Stro hocam 81000 ilk denemede kıramaz dedim ama orda kapadım mı işte bunu beceremiyorum ulşen bi kere de trade et ama yok illa sistem diyoz onda da panik işte aç-kapa derken ayvayı yiyoz.. Aha bak işte 800 oldu gene :(
Printable View
Stro hocam 81000 ilk denemede kıramaz dedim ama orda kapadım mı işte bunu beceremiyorum ulşen bi kere de trade et ama yok illa sistem diyoz onda da panik işte aç-kapa derken ayvayı yiyoz.. Aha bak işte 800 oldu gene :(
bar sonu flat..
cuklu-cell abeyim nerdesin :::
[quote=Astatin;327927]Sayın Strategist Üstad,
Grafik hakkında sorularım var
1) Bu bir üçgen mi
2) Üçgense yukarı kırılması feykmidir aceba..MFI desteklemiyor diyerek şortsal olabilirmiyiz
3) Aynı anda düşen teend çizgisinin de kırılmış olması süper feykmidir yoksa harbiden long sinyalimidir.
4) Bollingerin üst bandı fiyatı neden dövmektedir.
5) TA yerine yazı tura atmak daha mı az zahmetlidir..
[/quote]
Sayın astatin. Bilgisayarımda Trading klasörüm 169 GB. Bunun Matriks kurulum dosyası gibi ufak şeyler hariç önemli bir kısımını teknik analiz pdf'leri ve seminer video'ları oluşturuyor. TA ile ilgili okumadığım araştırmadığım bir alan kalmadı. Bu nedenle sorunuzla ilgili hiç şüphe duymadan, tamamen kendimden emin şekilde 5. şıkkı seçiyorum. Değil 15dakika, 1 gün sonrası, 1 saniye sonrasını bile güvenilir şekilde tahmin etmenin yazı turadan daha iyi bir yolunu bulabilmiş değilim. Bulabilen birini görmüş duymuş da değilim. Anahtarlığımdaki akbil'den kurtulabilmiş de değilim. O yüzden size yazı turaya devam tavsiye ediyorum... :)))
[quote=a.kaya;327931]Stro hocam 81000 ilk denemede kıramaz dedim ama orda kapadım mı işte bunu beceremiyorum ulşen bi kere de trade et ama yok illa sistem diyoz onda da panik işte aç-kapa derken ayvayı yiyoz.. Aha bak işte 800 oldu gene :([/quote]
Abi 81.000 görüldüğünde kapasaydık 10 saniye sonra anında 81.500 yanardı merak etme... :))) En azından bende hep öyle oluyor... :..:
Onu bunu anlamam... Selçuklu patron 5dk içinde mesaj atmazsa yurtdışına kaçarım daha da gelmem ona göre..... :)))
bak şimdi flatlasam bu alır başını gider bende kafayı yerim sonra :eek::eek::eek:
valla bu işin en iyi yolu şudur herhalde, bi aracı kurumda calısıyor olacaksın, 1 seneyı askın suredır batmasa da cok buyuk karlar yapamayan 10 tane kucuk yatırımcıyı seçeceksin. ne zaman ki bunlardan biri 10-15 gunluk surecte cok ıyı kar yapmıs, sonrakı 10-15 gunde ne yapıyorsa tersini yapacaksın. belkı bu da bir nevi dip-zirve avcılıgı ama şansın yuzde 50 den oldukca fazla olur dıye dusunuyorum..
[quote=Strategist;327935]Abi 81.000 görüldüğünde kapasaydık 10 saniye sonra anında 81.500 yanardı merak etme... :))) En azından bende hep öyle oluyor... :..:[/quote]
yok ya ben emindim stro patron 81000 bi kerede kırması çok zordu bundan kaya gibi emindim :p
astiparona duyurulur bu arada longu tutacam Sat gelene kadar :..:
[quote=a.kaya;327945]astiparona duyurulur bu arada longu tutacam Sat gelene kadar :..:[/quote]
Ben de tutacam bu long'ları patron.. Dava arkadaşı olduk.. :))) Ama Forex'deki long'ları elden çıkardım bile, orasını Astetro duymasın... :..:
unmüsterih olarak kısalmaya başladım,hayır olsun..