Dünkü shortları piyasa kapanmadan geceye flat kalarak sabahki düşüşüde kaçırmış oldum, açılışlar her zaman şaşırtıyor bu piyasada, böyle cins piyasa Dünyada yoktur heralde:)
Printable View
Dünkü shortları piyasa kapanmadan geceye flat kalarak sabahki düşüşüde kaçırmış oldum, açılışlar her zaman şaşırtıyor bu piyasada, böyle cins piyasa Dünyada yoktur heralde:)
Nerden baksanız 65500 kısa zamanda görülmez gibi duruyor, oraya gelirse full short, yanlış yazmıyorum bakın 66500 değil, yanlış anlama olmasın:)
Ralli ralli ralliiiiiii.lelele
[quote=sadberk22;216199]mazot az olmuş.brv ama olsun nasılsa ralli de bi son tur kalmış :::pala onu yapcaksa artar da yeter bile bu mazot hatta hsonu pikniğe bilem gider ailecek.uyk[/quote]
olayım allahına..
Avrupa artıda, bizde açılışta 67250 idik oraya:)
zibop çarpıngale gayri :::
ahtoln vahtoln nezar deydürdük galibe :::
Spot en düşükten 1000 puan yukarısına topladı, vobda 975 puan:) fena değil+.
66650 yukarı yapacağı belliydi.
[quote=fXci;216217]zibop çarpıngale gayri :::
ahtoln vahtoln nezar deydürdük galibe :::[/quote]
aman abey....ben gece okudum üfledim o kadar zibobu gayri...
bu arada bı ispor yaptım geldım...kapıdan bı gırdım..herkes bana bakıo...müdür geldi bacak mısın olm sen dio...:))lonk dewam..
66.650 kısalar kapandı,14.41 .....67025 yyld..............saygılar
Name yapıyolar uzunlar durup duruyo bende:) stop 66550:)
yaw arkidişler...akp ye kapatma davası açılsa...bu dedıkodu olarak yayulır mı allasen...tanrılara kurban lazımdı o kadar...
kaldı ki anayasa mahkemesi akp ye seçimden önce kesinlikle kapatma davası açmaz....bu seçimlerde mazlumu oynama kozunu bir daha eline vermez...
[QUOTE=ATHLON;216223]aman abey....ben gece okudum üfledim o kadar zibobu gayri...
bu arada bı ispor yaptım geldım...kapıdan bı gırdım..herkes bana bakıo...müdür geldi bacak mısın olm sen dio...:))lonk dewam..[/QUOTE]
bende degısıklık yok gayri YYŞD ....
annaşıldı saa bi kol resmisi göndermek leazım :::
Vay be, son hareketle 2500 shortör topladı pala, galiba sert yukarı yapacak:) shortörlere yenilecek değil ya bugün:)
vay adaşım gelmiş.
şş, piş-man oldum de piş-man oldum de ::::::
Bu hafta mı olur? haftayamı olur ama, hiç olmazsa 68000 i görmesi lazım bu fiyatların:) 68000dede full shortörüm:) bakalım bu hafta buralarda cebelleşmeye karar verdiyse yandık:o
kolay gelsin arkadaşlar....
2-3 gündür bakamadım işlerden...
bull pozisyon ne.....en çok merak ettiğim şey bu::::....
yyfd... :)
kısa için halen bi neden göremedim.. belki bi 1000 puan daha verirlerse anca tepe çalışması başlayacak..
[QUOTE=mbm;216235]kolay gelsin arkadaşlar....
2-3 gündür bakamadım işlerden...
bull pozisyon ne.....en çok merak ettiğim şey bu::::....[/QUOTE]
Yok öyle hemen hazır mama:) önce sen sööle.kom
[QUOTE=bull market;216237]Yok öyle hemen hazır mama:) önce sen sööle.kom[/QUOTE]
dünden kısa hala........
