[quote=flexy;425936]beta testi ile yada sadece testi ile... :D testi kırılıyomu bakıyoruz, gönlü ne darafa diyosa o tarafa gidiyor :p[/quote]
"Papatya ile yapılıyor" diyeceksin diye korkmuştum....dng
Printable View
[quote=flexy;425936]beta testi ile yada sadece testi ile... :D testi kırılıyomu bakıyoruz, gönlü ne darafa diyosa o tarafa gidiyor :p[/quote]
"Papatya ile yapılıyor" diyeceksin diye korkmuştum....dng
safları sıhlaştıralım şortcular
[quote=Astatin;425941]safları sıhlaştıralım şortcular[/quote]
ABD bu gece düzelecekti
erken bilem başladi
da bizimki heçç iplemiyor yaw kine yawww
ne şortu abi dow düşerken alıyor namussuz
böyle bişey yok ya
o geldikçe üzerine şort vuruyorum hacılar..875 den ekstralar
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool:;););):cool::cool::cool:
[quote=flexy;425913]:eek::eek: patron cidden o ekip bozulursa biter yaw :([/quote]
Hale gelseydi, iyiydi...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=9oh5SNmOzLg[/URL]
[quote=seagate;425945]ne şortu abi [COLOR=red]dow düşerken alıyor namussuz[/COLOR]
böyle bişey yok ya[/quote]
işte bu yüzden sırf bu yüzden yeni bir isim buldum ona..**netor pala:::..
sorun değil hacı..bugün londan aldığım karın yarısını feada edebilirim bu taze şortların stopuna....
(kırmızı: if olursa saat 16:30'dan sonra, may be pala illusion...hehehe..tarzanca programcılık)
[quote=excali;425948]Hale gelseydi, iyiydi...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=9oh5SNmOzLg[/URL][/quote]
+. paranormal hale
ne zaman döndün hacı..ula bi uzun soluklu oturamadık beraber aynı pozda...uwwww
825 altındA 15 dklık bar gapanışı lazım ilk goşul olarak..dur olaya şiirsel boyut verelim biraz..
susadım... az bi water loooo
[quote=ATHLON;425952]ne zaman döndün hacı..ula bi uzun soluklu oturamadık beraber aynı pozda...uwwww[/quote]
:D hacı 875 den longları kavırma edip...850 ortalama ilen şort açtım..bu durumda aynı safda değilmiyik?:rolleyes:aha..bi dakka...lonk oldun yani sen hemi?
yeni ve acımasız bı ralli istiorum beni annıo musun pela...106k ya kadar soluksuz pala....sorun deil nihayetınde eskıden 6000 pts %20 lere kadar gelirken şimdilerde sadece %6 lık bı üfürük...hadı pela..hadı kadim dost
dow jonesda satan buraya gelip alıyomuş
MUhahahahha
100,100 Long yazdım anlık verirse verir vermezse bittik
100.100 e alabilirmyiiz diye sıraya giriyoruz *******************
ingaaaaaaaaaaaaaaaa
annaşilmiştir
spot ve vob öyl eyada böyle yeni TEPE getirip öyle verecekler
son bir 4 yapiyor sanırım
sn abicim de ondan shortlaqri yukaridan tazelerim diyin bile bile SL oldu
[quote=Astatin;425954]:D hacı 875 den longları kavırma edip...850 ortalama ilen şort açtım..bu durumda aynı safda değilmiyik?:rolleyes:aha..bi dakka...lonk oldun yani sen hemi?[/quote]
övlen dönduydum ya...sistemin tersine pozda olunca kıllanıorum,oturamıorum hacı..işlemım tamamen raat etmek annamında...sabahtan beri victoria nın kızlarını seyredıom...işlemım sisteme bavlı...
5 bardır 15 dklıkda boll band ortasını test edip duruyi..kısa vadeli bull piyasa için this is not usual...belki ranacak ama önce benim şortlara bi 300-400 puan atacak sanki..du bakalım
[quote=ATHLON;425813]vay anasını..uzadı gene sistem...ula hiç bir flat pozda short ekmeği yedirmedi namussuz..500 daha kaçtı...uzun dewam oldu ...uwww[/quote]
a-ha..ivit lonklamışsın hacı..kaçırmışım...:)bardon
825... on the way...
hadi olm bobi
[IMG]http://f1301.hizliresim.com/15/7/hr5mb.jpg[/IMG]
gap yaptı dolar demin pehhh
seans içi gapi
bekliyom ya 700 yada 101 üstü savrulmada kısa açacam. 200 eksideyiz bakalım. ne olacak deyyuzla bugünümüz
sn abicim;
çok israrli bir son 4 yapiyor sabahtan gelen çikişta onun 5 i sonrasi ise çok sert ve net bir düşüş değilmi beklentiniz ?
