Dünkü şortu sabah kapadım ve longa geçtim zaten sistemde24/01 den beri 80075 den long idi ne diye şortta kaldıysam dünde hepsi astipat ın suçu :..::..::..:
Printable View
Dünkü şortu sabah kapadım ve longa geçtim zaten sistemde24/01 den beri 80075 den long idi ne diye şortta kaldıysam dünde hepsi astipat ın suçu :..::..::..:
81000 üstünde kalırsa longlar şaha kalkar ama nedense bilemişyorum kırarmı kırmazmı kararsız kaldım :(
kayatron, isot a bi güzellik yap daa.60 filan öpsün..üww
[quote=a.kaya;327885]Dünkü şortu sabah kapadım ve longa geçtim zaten sistemde24/01 den beri 80075 den long idi ne diye şortta kaldıysam dünde hepsi astipat ın suçu :..::..::..:[/quote]
İçinizdeki Gayahanist'i dizginleyin.. Dünya çok güzelleşecek.. Söz veriyorum... :..: :::
ah kayahan ah dün gece kapanışta grash mesajı koymayacaktın :)
[quote=Strategist;327889]İçinizdeki Gayahanist'i dizginleyin.. Dünya çok güzelleşecek.. Söz veriyorum... :..: :::[/quote]
Merhaba sayın strategist üstad,
Adım astatin. VOB a yeni başladım. Sizin gibi üstadları takip ederek çok zamanda hiç iş yaparak ve sadece sizi takip ederek voliyi vurmak istiyorum.
Saygılarımla
cümleten günaydın,iyi seanslar !
[quote=Astatin;327891]Merhaba sayın strategist üstad,
Adım astatin. VOB a yeni başladım. Sizin gibi üstadları takip ederek çok zamanda hiç iş yaparak ve sadece sizi takip ederek voliyi vurmak istiyorum.
Saygılarımla[/quote]
[quote=The Tatar;327893]cümleten günaydın,iyi seanslar ![/quote]
Aslında sizi de takip edebilirim sayın Dıtatar üstad:o
[quote=Astatin;327895]Aslında sizi de takip edebilirim sayın Dıtatar üstad:o[/quote]
hocamızsın patron estağfurullah ben seni takip ederim :)))
Bir de çok methini duydum Selçuklu üstad varmış..Bir EW 5 i sayarmış, 5 parmak iz brakırmış Osmanlı tokadı gibi. Yalnız biran önce yazmaya başlasın selçuklu üstad. Eğer selçuklu üstad yazmazsa VOB a başlamam aha da yazdım buraya
[quote=Astatin;327891]Merhaba sayın strategist üstad,
Saygılarımla[/quote]
Sayın astatin, beni takip etmekte haklısınız. Ben de kendimi takip ediyorum. Evin içinde kendimi yakalayacam diye saatlerce peşimden koştuğum oluyor. Bazen kendimi çaktırmadan takip etmeye çalışıyorum, ama çoğu zaman beceremiyorum, hep bir şekilde takip ettiğimi farkediyorum ben. Bu sorunları aşamadım bir türlü. Kendimi takip etmek yerine sizin beni takip etmeniz bu sorunları aşmamda yardımcı olacaktır. Teşekkür ederim. :..:
[quote=The Tatar;327896]hocamızsın patron estağfurullah ben seni takip ederim :)))[/quote]
naaptın Dıtatar abi...yeni üyeyik dedik patron yırtacaz dedik, ettiğin lafa bak:mad:::: ayrıca ben eski üyeyken de hodja değildim....kom