[quote=unlimitted;216233]vay adaşım gelmiş.
şş, piş-man oldum de piş-man oldum de ::::::[/quote]
adaş sana 64binlerdeyken bı hedef vermiştim ya...hani dun oranın ustunde kapadı dıye uzun açtıydım...şimdi de 68.200 diorum ilk etapta...sonnasını sölemiim...
[QUOTE=mbm;216239]dünden kısa hala........[/QUOTE]
Senin dünden kastın iki üç gün öncesimi oluyor şimdi?:::
Bende uzunum öğle tatilinden beri:) dün gece flattım...... kaç gün uzunlarla ralli yaptım yoruldum artık:..::..:
halim yok şort devam :::
niye böyle celalendi pala...
sanki mallar kaçıyormuş gibi çektiler yukarı......
basın kardeşlar basın....
[QUOTE=bull market;216245]Senin dünden kastın iki üç gün öncesimi oluyor şimdi?:::
Bende uzunum öğle tatilinden beri:) dün gece flattım...... kaç gün uzunlarla ralli yaptım yoruldum artık:..::..:[/QUOTE]
yok 3 gün öncesi açılışla uzun 64300 uzun..... dün öğlen kısa ve bugün kısa devam....
[QUOTE=mbm;216250]niye böyle celalendi pala...
sanki mallar kaçıyormuş gibi çektiler yukarı......
basın kardeşlar basın....[/QUOTE]
Diğer adı celal, diğer adı kont drakula:)))
[QUOTE=mbm;216254]yok 3 gün öncesi açılışla uzun 64300 uzun..... dün öğlen kısa ve bugün kısa devam....[/QUOTE]
Mesut abi bu piyasada teksin tebrikler..brv.brv.brv.brv.brv
Emme ben uzunum şimdi ayrıştık , sen foruma gelince ayrışıyoz yaa olmuyo böyle uzuna geç git iyisimi:) haftaya görüşürüz yine olmazmı?:)))
yaw gene yazıorum...tam 40 bın lerdekı hareketler....
[QUOTE=bull market;216260]Mesut abi bu piyasada teksin tebrikler..brv.brv.brv.brv.brv
Emme ben uzunum şimdi ayrıştık , sen foruma gelince ayrışıyoz yaa olmuyo böyle uzuna geç git iyisimi:) haftaya görüşürüz yine olmazmı?:)))[/QUOTE]
sen uzunsan mesele yok::::::
bugün ve yarın hep uzn kal emi....
Ben günlük takip ediyorum genelde sabah stop koyup çıkıyorum güzel oluyor.
trenden dökülenler tamam mı şimdi.
tamamsa pis alcaklar :::
nasdak günlükteki rsı 76 oldu buranın yukarısını da alırlarsa yuh derim biraz satış yapıp indikleri dinlendirmeleri lazım
[quote=unlimitted;216276]trenden dökülenler tamam mı şimdi.
tamamsa pis alcaklar :::[/quote]
71 bınlerden verdiğini nasıl alacaını oraya kadar çok merak ediyorum..ilgiyle izliorum...
yyşd tahvil yarının kara cuma olacağını gösteriyor:)belkide bugün
[quote=ATHLON;216278]71 bınlerden verdiğini nasıl alacaını oraya kadar çok merak ediyorum..ilgiyle izliorum...[/quote]
fibocuların vagonu dolu mu lem de bakam bana :..:
Kapattım uzunları şimdi flat:) zarar etmeden kurtuldum iyimi:)
oyy ne güzel şiir gibi veriyolar:)
67600 şort ama dıdıdıdıdıdı
VOBda işlem yapıyor olsaydım, 66.550den longlar, 66.400'e stop koyardım...:)
yuuuuuuhhhhhhhhhh ben kapadım ne biçim bastılar daaaa:eek: neyse zaten stop olacakmışım 66550 den, histemli kapandım daaa iyi oldu:)
Flat devam:)