-
[quote=jani;209427]sevgili medet...
sorun çok güzelmiş....ve o derecede önemli...
cevap ise....muhtesem verilmiş...sayın prodrive tarafından....
ikinizide teprik ediyorum....
bu prodrive ikinci kez...oyun planıma sahip oldugunu gösterdi....birinide 69 000 lerde desifre etmişti....
kendisini....topigimde önemli bi yorumcu olarak...sık sık...görmekten çok memnun olacagımı beni okuyan kardeslerimin görmesini isterim....
kodugu grafik...benim oyun planım....yemekteydim...şimdi geldim ve gördüm...bu çogalışımız agamı bitirecek....ha ha ha[/quote]
teşekkürler sevgili kuzu. hep beraber birbirimize destek olarak, düşmanı soyacağız inşallah...
-
yukarı harekete hazırlar....yetiş ya resulallahhhh....62 900 de....
-
buradan 63 850....bidene shorccu bırakmaz....
-
makası acaip actı....çok güzel oynuyor ....
-
[quote=jani;209451]buradan 63 850....bidene shorccu bırakmaz....[/quote]
63000 de saatlik sistemim. 62950 de 15 lik sistem SAT dedi... 62900 de dingili kırdı... artık yukarı gitmeden şorocuları dökecek gibi.... diğer tarfatan düşmemek için çok direniyor.. kuzumun lafını dinleyerek yukarı roketle me de olabilir... şortuz ve rahatız.. gitsede gelmesi fazla sürmez..
-
longcu...çok kısacılar sırat köprüsündeler....usaglar cerayana kapılmış gibiler şu an....
-
kuzum bu kadar gevrek ve yavaş hareketlerin sebebi hikmeti nedir.... ağa ne yapmaya çalışıyor..
-
62 750....timtim titriyorlar....halbuki ne gergi var....large tut yat....
-
[quote=küçük_k;209459]63000 de saatlik sistemim. 62950 de 15 lik sistem SAT dedi... [SIZE=5][COLOR=red]62900 de dingili kırdı... artık[/COLOR][/SIZE] yukarı gitmeden şorocuları dökecek gibi.... diğer tarfatan düşmemek için çok direniyor.. kuzumun lafını dinleyerek yukarı roketle me de olabilir... şortuz ve rahatız.. gitsede gelmesi fazla sürmez..[/quote]
gell ağam gelll kuzu emmin seni bekliyorrr
-
62300 ü yakmalı bugün....aynı zamanda öpüş yerim...
-
yaw küçük k...
sanıyorki incitecegim...hayır...sadece bademciklerine kadar öpecegim...
inanmıyor...daha önceleri öyle diyip...bademcik yerine dalagını aldıgım üçün ürküyor keriz...
-
[quote=eksper;209472]62300 ü yakmalı bugün....aynı zamanda öpüş yerim...[/quote]
seni alçak seni...iki gündür öpe öpe yalama ettin agamı....