-
[quote=Larossıan;200613]Estağfurullah histem diyelim:)Asti yaparya birde ben yapayım bakalım[/quote]
Larossıan abi sakın yanlış anlama olmasın ben kimseye alınganlık yapmıyorum abi sadece gerçekten düşündüğümü yazıyorum. Abi tabiki yeri geldiğinde takılacaksın, espri yapacaksın. Yoksa bu piyasa çekilmez. Stresten ben kendimi yiyiyorum çoğu zaman. İnan bu forumda siz abilerimin ve diğer arkadaşların yazılarını okuyunca relax oluyorum abi. Benden herkese HÜRMETLER, SAYGILAR.
Not: Abi Lüferi alamadık ağadan, şerefsiz geçen Çarşambadan beri oynuyor benle. Yakındır istediğim büyüklükteki Kalkan'ı almak.
-
Bende şakadan takılıyorum zaten Ordi.
-
[quote=Larossıan;200641]:..:
Bu amiral gemisi beni uyuz etti bugün batsada kurtulsam.:..:[/quote]
Limana yanaşırken de hemen hemen 3 haftada yanaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Galiba kaptanın emekliliği gelmiş abi:..:
-
Jilet yapalım Ordi gemiyi, Amiralide emekliye ayıralım.
Amma sonra pişman olmayalım... hehehe
-
[QUOTE=Larossıan;200630]Yön konusunda başka görüşü olan arkadaş yokmu?[/QUOTE]
63750 kuvvetli hacimle kırılırsa yukarı, Sn. Larossian, ama OBV saat 13.00'de boynunu bir büktü, bir daha kaldırmadı, gariban gariban duruyor :)
-
[quote=özdenil;200649]63750 kuvvetli hacimle kırılırsa yukarı, Sn. Lorassion, ama OBV saat 13.00'de boynunu bir büktü, bir daha kaldırmadı, gariban gariban duruyor :)[/quote]
Biraz sonra bir omuz atarız.:D
-
[quote=Larossıan;200648]Jilet yapalım Ordi gemiyi, Amiralide emekliye ayıralım.
Amma sonra pişman olmayalım... hehehe[/quote]
Nusret mayın gemisi gibi olmasın abi. Dediğin gibi sonradan anlarız biz değerini abi.:..:
Koç Holding CEO larını 65 yaşına kadar çalıştırıyor. Bizde bekleyelim 65 inde emekli ederiz abi..uyk
Sonra da Yönetim Kuruluna alırız. Yine de faydalanırız kendisinden..lelele
-
Benim babam şu anda deniz harp okulu önünde direği olan yavuz gemisindeydi oradanda denizaltına geçti.Rahmetli anlatırdı birgün top atışı yapacaklarmış kulaklarını tıkamaları için tıpa vermişler babam hergünkü gibi alışık olduğundan almamaış.
Komple bütün topları bir ateşlemişler bir hafta kulakları duymamış rahmetlinin.
-
Ben 12 yıl sutopu oynadım. Şimdide yüzebildiğim kadar uzun mesafe yüzüyorum geçen yıl İstanbul ve Çanakkale boğazlarını geçtim. Çanakkalede gördüm Nusret mayın gemisini ama utandım resmen abi bacası varilden, çakma gemi yapılır mı? Üstelik müze diye tüm dünyadan insanlar gelip geziyor. Hemen karşısında da Alman yapımı bi denizaltı koymuşlar tabii savaşta parçalanmış ama gene de bizim Nusret'ten daha iyi duruyor ne de olsa orjinal be abi. Çok geriyiz abi bazı konular da çok.
-
Nerde oturuyorsun ordi şehir.
-
Abi ben Bursa'da oturuyorum. Meslek olarakta öğretmenim abi. Ama Beden eğitimi öğretmeni değil Turizm Meslek Dersleri öğretmeniyim. Zamanında Kabotaj bayramında Mudanya'da Gölcük'ten gelen bir denizaltıyı gezmiştim ve o gün denizaltıcıların neden kısa boylu seçildiğini içerdeki kapıların ve mekanların ufaklığından anlamıştım. Biraz özel oldu ama umarım can sıkıcı olmamışımdır arkadaşlar.
-
Biz sohbet ederken benim 5-15 dk. graflarda tezatlıklar oluşmuş ve anında indirdiler. Bugün piyasa keyifsiz. bizde sohbet ederiz o zaman:)