[quote=kulmer;425972]sn abicim;
çok israrli bir son 4 yapiyor sabahtan gelen çikişta onun 5 i sonrasi ise çok sert ve net bir düşüş değilmi beklentiniz ?[/quote]
ya 700 demem sabahtan çıkışın 5 i kısa kalırsa...
beni tekrar poza sokacak
101.125 kısa
stop 425 kararlıyım pelaya bugün 200 ve 300 toplam 500 verecem...deyyuza
[quote=abicim;425975]101.125 kısa
stop 425 kararlıyım pelaya bugün 200 ve 300 toplam 500 verecem...deyyuza[/quote]
150 den şort takviye ile yanındayım...stop belirsiz ama zarardaysa son poz geceye şort girmem sanırım..sabah longdan aldığımın yarısı veya biraz falasını geri v erir kaçarım..kafama sıkmadan giderim
evet varsa yoksa bangalar..garan ı yine d**do olarak kullanıyor palatron olweys kiks malatron
vob da yeni tepe tamam sn abicim
spotta da gelsin
güm güm vermeliler sonrasında
gün sonuna yada yarin açilişa birakirlar onu da kesin
ooo yeaaaaaaaa
gorkuyorum abicim :)
çookkk nizami gidio..raya oturdu...noolur oturmuş olsun..noolur bi hinlilk dğşğnmüo olsun..(shortör kıllandırma servisi)
gorkçak bişiy yok yaw
en güvenli short açma yeri burasi
spot30 tamamladi son 5 liğinide
demi abicim ağbi ?
candice aşkına lonklar 8/9 a çıkar ,kaldıraç 4....uwwww...topukları iyi vur candice...stage de ayak seslerini duyiimm..hadi kızım...
[quote=kulmer;425988]gorkçak bişiy yok yaw
en güvenli short açma yeri burasi
spot30 tamamladi son 5 liğinide
demi abicim ağbi ?[/quote]
patron... benim gorkarak açığım pozlar iş yapar genelde:::
söz konusu pala ise hiç bir seviye hiç bir poz için güvenli değildir......
hırstan daha kuvvetli tek bir duygu var diyordu Odin..o da Gorku...:::
şimdi tam zamanı pela emmi... tom çıkarken vur dibine dibine...(temenni.hehehe) 100.425 kapa beni stoplama... kalayım geceye.hehehe
[quote=abicim;425995]şimdi tam zamanı pela emmi... tom çıkarken vur dibine dibine...(temenni.hehehe) 100.425 kapa beni stoplama... kalayım geceye.hehehe[/quote]
xu100 dede yeni TEPE lemeden birakmaz gibin yaw
hem maksimum MC için maksimum kapamasi lazım değilmi
[QUOTE=abicim;425995]şimdi tam zamanı pela emmi... tom çıkarken vur dibine dibine...(temenni.hehehe) 100.425 kapa beni stoplama... kalayım geceye.hehehe[/QUOTE]
yanlış mı okuyorum abicim
yüz bin dört yüz yirmi beş mi yazıyor
[quote=abicim;425995]şimdi tam zamanı pela emmi... tom çıkarken vur dibine dibine...(temenni.hehehe) 100.425 kapa beni stoplama... kalayım geceye.hehehe[/quote]
Odin yanımızda patron....teprik ederim...
[IMG]http://media.comicvine.com/uploads/12/123967/2391281-1731262-odin.jpg[/IMG]
Odin aşkına...Longcuların hırsları, şortcuların gorkuları altında ezilip çiğnensin...
[IMG]http://f.internetara.com/onbellek/12/08/28/iuuq_NV_00jnqfsjpmjbodpvou_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn031220230uif_SK_hsfbu_SK_pejo_SK_cz_SK_sbbqbdl_SL_kqh.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;425998]Odin yanımızda patron....teprik ederim...
[IMG]http://media.comicvine.com/uploads/12/123967/2391281-1731262-odin.jpg[/IMG][/quote]
kapıda heimdall var hacıı..kalender adamdır...açmam derse açmaz...