :)))[/QUOTE]
Bu paragrafın sonuna "seni üstatlar bile kurtaramaz" cümlesini de eklersen, bence tam süper olacak. Ama yasaklanma, linç edilme, üstatları kaçırma sebebidir ona göre ;)