-
[quote=Astatin;327909]hiç bir yerde hiç bir şey için al yada sat diyemiyorum..misal isot 1 liraya düşse al diyemem..1000 tl ye çıksa sat diyemem..ama aşık değilim olabilirim:D
Bence siz de takip edecek bi üstad bulun spotta kendinize..:D:D
yada ne bileyim, bir temel iktisat kitabından alıntılar veya yurtdışı sitelerdeki makro analizlerin google translate lerini yapıştırıp foruma siz de üstad olun...oda bir yol:..:[/quote]
Sayın astatin... Zaten biz de bu foruma izocam'ı haftalar öncesinden long'layıp voleyi vuran bir yiğit üstat varmış diye üye olduk... O yiğidin kim olduğunu biliyorsanız bizimle paylaşır mısınız lüften... üvvv... :..:
-
[quote=The Tatar;327913]robuni hocam demiş ki :) ( astatin hocamdan iyi olmasın ) :)
-MATRIKS-[/quote]
Çok enteresan..Adam krizin dibinden bu yana Makro! ve Temel! analizlerle ikili dipten bahsediyor..Bunun yüzünden millet iktisattan tiksinece arkadaş..veya ikisadı da, astroloji gibi sanmaya başlayacaklar...salla salla, tutarsa kralsın, tutmazsa kimse hatırlamaz...:::
gerçi hatırladığım kadarıyla bizde bu konuda rubi abiden daha başarılı olanlar var ama:::
-
[quote=Strategist;327916]Sayın astatin... Zaten biz de bu foruma izocam'ı haftalar öncesinden long'layıp voleyi vuran bir yiğit üstat varmış diye üye olduk... O yiğidin kim olduğunu biliyorsanız bizimle paylaşır mısınız lüften... üvvv... :..:[/quote]
Valla hiç bilemedim..kim aceba:o ben değilim.. ben de o kadar çok yok...topu topu 5000 lot.. (şaka)..ve maliyet 34 (bu şaka değil):p
Amma tuyosal olarak değil fekat, EWsel olarak Selçuklu üstadın isot analizi de müsterihleştirmişti poz alırken...
-
81500 e doğru bi atak yapsada kısalsak diye geçiriyorum içimden ama hafiften gazı kaçacakmış görüntüsü veriyor yada bizi yiyor yine pala..
-
[quote=The Tatar;327921]81500 e doğru bi atak yapsada kısalsak diye geçiriyorum içimden ama hafiften gazı kaçacakmış görüntüsü veriyor yada bizi yiyor yine pala..[/quote]
bence üçgen yukarı kırıldı görüntüsü feyk....dışardan bağımsız graşacaklar...:D
-
[quote=Astatin;327912]bence Kaya 850 den flatladı.lelele[/quote]
yok ya nerde flatlayacam açtığım long zarara dönsün o zaman flatlarım pardon istoplarım :D:D:D
-
82300 çok önemli bi direnç yeri acaba oraya kadar gelirmiyiz derseniz bence geliriz :rolleyes: acaba oraya gelince günlükde AL veririrmi :)))
-
[quote=a.kaya;327923]yok ya nerde flatlayacam açtığım long zarara dönsün o zaman flatlarım pardon istoplarım :D:D:D[/quote]
Aynı benim anlayışımla trade ediyosun Kaya üstat... :..: Giriş olayını az çok hallediyorum da şu çıkışları çözemedim gitti **... Hep ya çok geç ya çok erken... O yüzden hala anahtarlığımdan Akbil eksik olmuyor... :..:
-
Sayın Strategist Üstad,
Grafik hakkında sorularım var
1) Bu bir üçgen mi
2) Üçgense yukarı kırılması feykmidir aceba..MFI desteklemiyor diyerek şortsal olabilirmiyiz
3) Aynı anda düşen teend çizgisinin de kırılmış olması süper feykmidir yoksa harbiden long sinyalimidir.
4) Bollingerin üst bandı fiyatı neden dövmektedir.
5) TA yerine yazı tura atmak daha mı az zahmetlidir..
[IMG]http://i51.tinypic.com/5l9g6g.png[/IMG]
-
Bu arada indikde ters bi şey yok şimdilik stro hocam nunu falan yani :p
-
[quote=a.kaya;327925]82300 çok önemli bi direnç yeri acaba oraya kadar gelirmiyiz derseniz bence geliriz :rolleyes: acaba oraya gelince günlükde AL veririrmi :)))[/quote]
Patron bir sonraki günlük al sinyali 106.975'ten önce sat'a dönmez bence... Demedi deme... Ama son kademeyi gidemeyecek bence... ::: :..:
-
bi tek sorun olarak tahvilde yukarı trend başlıyor olabilir buda borsa için sakat bi durum bide üstüne dövizde tuz biber oluyor üstüne :..: borsa için uptrend için süphelerim bu yüzden devam ediyor :rolleyes: