[quote=Astatin;328098]yaw peki tamam..ISOT ların çeyreğini 55.50 den verdim ve VOB da 550 den şort açtım:..:[/quote]
hocam eline sağlık,süppeerrr bi hareket .brv
bu arada sabah gabine ve margin call a muska yazıyormuşsunuz diye duydum :D
Printable View
[quote=Astatin;328098]yaw peki tamam..ISOT ların çeyreğini 55.50 den verdim ve VOB da 550 den şort açtım:..:[/quote]
hocam eline sağlık,süppeerrr bi hareket .brv
bu arada sabah gabine ve margin call a muska yazıyormuşsunuz diye duydum :D
Bu arada bu piyasa yukarı gider bence :(
[quote=Astatin;328112]patron..bu tür tahriklerden uzak duralım bence...:D[/quote]
peki hocam siz ne derseniz o :..:
[quote=enorton;328122]Bu arada bu piyasa yukarı gider bence :([/quote]
işin entersanı bence de...bu durumda şortları korumak daha mantıklı görünüyor...pala bayadır sol gösterip sağ vurduğu için:..:
[quote=The Tatar;328117]hocam eline sağlık,süppeerrr bi hareket .brv
bu arada sabah gabine ve margin call a muska yazıyormuşsunuz diye duydum :D[/quote]
onu akşam anlayacazz...misal VOB 82000, ISOT 60 oluyormuş..puffff..aybolur valllaaa..ühhühü
abi valla ilk vob a başladığım 1-2 kontratlık işlem dönemi hariç, ben hiç MC yemedim..Allah herkesten uzak tutsun..üwwwwwww
Sabah GAP ini sorma yawww..kaç gündür graşik bir gap olmadı **..
Strobaba Strobaba, söyle bana en sağlam geyik hangi topikte yapılıyor voborsada..:)
ayrıca strobaba strobaba dişlerin neden o kadar kocaman :) (arkadaş 6 aydır soruyorum bunu ha)
QUENN hanımın herkesin vobu bırakmasını tavsiye etmesini şimdi daha iyi anlıyorum.:p
yeteri kadar tahriş ve tahrik etmemişiz demekki :)
[quote=The Tatar;328136]yeteri kadar tahriş ve tahrik etmemişiz demekki :)[/quote]
palayı 78875 de bekliyorum..gel PALA..78875 de lonk olacam..sonra 76000 kapat batır beni..hadi pala.dng
[QUOTE=enorton;328122]Bu arada bu piyasa yukarı gider bence :([/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;328131]işin entersanı bence de...bu durumda şortları korumak daha mantıklı görünüyor...pala bayadır sol gösterip sağ vurduğu için:..:[/QUOTE]
[IMG]http://www.borsamania.net/forum/dlattach.html;topic=16108.0;attach=1784;image[/IMG]
Mavi çizginin kırılacağını sanmıyorum. Kırılırsa zaten yeni bir dönem başlar vobda...
Not: grafik california dan alıntıdır...
[QUOTE=a.kaya;328135]QUENN hanımın herkesin vobu bırakmasını tavsiye etmesini şimdi daha iyi anlıyorum.:p[/QUOTE]
Queen vobu bıraktı mı :eek:
az biraz daha buralarda durursak long olucam..